Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Policija sākusi izmeklēt apsūdzības par Gidija attiecībām ar nepilngadīgu meiteni

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Policija sākusi izmeklēt apsūdzības par Gidija attiecībām ar nepilngadīgu meiteni
Džošs Gidijs. Foto: AFP/Scanpix

Kalifornijas štata Ņūportbīčas policijas iecirknis paziņojis, ka sācis aktīvu izmeklēšanu lietā, kurā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Oklahositijas ''Thunder'' basketbolists Džošs Gidijs tiek apsūdzēts attiecībās ar nepilngadīgu meiteni.

Potenciālās nepatikšanās var iekulties Dāvja Bertāna komandas biedrs Oklahomsitijas ''Thunder'' rindās Džošs Gidijs. Pagājušonedēļ sociālajos tīklos nonāca video, kuros teikts, ka meitene, ar kuru kopā bijis basketbolists, tobrīd bijusi vidusskolas skolniece jeb nepilngadīgā. Video un komentārus ievietoja anonīms konts, kas vēlāk ticis dzēsts.

Pagājušās nedēļas izskaņā NBA pauda, ka ir sākusi savu izmeklēšanu šo apsūdzību noskaidrošanā, bet ar paziņojumu nu klajā nākusi Ņūportbīčas policijas iecirknis Kalifornijā, paužot, ka uzsācis aktīvu izmeklēšanu šajā lietā. ''Ņūportbīčas policijas iecirknis ir informēts par internetā cirkulējušo informāciju par iespējamām attiecībām starp NBA spēlētāju Džošu Gidiju un nepilngadīgu meiteni. Mēs aktīvi ievācām papildus informāciju šīm apsūdzībām. Strādājam visos virzienos, lai iegūtu pierādījumus un faktus šajā lietā.''

Pagājušonedēļ Gidijs atteicās komentēt medijiem šo tēmu, līdzigi darot Oklahomsitijas ''Thunder'' galvenajam trenerim. Savu viedokli par situāciju pauda Gidija tautietis Endrjū Boguts, sakot, ka gan ''Thunder'', gan NBA par notikumiem bijuši lietas kursā jau nozīmīgu laiku, bet meitene Gidijam ir melojusi par savu vecumu.

21 gadu veco Gidiju 2021. gada draftā ''Thunder'' izvēlējās ar augsto sesto kārtas numuru. Karjeras 147 spēlēs viņam 14.5 punkti, 7.6 atlēkušās bumbas un 6.1 rezultatīvā piespēle, kamēr šīs sezonas 17 spēlēs Gidijs izcēlies ar vidēji 12 punktiem, 5.8 atlēkušajām bumbām un 4.5 rezultatīvajām piespēlēm.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2023-11-30 10:15, pirms 10 mēnešiem
izskatās, ka mūsdienās aktuāla problēma

     [+] [-]

, 2023-11-30 10:39, pirms 10 mēnešiem
Šajā visā stāstā ir ļoti daudz jautājuma zīmju.
Jāsaka ar to ka vajag zināt kurā štatā tas ir noticis. Dažos štatos var tikties ar meiču kurai ir 16 vai 17.
Video kur viņa saka par i dated Josh viņa ir piedzērusies acīmredzami.
Bija arī kaut kāds video kur Josh un viņas brālis runā.Tātad nebija nekādas skapja attiecības.Vecāki un viņa nemaz ar policiju negrib runāt.Varbūt vecāki arī zināja.
Bonusā mūsdienās principā meičām ir jāprasa parādīt dokumenti pirms domāt par kaut kā darīšanu

     [+] [-]

, 2023-11-30 12:39, pirms 10 mēnešiem
15 gadniece. Sorry, bet ko 21 gadus vecs džeks meklē no 9klasniecēm. Sava vecuma meitenes no koledžas nav pieejamas?