Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2890, Did:0, useCase: 3

Dončičs pēc zaudējuma "76ers" kritizē NBA "play-in" turnīru

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

Dončičs pēc zaudējuma "76ers" kritizē NBA "play-in" turnīru
Džejdžejs Rediks un Luka Dončičs. Foto: USA Sports Today

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Dalasas "Mavericks" spēlētājs Luka Dončičs pēc zaudējuma pret Filadelfijas "76ers" kritizēja līgas ieviesto "play-in" turnīru, sakot, ka īsti neredz tam jēgu. Slovēnis gan atzina, ka "Mavericks" mērķis šobrīd ir vismaz sestā vieta Rietumos, kas ļautu izvairīties no spēlēšanas "play-in" turnīrā.

Dalasas "Mavericks" bez Kristapa Porziņģa ierindā ar 95:113 aizvadītajā naktī piekāpās Filadelfijas "76ers", piedzīvojot trešo zaudējumu pēdējo četru spēļu laikā. Pēc spēles interviju sniedza Luka Dončičs. "Es nesaprotu "play-in" ideju," kritiski izteicās Porziņģa komandas biedrs Dončičs. "Komanda nospēlē 72 spēles, lai cīnītos par vietu izslēgšanas turnīrā, bet tad piedzīvo divus zaudējumus un sezona ir beigusies. Es neredzu jēgu šai sistēmai."

"Mavericks" šobrīd ieņem septīto vietu Rietumu konferencē, tādējādi, ja tā nespēs pakāpties uz sesto vietu, tai nāksies piedalīties "play-in" turnīrā. Sestajā vietā atrodas "Trail Blazers", kurai vienādas bilances gadījumā ir priekšrocība, jo tā ir uzvarējusi divas no trim savstarpējām spēlēm. "Play-in" tika ieviests aizvadītajā sezonā, kas noslēdzās Orlando burbulī. Šajā "mini" turnīrā piedalās katras konferences 7. – 10. vieta. Septītā un astotā vieta tiekas savā starpā, un uzvarētāja nodrošina septīto vietu konferencē, bet komanda, kas piedzīvo zaudējumu, tiekas ar devītās un desmitās vietas dueļa uzvarētāju – šī mača uzvarētāja nodrošina astoto vietu konferencē.

"Mēs cenšamies iekļūt labāko sešu komandu pulkā," turpināja slovēnis. "Tas noteikti šobrīd ir mūsu mērķis, bet, iespējams, ka varam pacelties arī vēl augstāk." Aizvadītajā sezonā "play-in" turnīrs izskatījās nedaudz savādāk, bet tas deva iespēju vairākām Rietumu konferences komandām līdz beigām cerēt par iekļūšanu izslēgšanas turnīrā. Burbulī vietu izslēgšanas turnīrā, pateicoties "play-in" sistēmai, ieguva Portlendas "Trail Blazers", kas pirmajā kārtā atzina NBA čempiones Losandželosas "Lakers" pārākumu, sērijā zaudējot ar 1:4.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

  +3 [+] [-]

, 2021-04-13 10:17, pirms 3 gadiem
Piekrītu Vaļerkam

     [+] [-]

, 2021-04-13 10:53, pirms 3 gadiem
Sākas "otmazkas". Sportiskā forma krīt, jūt, ka dibens sāk svilt un sezonas beigās būs arī jāatbild, ne tikai gozēties prožektoru gaismās.

  +1 [+] [-]

, 2021-04-13 11:27, pirms 3 gadiem
Čīkstulis,nez ko viņš teiktu,ja komanda būtu 9-10 vietā. Ja esi labāks tad paņem un pierādi to nevi raudi, ka kkas nav godīgi

 +10 [+] [-]

, 2021-04-13 12:18, pirms 3 gadiem
basis89 rakstīja: Čīkstulis,nez ko viņš teiktu,ja komanda būtu 9-10 vietā. Ja esi labāks tad paņem un pierādi to nevi raudi, ka kkas nav godīgi
Vispār jau viņam ir zināma taisnība, jo viena lieta ir garā spēļu maratonā izcīnīt 7-8 vietu, bet pavisam kas cits zibens turnīrā pacelties par 1-2, vai pat trīs, vietām uz augšu. Kaut kur šeit pazūd sportiskais princips.

