Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

''Celtics'' trenera vietas izpildītājs Mazullo trenēs Jaņņa komandu Zvaigžņu spēlē

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''Celtics'' trenera vietas izpildītājs Mazullo trenēs Jaņņa komandu Zvaigžņu spēlē
Džo Mazulla. Foto: AP/Scanpix

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) paziņojusi, ka Bostonas ''Celtics'' galvenā trenera vietas izpildītājs Džo Mazulla trenēs Jaņņa Adetokunbo komandu Zvaigžņu spēlē, kas 20. februārī notiks Jūtā.

Pirmdienas vakarā Nacionālā basketbola asociācija (NBA) paziņojusi, ka Jaņņa Adetokunbo komandu Zvaigžņu spēlē kā treneris vadīs Bostonas ''Celtics'' galvenā trenera vietas izpildītājs Džo Mazulla. Ar viņu klubs līdz šim iekrājis 36 uzvaras un 15 zaudējumus, tādējādi esot līgas līdere. Pēdējās desmit spēlēs Bostona tikusi pie septiņiem panākumiem.

Mazulla par galvenā trenera vietas izpildītāju Bostonā kļuva pirms 2022./2023. gada sezonas. Pirms tās ''Celtics'' uz vienu gadu diskvalificēja līdzšinējo treneri Imi Udoku, kurš bija ielaidies intīmās attiecībās ar kādu no kluba darbiniecēm. Mazulla kļuvis vien par trešo NBA treneri, kurš jau savā pirmajā sezonā tiek nominēts par Zvaigžņu spēles treneri. Tāpat viņš būs pirmais no Bostonas kopš 2017. gada, kad Zvaigžņu spēlē kā treneris strādāja Breds Stīvenss.

Rietumu konferencē Denveras ''Nuggets'' galvenais treneris Maiks Melouns tuvojas tam, lai vadītu Lebrona Džeimsa vienību. Lai Denveras treneris iegūtu šo atzinību, klubam jāuzvar vismaz divās no nākamajām četrām spēlēm. Vienu no tām ''Nuggets'' aizvadīs naktī uz trešdienu, kad cīnīsies pret Ņūorleānas ''Pelicans''.

72. Zvaigžņu spēle notiks Jūtā ''Jazz'' mājas laukumā šī gada 20. februārī. Pirmie piecinieki katrā no komandām jau ir noteikti, bet Kristaps Porziņģis Austrumu konferences uzbrucēju balsojumā ieņēma 13. vietu.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...