Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Magloirs pievienojas "Heat"

Magloirs pievienojas "Heat"
Džamals Magloirs
Foto: nba.com

Nacionālās Basketbola Asociācijas klubs Maiami "Heat" parakstījis līgumu uz vienu sezonu par līgas minimumu ar centru Džamalu Magloiru. Spēlētājs Maiami ieradīšoties otrdien, kad gaidāms arī oficiāls paziņojums par līguma parakstīšanu.

Maiami "Heat" iespējamie pastiprinājumi centra pozīcijā bija vairāki - atrādīties uz treniņiem bija ieradušies Teo Retlifs, Lorenzens Raits, D. Dž. Mbenga un Džamals Magloirs, ar kuru arī tika panākta vienošanās. Pēdējās sezonās Magloiram karjerā sākusies lejupslīde. 2004. gadā Magloirs, pārstāvot Ņūorleānas "Hornets" (tajā sezonā vidēji spēlē 13,6 punkti un 10,3 atlēkušās bumbas), tika iekļauts NBA Zvaigžņu spēlē, bet pēc tam sekojušas neveiksmīgas pieredzes ar spēles laika samazaināšanos Milvokī, Portlendā, Ņūdžersijā un visbeidzot Dalasā. 30 gadus vecais basketbolists ar pievienošanos "Heat" cer atgūt iepriekšējo spožumu, kur viņam būs visas iespējas to realizēt. Interesanti, ka Magloirs būs otrais kanādietis "Heat" sastāvā, pievienojoties Monreālā dzimušajam Džoelam Entonijam.

"Heat" gan joprojām meklē papildinājumu saspēles vadītāja pozīcijā. Iespējamie varianti ir vairāki - Šons Livingstons, kurš tikai nesen atguvies no smagā ceļgala savainojuma pirms diviem gadiem, arī Kriss Kvins, kurš Maiami spēlēja pagājušajā sezonā.

Izmantotie resursi:
sun-sentinel.com

  -3 [+] [-]

, 2008-08-31 13:32, pirms 16 gadiem
Labi pastiprinās garo galu Heat, jo tur kā izteikts C bija tikai Blounts

  -1 [+] [-]

, 2008-08-31 14:01, pirms 16 gadiem
nu domāju ka viņš vairs tik labs kā pie Hornets nebūs.

  -3 [+] [-]

, 2008-08-31 14:34, pirms 16 gadiem
Nu cerams ka D-Wade pacels šo spēlētāju jo viņš ir ļoti līdzīgs šakam(spēles ziņā)un heat panākumi neizpaliks.playoffos ļoti iespējams ka tix tik necik tālu..

     [+] [-]

, 2008-09-01 17:18, pirms 16 gadiem
slinkais_žīds rakstīja: Labi pastiprinās garo galu Heat, jo tur kā izteikts C bija tikai Blounts

kas tad notika ar alonzo mourningu?