Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2945, Did:0, useCase: 3

Kurucs debitē "Bucks" rindās; Bertānam seši punkti uzvarā pār "Warriors"

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

Kurucs debitē "Bucks" rindās; Bertānam seši punkti uzvarā pār "Warriors"
Dāvis Bertāns. Foto: AP/Scanpix

Nacionālajās basketbola asociācijas (NBA) komandas Milvoki "Bucks" rindās debiju beidzot piedzīvojis Rodions Kurucs. "Bucks" komandas rindās nebija redzams viss ierastais starta piecinieks, tādējādi pie iespējas tika rezervisti. "Bucks" ar 119:127 piekāpās Šārlotes "Hornets", savukārt Dāvja Bertāna Vašingtonas "Wizards" ar 110:107 pārspēja Goldensteitas "Warriors" – uzvaru nokārtoja Bredlijs Bīls, kurš mača izskaņā realizēja sarežģītu tālmetienu.

Rodions Kurucs pirmo reizi spēlēja "Bucks" formastērpā un laukumā pavadīja 17 minūtes. Sev atvēlētajā laikā latvietis garām aizmeta vienīgo izdarīto metienu (2p. 0/1), tomēr viņam izdevās aizpildīt citus statistikas rādītājus. Kurucs šajā spēlē tika pie sešām atlēkušajām bumbām, četrām rezultatīvām piespēlēm un divām pārtvertām bumbām. Viņam arī viena piezīme un viena kļūda, kā arī neitrāls +/- koeficients.

"Bucks" nevarēja palīdzēt viss ierastais starta piecinieks. Dažādu iemeslu dēļ laukumā neizgāja Jannis Adetokunbo, Kriss Midltons, Drū Holidejs, Brūks Lopess un Donte Divinčenzo. "Bucks" piedzīvoja trešo zaudējumu pēc kārtas, kā arī sesto zaudējumu aizvadīto 10 spēļu laikā. Nākamo spēli Milvoki aizvadīs naktī uz pirmdienu, tiekoties ar Orlando "Magic".

Dāvis Bertāns nespēja turpināt iepriekšējo divu spēļu rezultatīvo sniegumu. Laukumā pavadot 27 minūtes, Bertāns izpildīja tikai tālmetienus un atzīmējās ar sešiem punktiem (3p. 2/5). Latvietim arī piecas atlēkušās bumbas, viena pieļauta kļūdu un piecas personīgās piezīmes. Spēli Bertāns noslēdza ar +/- koeficientu plus trīs.

Rasels Vestbruks šajā spēlē guva 19 punktus (1p. 2/3, 2p. 9/13, 3p. 1/4), izcīnīja 14 atlēkušās bumbas un atdeva 14 rezultatīvas piespēles, tiekot pie 21. triple-double šajā sezonā. Bredlijs Bīls, kurš mača izskaņā realizēja tālmetienu un iemeta soda metienu, nokārtojot komandas uzvaru, spēli noslēdza ar 20 punktiem (1p. 5/6, 2p. 6/11, 3p. 1/5), izcīnīja trīs bumbas un atdeva sešas rezultatīvas piespēles. 20 punktus pievienoja Rui Hačimura, bet 22 punkti Robinam Lopesam.

"Wizards" tas bija otrais panākums pēc kārtas. Ar 19 uzvarām un 32 zaudējumiem Bertāna pārstāvētā komanda ieņem 13. vietu Austrumu konferencē. 10. vietā, kas nodrošinātu vietu "play-in", atrodas Čikāgas "Bulls", kurai ur 22 uzvaras un 29 zaudējumi. Nākamo spēli Vašingtonas basketbolisti aizvadīs pēc nepilnām 24 stundām, izbraukumā tiekoties ar Fīniksas "Suns".

  +7 [+] [-]

, 2021-04-10 07:34, pirms 3 gadiem
Nu baisā burvju spēle. Dāvim - Deivam neviens bumbu nedod (tas viens no diviem iemestajiem trīņīem bija pilnīgs zilais ar atsitienu pret dēli), beigās Bīls vāra sūdus un pats arī tos izstrēbj. Kārtējo reizi pārliecinājos, ka Stjopu Kariju apturēt neviens nespēj un ka balamute Dreimonds Grīns vairāk ir ir burbulis nevis zvaigzne. It kā normāls kapātājs, bet nu plātās kā žīds, kas ceļmalā pieckapeiku atradis.

  +5 [+] [-]

, 2021-04-10 07:44, pirms 3 gadiem
žurnaļuga rakstīja: Nu baisā burvju spēle. Dāvim - Deivam neviens bumbu nedod (tas viens no diviem iemestajiem trīņīem bija pilnīgs zilais ar atsitienu pret dēli), beigās Bīls vāra sūdus un pats arī tos izstrēbj. Kārtējo reizi pārliecinājos, ka Stjopu Kariju apturēt neviens nespēj un ka balamute Dreimonds Grīns vairāk ir ir burbulis nevis zvaigzne. It kā normāls kapātājs, bet nu plātās kā žīds, kas ceļmalā pieckapeiku atradis.
Paldies par jautro komentāru. Riktīgi nosmējos jau no paša rīta 👍🤣

  +1 [+] [-]

, 2021-04-10 08:37, pirms 3 gadiem
Johaidī, ja Tev dod iespēju tad jāmet arī pa grozu, puisis galīgi pazaudējies izskatās

  +1 [+] [-]

, 2021-04-10 09:11, pirms 3 gadiem
Jā, nu daudz netrūka, ka Wizardi pašās beigās būtu nolējuši šo spēli. 1,5 min. līdz beigām Beal divas kļūdas pēc kārtas. Pēc tam Curry apspēlē perimetrā Dāvi kā tādu konusiņu. Bet nu Rodim nebūs viegli - treids, spēļu prakses trūkums... Cerams, ka treneri iedos kārtīgu kredītu sevi apliecināt. It īpaši, ja ir doma viņu treidot tālāk - tāda versija arī ieprieš izskanēja.

