Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2945, Did:0, useCase: 3

Dāvis Bertāns kājas sastiepuma dēļ nepabeidz maču pret ''Rockets''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Dāvis Bertāns kājas sastiepuma dēļ nepabeidz maču pret ''Rockets''
Dāvis Bertāns. Foto: EPA/Scanpix

Dāvis Bertāns naktī uz ceturtdienu iedzīvojās kreisās kājas savainojumā zaudētajā mačā pret Hjūstonas ''Rockets'' (111:114), tādējādi laukumā nospēlējot tikai deviņas minūtes, kurās aizmeta garām abus tālmetienus. Pagaidām savainojuma nopietnība nav zināma.

Dāvis Bertāns pēc veiksmīgām trim spēlēm pēc kārtas mačā pret Hjūstonas ‘’Rockets’’ nospēlēja tikai deviņās minūtes un aizmeta garām abus izpildītos tālmetienus.

• Neveiksmes uzbrukumā Bertāns kompensēja citos statistikas elementos, sakrājot trīs atlēkušās bumbas, pārtverot divas pretinieku piespēles un atdodot vienu rezultatīvu piespēli partneriem. Spēli Bertāns noslēdza ar otru labāko +/- rādītāju komandā (+7).

• Ilgāk par deviņām minūtēm Bertāns nespēlēja, jo iedzīvojās kreisās kājas sastiepumā un spēli pameta priekšlaicīgi. Šajā sezonā Bertāns vairākas spēles izlaida potītes sastiepuma dēļ, bet vēlāk divus mačus apslimšanas dēļ.

• Vašingtonas ‘’Wizards’’ piedzīvoja sesto zaudējumu pēdējos desmit mačos, ar 111:114 piekāpjoties Hjūstonas ‘’Rockets’’, kas tādējādi pārtrauca astoņu zaudējumu sēriju.

• No Covid-19 protokola atgriezies ierindā bija Rauls Neto, taču joprojām komandai nepalīdzēja tādi basketbolisti kā Tomass Braients, Spensers Dinvidijs, Entonijs Gils, Rui Hačimura, Montrezls Harels, Ārons Holidejs un Breds Vanameikers.

• Spēlē sešas reizes mainījās komanda, kas atrodas vadībā un sešas reizes tika fiksēts neizšķirts. Hjūstona nedaudz labāk nospēlēja pirmajā un trešajā ceturtdaļā, neizlaižot pārsvaru ceturtajā.

• Hjūstona uzvaru gan izcīnīja, pateicoties Kevina Portera realizētajam tālmetienam 0.4 sekundes līdz pamatlaika beigām. Kopumā basketbolists spēlē guva tikai deviņus punktus.

• ‘’Rockets’’ lielāko daļu punktus guva no soda laukuma (62), divpunktu metienus metot ar 47.1 % precizitāti.

• Uzvarētājiem rezultatīvākie ar 22 punktiem bija Kristians Vuds un Džeilens Grīns, kamēr ‘’Wizards’’ sastāvā 27 punkti Bredlijam Bīlam, 26 Kenteiviusam Koldvelam Poupam, bet 24 Kailam Kuzmam.

• Ar 19 uzvarām un tikpat zaudējumiem ‘’Wizards’’ ieņem devīto vietu Austrumos, bet nākamo maču komanda aizvadīs naktī uz sestdienu, kad viesosies Čikāgā pie ‘’Bulls’’.

Latvieši NBA

SpēlētājsKlubsSpēlesMinPunktiNo spēl.3p.1p.AbRpBmPb
K.PorziņģisMavericks26/2630.420.645.1%28.2%88.3%8.02.31.70.81.5
D.BertānsWizards0/2616.16.536.1%33.6%92.9%1.90.60.10.40.5

  +1 [+] [-]

, 2022-01-06 08:39, pirms 2 gadiem
Kur Hačimura ir pazudis?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2022-01-06 09:07, pirms 2 gadiem
Enkurs nogrima rakstīja: Pēdējā laikā pārāk daudz problēmu Dāvim. Iespējams pat negūst baudu vairs no spēles, miljoni ir un viss.
Zinu tādus kas uz darbu nenāk, jo negrib, atrod dažādus iemeslus, tad vēdergraizes tad sastiepa kaut ko, tad migrēna. Bla bla bla.
Domāju ka sagatavošānās sezonai aizgāja kaut kā ne tur, ķermenis netur slodzi ...

