Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Bogdanovičs un "Pistons" vienojas par līguma pagarināšanu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Bogdanovičs un "Pistons" vienojas par līguma pagarināšanu
Bojans Bogdanovičs. Foto: AP/Scanpix

LETA--ESPN. Horvātu uzbrucējs Bojans Bogdanovičs un Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Detroitas "Pistons" vienojušies par līguma pagarināšanu, ESPN apstiprināja basketbolistu pārstāvošā aģentūra "Wasserman".

33 gadus vecais Bogdanovicš "Pistons" rindās nonāca starpsezonā maiņas darījumā no Jūtas "Jazz". Iepriekšējā līgumā viņam palikusi viena sezona par 19,5 miljoniem ASV dolāru, bet tagad abas puses vienojušās par tā pagarināšanu uz vēl divām sezonām par kopējo summu 39,1 miljons dolāru.

Sezonas pirmajos sešos mačos Bogdanovičs vidēji guvis 23 punktus un realizējis 51,7% no spēles. Savā līdzšinējā karjerā horvāts 609 mačos caurmērā iemetis 15,1 punktu spēlē.

"Jazz" Bogdanovičs pārstāvēja iepriekšējās trīs sezonas, bet pirms tam viņš spēlēja Indiānas "Pacers", Vašingtonas "Wizards" un Bruklinas "Nets" komandās. ULEB Eirolīgā uzbrucējs spēlēja Stambulas "Fenerbahce", Zagrebas "Cibona" un Madrides "Real" rindās.