  -3 [+] [-]

, 2021-04-13 12:35, pirms 3 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Vispār jau viņam ir zināma taisnība, jo viena lieta ir garā spēļu maratonā izcīnīt 7-8 vietu, bet pavisam kas cits zibens turnīrā pacelties par 1-2, vai pat trīs, vietām uz augšu. Kaut kur šeit pazūd sportiskais princips.
Normāls princips. vienkārši nedrīkst atslābināties un jākapā visās spēlēs, arī aizsardzībā. Aizsardzība nav Lukas stiprā puse, uzbrukums ar piespēlēm arīdzan sācis buksēt - un sākas ņaudēšana. Nav viņam īsta veča rakstura un nebūs.

  +3 [+] [-]

, 2021-04-13 12:41, pirms 3 gadiem
Tur nav kāds ierobežojums cik min uzvarām jābūtu starpā? Jo savādāk manuprāt ir netaisnīgi, ja tev 7 vietā piemēram būtu par 10 uzvarām vairāk, bet beigās playoff veiksmes rezultātā tiek 10 vieta... Jo 2 spēlēs viss kas var notikties, pie tam katra ar citu komandu.

  +1 [+] [-]

, 2021-04-13 12:41, pirms 3 gadiem
vorkuta rakstīja: Normāls princips. vienkārši nedrīkst atslābināties un jākapā visās spēlēs, arī aizsardzībā. Aizsardzība nav Lukas stiprā puse, uzbrukums ar piespēlēm arīdzan sācis buksēt - un sākas ņaudēšana. Nav viņam īsta veča rakstura un nebūs.
Nu nav tas normāls princips.Šis nav NCAA ar March madness.
Visiem ir melnās spēles,kad vnk bumbu nevar grozā dabūt iekšā,un otrai lido pilnīgi viss iekšā.
Kaut vai atceramies spēli kur Mavs uzvarēja Kliperus sezonas sākumā ar visiem PG13 un Kawhi ar tiem 50 punktiem.

Pagāšgad tas modelis derēja,kad tika norautas 30 spēles nost ar līgas apstāšanos,bet šogad naudas dēļ šis viss pasākums ir tikai vajadzīgs

  -2 [+] [-]

, 2021-04-13 12:42, pirms 3 gadiem
Jaatgādina, ka šis formāts uztaisīts, jo šosezon ir saīsinātais formāts - 82 spēļu vietā 72. Kad atgriezīsies pie normālā spēļu rāmja 82 spēles, tad atkal paliks pa vecam un nebūs nekādi play-in. Vienu sezonu var tak uztaisīt izņēmumu, lai nav tās 10 spēles katrai komandai jāizspēlē.

  +1 [+] [-]

, 2021-04-13 12:44, pirms 3 gadiem
Pīrāgs91 rakstīja: Tur nav kāds ierobežojums cik min uzvarām jābūtu starpā? Jo savādāk manuprāt ir netaisnīgi, ja tev 7 vietā piemēram būtu par 10 uzvarām vairāk, bet beigās playoff veiksmes rezultātā tiek 10 vieta... Jo 2 spēlēs viss kas var notikties, pie tam katra ar citu komandu.
Šogad nē, burbulī bija svarīgi. šogad pofig, playin tiek pat, ja liela starpība. atliek tikai iekļūt top10

  -2 [+] [-]

, 2021-04-13 12:45, pirms 3 gadiem
Skudriniekss rakstīja: Jaatgādina, ka šis formāts uztaisīts, jo šosezon ir saīsinātais formāts - 82 spēļu vietā 72. Kad atgriezīsies pie normālā spēļu rāmja 82 spēles, tad atkal paliks pa vecam un nebūs nekādi play-in. Vienu sezonu var tak uztaisīt izņēmumu, lai nav tās 10 spēles katrai komandai jāizspēlē.
klīda runas, ka NBA vadībai patīk šis formāts, tādējādi nav izslēgts, ka tas tāds būs arī nākamgad

  +3 [+] [-]

, 2021-04-13 12:47, pirms 3 gadiem
vorkuta rakstīja: Normāls princips. vienkārši nedrīkst atslābināties un jākapā visās spēlēs, arī aizsardzībā. Aizsardzība nav Lukas stiprā puse, uzbrukums ar piespēlēm arīdzan sācis buksēt - un sākas ņaudēšana. Nav viņam īsta veča rakstura un nebūs.
Par sportiskā principa zudumu jāpiekrīt NAMEJS 9999. Play in zonā esošās komandas ir ļoti līdzīgas spēkos un, pateicoties šai sistēmai, pāris neveiksmju dēļ vienas spēles ietvaros vari pazaudēt to ko ieguvi visas regulārās sezonas laikā.