     [+] [-]

, 2022-01-06 09:08, pirms 2 gadiem
šādi turpinot, pēc nākamā gada izpirks līgumu un NBA vairs nebūs nevienam vajadzīgs.

  +5 [+] [-]

, 2022-01-06 09:16, pirms 2 gadiem
Klondaikā šonakt palikām tukšā 😐😐😐 tīri simboliski pasēdējām. Mūsu labākais basīša eksperts Bičuks, vecā kaluma Gulbenes "Bucks" ultra, visu nakti nebalsī baroja par to, ka jātreido Dāvis prom uz citu komandu. Esam Rūjienā tādā kā nelielā izmisumā, redzēs kā būs. Veselību Dāvelam 💪💪💪
Slēpts komentārs: WKS

  -4 [+] [-]

, 2022-01-06 09:27, pirms 2 gadiem
Miizals gan jau shitas ari vecenes klape ka rodis un podrinkis enkurs
Slēpts komentārs: ARVIK

     [+] [-]

, 2022-01-06 10:20, pirms 2 gadiem
Ragazzi rakstīja: Klondaikā šonakt palikām tukšā 😐😐😐 tīri simboliski pasēdējām. Mūsu labākais basīša eksperts Bičuks, vecā kaluma Gulbenes "Bucks" ultra, visu nakti nebalsī baroja par to, ka jātreido Dāvis prom uz citu komandu. Esam Rūjienā tādā kā nelielā izmisumā, redzēs kā būs. Veselību Dāvelam 💪💪💪
Dzirdēju, kā Gatiņš esot nopsihojies un zvanījis Anseldam , cenšoties kaut ko krieviski viņam izskaidrot.

     [+] [-]

, 2022-01-06 10:27, pirms 2 gadiem
Ha, Ha...
Kur tad bija tas raksts par NBA sliktākajiem līgumiem un Bertānu 1. vietā...
Čalis visu attaisno

     [+] [-]

, 2022-01-06 10:37, pirms 2 gadiem
Te tik atliek rokas noplātīt.

  +4 [+] [-]

, 2022-01-06 11:08, pirms 2 gadiem
NBA nav daudz tādu spēlētāju, kas ir tīri 3p šūteri un turas virsotnē(40%+) gadu no gada... no tādiem zināmākajiem prātā nāk Rediks, Korvers, Hariss, McDermots arī +/- t.i. ļoti šauras specifikas spēlētāji - tīri snaiperi, kuri savu latiņu notur vienlīdz augstā līmenī faktiski visu karjeru. Visi pārējie, kurus var uzskatīt par labiem 3p metējiem, tomēr ir plašāka profila speciālisti - kā Bogdanovičs no Jazz, kurš prot ne tikai iemest troiku, Inglss, kurš ir 3p metējs un arī labs piespēlētājs un aizsardzības spēlētājs. Tāpat ir gana daudz 3&D tipa špileru. Ar to gribu teikt - ja arī kādu sezonu 3p % pazeminās, viņi neizkrīt no aprites, jo prot darīt laukumā kaut ko citu, kamēr Dāvim un līdzīgiem spēlētājiem tas ir vienīgais, uz ko viņi līgā turas. Gana daudz ir šādu 2 sezonu varoņi, aļa Džodijs Meeks, Stīvs Novāks, Džeiks Leimans uc., kuri pāris sezonas nobliež un tad pazūd. Dāvim un Kalnītim cepuri nost - labi trāpīja ar kontraktu īstajā laikā/vietā.

  +2 [+] [-]

, 2022-01-06 12:11, pirms 2 gadiem
Ragazzi rakstīja: Klondaikā šonakt palikām tukšā 😐😐😐 tīri simboliski pasēdējām. Mūsu labākais basīša eksperts Bičuks, vecā kaluma Gulbenes "Bucks" ultra, visu nakti nebalsī baroja par to, ka jātreido Dāvis prom uz citu komandu. Esam Rūjienā tādā kā nelielā izmisumā, redzēs kā būs. Veselību Dāvelam 💪💪💪
Jā, šonakt tā teikt pa tukšo.... Ne iedzerts, ne par Dāvi pajūsmots!
Bičuks baigi uzvilcies bija...,bet nu tur arī Ozerinskis vainīgs, šis vakar uzrakstīja, ka wizzardiem droša uzvara, Bičuks pavilkās uz spečoku ozerinski un uzmauca visus ietaupijumus💶
Tagad cer, ka Dāvis kautko atsūtīs💸

