Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2890, Did:0, useCase: 3

Porziņģis par Latviju Pasaules kausā: "Nevaru sagaidīt nākamo vasaru"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Porziņģis par Latviju Pasaules kausā: "Nevaru sagaidīt nākamo vasaru"
Kristaps Porziņģis. Foto: FIBA

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) Vašingtonas "Wizards" savā laukumā ar 121:112 pārspēja Jūtas "Jazz", iekārtojoties Austrumu konferences piektajā vietā. Kristaps Porziņģis pēc panākuma pauda prieku par Latvijas kvalificēšanos Pasaules kausam.

Latvijas izlase piektdienas vakarā izbraukumā ar 80:60 sakāva Grieķiju un sagaidīja nepieciešamo beļģu zaudējumu Turcijā, pirmo reizi vēsturē kvalificējoties Pasaules kausam, kas nākamā gada augusta beigās sāksies Japānā, Indonēzijā un Filipīnās.

"Esmu ļoti laimīgs – mums tā ir pirmā reize vēsturē. Vasarā paveicām svarīgu darbu un izcīnījām uzvaras, tagad vēl viena uzvara. Mēs esam iekšā! Nevaru sagaidīt nākamo vasaru, kad dosimies uz Āziju," pēc Vašingtonas "Wizards" uzvaras teica Kristaps Porziņģis.

Viņš uzvaru pret Rietumu konferences līderi Jūtas "Jazz" kaldināja ar 31 punktu un desmit atlēkušajām bumbām, abos rādītājos būdams labākais savā komandā. Porziņģis arī bloķēja divus metienus un ģērbtuvēs saņēma simbolisko čempiona jostu kā komandas labākais aizsardzības spēlētājs.

"Uzbrukumā spējām atrast papildus piespēli komandas biedram. Mūsu vidū valdīja laba saikne. Iepriekš skatījāmies video, un turpinām darīt lietas, kas mums sanākušas. Papildus piespēle atmaksājās. Protams, katrā spēlē tā nesanāks, taču – uzvarējām vienu no labākajām komandām līgā," sacīja Porziņģis.

Svaigākās uzvaras – "Wizards" guvusi trīs panākumus pēc kārtas – nākušas bez Bredlija Bīla. "Kad viņš atgriezīsies, jāturpina spēlēt tādā pašā stilā. Mums būs vēl brīvākas rokas, jo viņš paņems uzmanību. Mēs būsim ar vēl vairāk ieročiem, ar vēl lielāku spēku," solīja Porziņģis. Viņš slavēja komandas biedrus, norādot, ka visi jutušies komfortabli un ka komandas sadarbība spērusi soli uz priekšu.

Savukārt Porziņģis neslavēja savu put back bumbas triecienu grozā nepilnas sešas minūtes līdz beigām. "Dzīvajā sajūtas bija labākas nekā pēc tam, kad noskatījos video. Dodu sešas no desmit ballēm," smaidīja Porziņģis. Nākamajā spēlē pretī stāsies Memfisas "Grizzlies", kas rietumos ir "Jazz" tuvākā sekotāja.

  +2 [+] [-]

, 2022-11-13 14:50, pirms gada
Jācer, ka visi labākie būs pie labas veselība, lai uz PK varam aizbraukt spēcīgākajā sastāvā

  -2 [+] [-]

, 2022-11-13 15:09, pirms gada
LBS jau var sākt atlikt naudiņas apdrošināšanām, lai izvairītos no epopejas.

  -1 [+] [-]

, 2022-11-13 15:41, pirms gada
Diskusiju virzītājs Edgars rakstīja: LBS jau var sākt atlikt naudiņas apdrošināšanām, lai izvairītos no epopejas.
kā tur hoķī ir, kad OS atnāk? pēkšņi visi, kuri slimi uz PČ bijuši, lien ārā no alām.

     [+] [-]

, 2022-11-13 17:06, pirms gada
pizdjux rakstīja: kā tur hoķī ir, kad OS atnāk? pēkšņi visi, kuri slimi uz PČ bijuši, lien ārā no alām.
te arī būtu jābūt augstai motivācijai spēlēt. Tāpēc laicīgi jākārto oficiālās lietas, lai nav lieku intrigu un Banki var gatavoties spēlēt ar labāko sastāvu.

     [+] [-]

, 2022-11-14 08:02, pirms gada
Nākamais lielais sporta gads. PČ hokejā LV, kur būs nepieciešamas lielas aizdevuma summas no valsts. Otrais moments Pasaules kauss apdrošināšana par KP un Dāvi, lielas summas tiks prasītas un neticās, kas visu ko prasīs iedos, jāsāk domāt kur vismaz 50% summas iegūt jau tuvākajā laikā, lai laikus mums ir viss nepieciešamais iegūts.