  +4 [+] [-]

, 2021-04-13 12:48, pirms 3 gadiem
vorkuta rakstīja: Normāls princips. vienkārši nedrīkst atslābināties un jākapā visās spēlēs, arī aizsardzībā. Aizsardzība nav Lukas stiprā puse, uzbrukums ar piespēlēm arīdzan sācis buksēt - un sākas ņaudēšana. Nav viņam īsta veča rakstura un nebūs.
Kāds tam visam sakars ar to ko tu tur sarakstīji?
Ja tev liek noskriet maratonu, kur pēc finiša ieņem 7-8 vietu, bet tad atnāk maratona organizatori, kuru favorīts netika labāko astoņniekā, un paziņo, ka vel tev būs jāskrien arī 200 metru sprints. Kāda būtu tava sajūta?

  +3 [+] [-]

, 2021-04-13 13:00, pirms 3 gadiem
Jāpiekrīt šoreiz Lukam. Bet nu saprotu ar kāpēc šis formāts. Dēļ covid daudzām komandām iztrūkuši spēlētāji sezonas gaitā. Attiecīgi tās var atrasties tabulā tur, kur tām nevajadzētu reālistiski būt. Tāpēc, lai savā veidā šo problēmu novērstu, līga nākusi klajā ar šādu risinājumu.
Būtībā koks no 2 viem galiem. Esi kapājis visu sezonu un normāli būtu izkapājis savu vietu playoff, bt vari dēļ 2 spēlēm tur netikt, tai pat laikā arī vari nebūt playoff zonā, lai gan reāli tev tur būtu jābūt.
Vienīgais drošais variants ir tikt TOP6 un tad vienalga kas notiek ar citiem.

  -3 [+] [-]

, 2021-04-13 13:07, pirms 3 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Kāds tam visam sakars ar to ko tu tur sarakstīji?
Ja tev liek noskriet maratonu, kur pēc finiša ieņem 7-8 vietu, bet tad atnāk maratona organizatori, kuru favorīts netika labāko astoņniekā, un paziņo, ka vel tev būs jāskrien arī 200 metru sprints. Kāda būtu tava sajūta?
Mana sajūta ir tāda, ka jau no paša sākuma ir jātēmē uz vismaz sesto vietu. Ja tikai tu negribi atzīmēties ar iekļūšanu PO no 8.vietas un 99 % izkrist 1.raundā. Kad 8. un 9. vietu šķir, teiksim , 1 uzvara - kas ir godīgāk - izspēlēt papildu spēli vai vienkārši atstāt 9. komandu aiz strīpas?? Kurš tad princips ir sportiskāks? P.S. Un kāds tam vispār sakars ar mītisko "maratona organizatoru favorītu"? Kura komanda bija ar to domāta??

  +3 [+] [-]

, 2021-04-13 13:19, pirms 3 gadiem
vorkuta rakstīja: Mana sajūta ir tāda, ka jau no paša sākuma ir jātēmē uz vismaz sesto vietu. Ja tikai tu negribi atzīmēties ar iekļūšanu PO no 8.vietas un 99 % izkrist 1.raundā. Kad 8. un 9. vietu šķir, teiksim , 1 uzvara - kas ir godīgāk - izspēlēt papildu spēli vai vienkārši atstāt 9. komandu aiz strīpas?? Kurš tad princips ir sportiskāks? P.S. Un kāds tam vispār sakars ar mītisko "maratona organizatoru favorītu"? Kura komanda bija ar to domāta??
Tas nebija nekas konkrēts, be vienkārši piemērs.
Skatos, ka tev tas viss tā baigi vienkārši. Jāieņem tikai 6 vieta, vai vel augstāk, un viss būs bumbās.
Nē, tā tas nav, un nebūs, jo NBA regulārajā sezonā ir noteikts spēļu skaits, kurās jāieņem, kā minimums, 8 vietu lai kvalificētos Play Off. Ja komanda to nespēj, tad tai sezona ir beigusies. Neredzu ne mazāko jēgu vel kādām papildus spēlēm.

     [+] [-]

, 2021-04-13 13:21, pirms 3 gadiem
Protams, ka sistema ir stulba. Tu vari atpalikt par 10 spelem, bet pietiks ar 2 spelem, lai so visas sezonas deficitu dzestu.