  -1 [+] [-]

, 2022-01-06 12:50, pirms 2 gadiem
Tas laikam gēnos kā dabūn normālu līgumu tā nākamajā sezona mulķi dzen..
Pagaidam Dàvis liekas tada maza meitenīte,te pirkstiņu saspiedu uttt
Diemžēl liekas ,ka ilgi vairs NBA nebūs

     [+] [-]

, 2022-01-06 13:19, pirms 2 gadiem
Raitcha rakstīja: Ha, Ha...
Kur tad bija tas raksts par NBA sliktākajiem līgumiem un Bertānu 1. vietā...
Čalis visu attaisno
Ja tu būtu stipri gudrāks, tad zinātu, ka sportistiem visi līgumi ir avanss par iepriekš rādīto spēli ar cerību, ka tādu pašu spēli rādīs arī nākotnē.

  +1 [+] [-]

, 2022-01-06 15:17, pirms 2 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Ja tu būtu stipri gudrāks, tad zinātu, ka sportistiem visi līgumi ir avanss par iepriekš rādīto spēli ar cerību, ka tādu pašu spēli rādīs arī nākotnē.
Saukt jau to var kā grib un kā kuram labpatīkas. Bet komandai rezultātu vajag šodien, nevis aizvakar.

https://www.reddit.com/r/nbadiscuss...
fanu forumos Dāvim par labu nu galīgi nav nācis.

     [+] [-]

, 2022-01-06 15:48, pirms 2 gadiem
Jūs visi tēlojat vai kā, tak nejau visi miljoni viņam ir uzreiz kontā. Ja nespēlēs tad arī naudiņas tādas nebūs.

     [+] [-]

, 2022-01-06 19:01, pirms 2 gadiem
Tumanovs rakstīja: Jā, šonakt tā teikt pa tukšo.... Ne iedzerts, ne par Dāvi pajūsmots!
Bičuks baigi uzvilcies bija...,bet nu tur arī Ozerinskis vainīgs, šis vakar uzrakstīja, ka wizzardiem droša uzvara, Bičuks pavilkās uz spečoku ozerinski un uzmauca visus ietaupijumus💶
Tagad cer, ka Dāvis kautko atsūtīs💸
Bičuks jau taisās braukt uz Valmieru skaidroties ar OzHerinsky. Huovijs tipsters👊Bāča, Gatiņš, Viļa, Dairis ar, visi salīduši audikā jau. bet Wizardi ar izcēlās mājās patesa kkadiem nabagiem

     [+] [-]

, 2022-01-06 20:59, pirms 2 gadiem
Ragazzi rakstīja: Bičuks jau taisās braukt uz Valmieru skaidroties ar OzHerinsky. Huovijs tipsters👊Bāča, Gatiņš, Viļa, Dairis ar, visi salīduši audikā jau. bet Wizardi ar izcēlās mājās patesa kkadiem nabagiem
Pacenties nomierināt to Bičuku, lai nekur neskrien! Ozerinskis kā SC žurnälists tomēr mums visiem vajadzīgs dzīvs un pie labas veselības! Neviens jau nelika Bičukam riskēt, pats ielīda avantūrā, pats vainīgs. Cerēja uz Dāvi

     [+] [-]

, 2022-01-06 21:10, pirms 2 gadiem
Kopumā visu njemot, bija pamatīgā pārslodze , nekas, mazliet paārstēsies bračka, pados normāli pa bundžām,un pa pogām. Priekā !

Un tad būs atpakaļ studijā, ar diviem vai trim truļiem.

     [+] [-]

, 2022-01-06 21:42, pirms 2 gadiem
Tumanovs rakstīja: Pacenties nomierināt to Bičuku, lai nekur neskrien! Ozerinskis kā SC žurnälists tomēr mums visiem vajadzīgs dzīvs un pie labas veselības! Neviens jau nelika Bičukam riskēt, pats ielīda avantūrā, pats vainīgs. Cerēja uz Dāvi
Viņi jau Valmierā