     [+] [-]

, 2021-04-10 09:14, pirms 3 gadiem
Dāvis izgāzās aisardzībā pret Kariju, bet šo jau neviens nevar apturēt. Iespēju metieniem bija maz. Spēle švaka, cerēsim uz šo nakti. P.S. Ļoti patīk Hačimura, spēles sākumā vispār zvērā, Avdija sezonas sākumā bija labāks. Abi "dūži" laiž katrs savu, Bīlam var piedot dēļ izglābtās galotnes, šeit viņš malacis.

     [+] [-]

, 2021-04-10 09:31, pirms 3 gadiem
Super, ka Rodis tika pie iespējas. Domāju tāds spēletājs kā Rodis ir vajadzīgs kā ēst priekš Bucks, jo viņš atdos piespēli un iedos enerģiju defā. Domāju ar laiku viņš būs stabils rezervists

     [+] [-]

, 2021-04-10 09:32, pirms 3 gadiem
Protams WSH daudz netrūka lai nolietu spēli,bet Warriors jau paši nebija labāki ar Wiginsu un Lee.
Lee vispār liekas vnk aizmiga gaisā,un vairs nesaprata to,ka jāiet uz grozu.Tā vietā izdomā,ka varētu kādam atmest,jo neticās ka viņš gribēja mest āķa metienu no tādas pozīcijas

     [+] [-]

, 2021-04-10 09:44, pirms 3 gadiem
žurnaļuga rakstīja: Nu baisā burvju spēle. Dāvim - Deivam neviens bumbu nedod (tas viens no diviem iemestajiem trīņīem bija pilnīgs zilais ar atsitienu pret dēli), beigās Bīls vāra sūdus un pats arī tos izstrēbj. Kārtējo reizi pārliecinājos, ka Stjopu Kariju apturēt neviens nespēj un ka balamute Dreimonds Grīns vairāk ir ir burbulis nevis zvaigzne. It kā normāls kapātājs, bet nu plātās kā žīds, kas ceļmalā pieckapeiku atradis.
He he labs

     [+] [-]

, 2021-04-10 10:33, pirms 3 gadiem
cobham rakstīja: Super, ka Rodis tika pie iespējas. Domāju tāds spēletājs kā Rodis ir vajadzīgs kā ēst priekš Bucks, jo viņš atdos piespēli un iedos enerģiju defā. Domāju ar laiku viņš būs stabils rezervists
Piekrītu, par kapeikām jau arī spēlē un buckiem brīvas naudas nav un nebūs. Jācer, ka regulāri tiks pie 15min, bet nu šodien neviens no līderiem nespēlēja, tāpēc grūti spriest par viņa nākotni buckos.

     [+] [-]

, 2021-04-10 11:21, pirms 3 gadiem
H3lp^ rakstīja: Piekrītu, par kapeikām jau arī spēlē un buckiem brīvas naudas nav un nebūs. Jācer, ka regulāri tiks pie 15min, bet nu šodien neviens no līderiem nespēlēja, tāpēc grūti spriest par viņa nākotni buckos.
Kā jau visi SC lietotāji, parasti rakstus nelasu, bet šo vismaz palasīju, lai izlasītu Kuruca statistiku. Ok, metieni nebija, bet 4 piespēles, 2 stīli ir ļoti labi 17 minūtēm. Pat bez punktiem, labs statement treneriem...

  -2 [+] [-]

, 2021-04-10 11:29, pirms 3 gadiem
Dzimmiy rakstīja: Johaidī, ja Tev dod iespēju tad jāmet arī pa grozu, puisis galīgi pazaudējies izskatās
poķeŗalsa - latviski būtu pazudis vai apmaldījies. Kas par modi veidot krieviskas vārdu formas ? Uz ielas iet lietus, varbūt ?

     [+] [-]

, 2021-04-10 11:48, pirms 3 gadiem
Kurucs ļoti labi izskatījas pat bez punktniem - 6 atlēkušas bumbas, 4 piespēles un 2 atņemtas bumbas. Domāju treneris uzticēsies viņam un viņš parādīs savu spēli.

  +1 [+] [-]

, 2021-04-10 12:55, pirms 3 gadiem
huters rakstīja: poķeŗalsa - latviski būtu pazudis vai apmaldījies. Kas par modi veidot krieviskas vārdu formas ? Uz ielas iet lietus, varbūt ?
Na uļice šol šņeg i rota krasnoarmeicev.
13 komentāri

     [+] [-]

, 2021-04-10 20:43, pirms 3 gadiem
Bertaans paartapis pa kaartiigu policistu, cieniigi stati.

Briivajaa laikaa jaabeidz speelet video un azartspeeles, bet jaaiet biezhaak uz zaaliiti pameetaat bumbu.