  -1 [+] [-]

, 2021-04-13 14:27, pirms 3 gadiem
Kāds, kurš spriež par 10 spēļu deficītu vispār kādreiz ieskatās tabulā? Starp 8. un 9.vietu ir 3 uzvaras Austrumos un 1 uzvara Rietumos. Kādas vēl 10 uzvaras, kuras var nodzēst ar vienu spēli? Var jau muldēt pa tukšo, bet ne jau tik traki!

  -2 [+] [-]

, 2021-04-13 14:40, pirms 3 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Tas nebija nekas konkrēts, be vienkārši piemērs.
Skatos, ka tev tas viss tā baigi vienkārši. Jāieņem tikai 6 vieta, vai vel augstāk, un viss būs bumbās.
Nē, tā tas nav, un nebūs, jo NBA regulārajā sezonā ir noteikts spēļu skaits, kurās jāieņem, kā minimums, 8 vietu lai kvalificētos Play Off. Ja komanda to nespēj, tad tai sezona ir beigusies. Neredzu ne mazāko jēgu vel kādām papildus spēlēm.
82 spēlēs jāieņem min 8.vietu. 72 spēlēs jāieņem min 6. vietu. Neredzu pārāk lielu starpību, Covid-19 mainītie noteikumi bija zināmi un saskaņoti ar spēlētāju pārstāvjiem pirms Jaunā gada,pārāk skaļus protestus neatceros. Dončičs , kad sāk svilst pakaļa, par to atceras tikai tagad. Papildu spēles dod papildu izredzes

  +1 [+] [-]

, 2021-04-13 14:59, pirms 3 gadiem
Kā jau parasti vorkuta izceļas. Ko tad Dončičam vajadzēja teikt? Ka viņš ir priecīgs par šo izspēles sistēmu? Priecīgi par sistēmu ir 9. vieta un 10. vieta un tur paprasīsi kādam spēlētājam par sistēmu, tad tie slavēs cik forši un pārdomāti.

     [+] [-]

, 2021-04-13 15:01, pirms 3 gadiem
Ja pareizi sapratu playin principu 7. un 8. vietai pietiek ar vienu uzvaru. 9. un 10. vietai vajag divas uzvaras. Tas nozīmē, ja 6.-7. vieta uzvar vienu spēli urā jau playofos. Tā ka ir priekšrocības augstāk esošām komandām.

     [+] [-]

, 2021-04-13 15:02, pirms 3 gadiem
Skudriniekss rakstīja: Kāds, kurš spriež par 10 spēļu deficītu vispār kādreiz ieskatās tabulā? Starp 8. un 9.vietu ir 3 uzvaras Austrumos un 1 uzvara Rietumos. Kādas vēl 10 uzvaras, kuras var nodzēst ar vienu spēli? Var jau muldēt pa tukšo, bet ne jau tik traki!
kada vispar jega pieminet starpibu starp 8. un 9. vietu? Problema ir par starpibam 7. un 10. vieta. mazvertibas dundukam tik iepirst kko galvenais ta pat ka otram svarigi katra komenta pieminet Donica pecpusi

     [+] [-]

, 2021-04-13 15:03, pirms 3 gadiem
kokkāpējs rakstīja: Ja pareizi sapratu playin principu 7. un 8. vietai pietiek ar vienu uzvaru. 9. un 10. vietai vajag divas uzvaras. Tas nozīmē, ja 6.-7. vieta uzvar vienu spēli urā jau playofos. Tā ka ir priekšrocības augstāk esošām komandām.
prieksrocibas protams ir, bet tas tapat lauj salidzinosi lielu deficitu regularaja sezona dzest divu spelu laika.

     [+] [-]

, 2021-04-13 15:24, pirms 3 gadiem
9./10. vietai vajag 3 uzvaras. Viena savstarpējā un divas pret 7./8. vietu.

  -1 [+] [-]

, 2021-04-13 15:26, pirms 3 gadiem
wizinjsh rakstīja: Kā jau parasti vorkuta izceļas. Ko tad Dončičam vajadzēja teikt? Ka viņš ir priecīgs par šo izspēles sistēmu? Priecīgi par sistēmu ir 9. vieta un 10. vieta un tur paprasīsi kādam spēlētājam par sistēmu, tad tie slavēs cik forši un pārdomāti.
Ja to teiktu Batlers vai Lebrons vai spēlētāju asociācijas pārstāvji - varētu ieklausīties, it sevišķi, ja būtu sezonas sākums. Kas ir Dončičs? Izcils spēlētājs, bet kurš spēlē NBA tikai nepilnas 3 sezonas un aiz muguras ir 1 saraustīts zaudēts PO etaps. Lai apēd, kā krievi saka, pudu sāls,pāris reizes uzspēlē PO vismaz līdz konferences pusfinālam, un tad var sākt spriest par NBA sistēmu kopumā un par taisnību-netaisnību tajā. Pagaidām izskatās pēc "drošības spilvena" meklēšanas no viņa puses, jo pēc iespējamās netikšanas PO vai izlidošanas play-in spēlēs eņģeļa spārnus no viņa noraus un kā no komandas vienīgā līdera pieprasīs pilnā mērā. Tāda perspektīva viņu sāk baidīt.

     [+] [-]

, 2021-04-13 15:28, pirms 3 gadiem
vorkuta rakstīja: Ja to teiktu Batlers vai Lebrons vai spēlētāju asociācijas pārstāvji - varētu ieklausīties, it sevišķi, ja būtu sezonas sākums. Kas ir Dončičs? Izcils spēlētājs, bet kurš spēlē NBA tikai nepilnas 3 sezonas un aiz muguras ir 1 saraustīts zaudēts PO etaps. Lai apēd, kā krievi saka, pudu sāls,pāris reizes uzspēlē PO vismaz līdz konferences pusfinālam, un tad var sākt spriest par NBA sistēmu kopumā un par taisnību-netaisnību tajā. Pagaidām izskatās pēc "drošības spilvena" meklēšanas no viņa puses, jo pēc iespējamās netikšanas PO vai izlidošanas play-in spēlēs eņģeļa spārnus no viņa noraus un kā no komandas vienīgā līdera pieprasīs pilnā mērā. Tāda perspektīva viņu sāk baidīt.
jebal kartejo reizi pieradi, ka esi garigi slims sava naidaa jus ar ubagu radinieki 100%

     [+] [-]

, 2021-04-13 16:44, pirms 3 gadiem
budamank rakstīja: jebal kartejo reizi pieradi, ka esi garigi slims sava naidaa jus ar ubagu radinieki 100%
Es būtu tikai priecīgs, ja tu ieliktu mani ignor un neatbildētu, jo es nerakstu tev. Veiksmi!

     [+] [-]

, 2021-04-13 16:59, pirms 3 gadiem
vorkuta rakstīja: Es būtu tikai priecīgs, ja tu ieliktu mani ignor un neatbildētu, jo es nerakstu tev. Veiksmi!
Beigšu tev rakstīt, kad tu vienreiz nosprāgsi un beigsi dzīt ubagu. Kopš tava garīgi atpalikusi smadzene paradijas NBA sadaļa, ta tikai uz leju te viss ir gajis. Jus troļļi vairojaties atri.

     [+] [-]

, 2021-04-13 17:05, pirms 3 gadiem
vorkuta rakstīja: Ja to teiktu Batlers vai Lebrons vai spēlētāju asociācijas pārstāvji - varētu ieklausīties, it sevišķi, ja būtu sezonas sākums. Kas ir Dončičs? Izcils spēlētājs, bet kurš spēlē NBA tikai nepilnas 3 sezonas un aiz muguras ir 1 saraustīts zaudēts PO etaps. Lai apēd, kā krievi saka, pudu sāls,pāris reizes uzspēlē PO vismaz līdz konferences pusfinālam, un tad var sākt spriest par NBA sistēmu kopumā un par taisnību-netaisnību tajā. Pagaidām izskatās pēc "drošības spilvena" meklēšanas no viņa puses, jo pēc iespējamās netikšanas PO vai izlidošanas play-in spēlēs eņģeļa spārnus no viņa noraus un kā no komandas vienīgā līdera pieprasīs pilnā mērā. Tāda perspektīva viņu sāk baidīt.
Bet viņš jau tikai izsaka savu personīgo viedokli.

Pajautā komandām no 7. vietas līdz 10. vietām personīgos viedokļus un būs 50/50 atbildes. Tikai tur nevienam pat neuzdod jautājumu.

Kā te augstāk viens rakstīja, priekš kam ir play in. Jāspēlē ir 72 spēles un viss. Ko PHO deva burbuļa 8-0? Neko, jo lažoja sezonas sākumu un nevarēja pat tikt līdz play in. Tad jau beigās, lai neatkārtotos tik labi spēlējos komandas scenārijs, uztaisam play-in priekš play-in, kur spēlētu arī 11. un 12. vieta? Jo tā var aiziet galējībās. Ja reiz var vienu taisīt, tad čista taisam 10 play in.

Tas ir tāpat kā daudzās dzīves jomās, kur tev pateikts ir kādam ir jābūt rezultātam. Piemērs, riepām protektors. Ir konkrēts cipars, tad viņam ir jābūt. Nevar vienam pievērt acis, ka viņam bišķiņ bišķiņ pietrūkst. Jo nākošam pietrūks vēl bišķiņ vairāk kā tam, kuram jau bišķiņ pietrūka.

     [+] [-]

, 2021-04-13 17:30, pirms 3 gadiem
wizinjsh rakstīja: Bet viņš jau tikai izsaka savu personīgo viedokli.

Pajautā komandām no 7. vietas līdz 10. vietām personīgos viedokļus un būs 50/50 atbildes. Tikai tur nevienam pat neuzdod jautājumu.

Kā te augstāk viens rakstīja, priekš kam ir play in. Jāspēlē ir 72 spēles un viss. Ko PHO deva burbuļa 8-0? Neko, jo lažoja sezonas sākumu un nevarēja pat tikt līdz play in. Tad jau beigās, lai neatkārtotos tik labi spēlējos komandas scenārijs, uztaisam play-in priekš play-in, kur spēlētu arī 11. un 12. vieta? Jo tā var aiziet galējībās. Ja reiz var vienu taisīt, tad čista taisam 10 play in.

Tas ir tāpat kā daudzās dzīves jomās, kur tev pateikts ir kādam ir jābūt rezultātam. Piemērs, riepām protektors. Ir konkrēts cipars, tad viņam ir jābūt. Nevar vienam pievērt acis, ka viņam bišķiņ bišķiņ pietrūkst. Jo nākošam pietrūks vēl bišķiņ vairāk kā tam, kuram jau bišķiņ pietrūka.
Vina "viedoklis" ir balstīts tikai uz "Jebkas ko Doncic pasaka ir pretēji".

     [+] [-]

, 2021-04-13 17:43, pirms 3 gadiem
wizinjsh rakstīja: Bet viņš jau tikai izsaka savu personīgo viedokli.

Pajautā komandām no 7. vietas līdz 10. vietām personīgos viedokļus un būs 50/50 atbildes. Tikai tur nevienam pat neuzdod jautājumu.

Kā te augstāk viens rakstīja, priekš kam ir play in. Jāspēlē ir 72 spēles un viss. Ko PHO deva burbuļa 8-0? Neko, jo lažoja sezonas sākumu un nevarēja pat tikt līdz play in. Tad jau beigās, lai neatkārtotos tik labi spēlējos komandas scenārijs, uztaisam play-in priekš play-in, kur spēlētu arī 11. un 12. vieta? Jo tā var aiziet galējībās. Ja reiz var vienu taisīt, tad čista taisam 10 play in.

Tas ir tāpat kā daudzās dzīves jomās, kur tev pateikts ir kādam ir jābūt rezultātam. Piemērs, riepām protektors. Ir konkrēts cipars, tad viņam ir jābūt. Nevar vienam pievērt acis, ka viņam bišķiņ bišķiņ pietrūkst. Jo nākošam pietrūks vēl bišķiņ vairāk kā tam, kuram jau bišķiņ pietrūka.
Papildus turnīri tiem, kas nav tikuši uzreiz finālā, nav nekas jauns sportā. Da kaut vai pludmales volejbols, airēšana, cīņas sports utt. Mana doma bija - šāds viedoklis būtu vietā sezonas sākumā (bet tur iebildumu nebija, vismaz publiski?), bet kad parādās izredzes paša vadītai komandai netikt PO, filozofēt par sistēmas nepilnību nav īsti vietā . Un ja vēl ņem vērā formas kritumu pašam Dončičam...

     [+] [-]

, 2021-04-13 18:02, pirms 3 gadiem
Un vispār noskatoties viņa tekstu šitas raksts ir pilnīgākais fuflo Mierīgi atbildēja uz jautājumu un viss.

     [+] [-]

, 2021-04-13 21:50, pirms 3 gadiem
wizinjsh rakstīja: 9./10. vietai vajag 3 uzvaras. Viena savstarpējā un divas pret 7./8. vietu.
Vispār jau 9/10 vajag tikai 2 uzvaras 2 spēlēs.
7-8 spēlē savā starpā un uzvarētājs paliek iekļūst PO,kā 7 komanda.9/10 arī spēlē tikai vienu.Spēles uzvarētājs spēlē ar pirmās spēles zaudētāju vienu spēli.