Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Reliģija pāri basketbolam – NBA uzbrucējs Grifins 21 gada vecumā noslēdz karjeru

Andris Liepa
Andris Liepa

Reliģija pāri basketbolam – NBA uzbrucējs Grifins 21 gada vecumā noslēdz karjeru
AJ Griffins Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) uzbrucējs Eidrians Darnels “AJ” Grifins savā “YouTube” kanālā paziņojis par basketbolista gaitu noslēgšanu. Iemesls šādam lēmumam ir pilnvērtīga sevis veltīšana reliģijai.

Hjūstonas “Rockets” 20. septembrī paziņoja, ka pārtrauc sadarbību ar gados jauno uzbrucēju. Tagad viņš savā “YouTube” kontā apstiprinājis, ka noslēdz basketbolista karjeru.

“Pametu basketbolu, lai sekotu Jēzum. Es zinu, ka daudzu cilvēku acīs šāds lēmums var šķist nepareizs. Es vēlos teikt, ka esmu ļoti priecīgs patiesi kalpot Dievam,” sacīja Grifins.

Basketbolists arī skaidroja, kāpēc pievēršanos reliģijai nespēs apvienot ar basketbolista karjeru – viņš esot sajutis aicinājumu atvadīties no basketbola un uzsākt jaunu posmu savā dzīvē.

Grifinu 2022. gada NBA draftā ar 16. numuru izvēlējās Atlantas “Hawks”, kuru rindās viņš pavadīja divas sezonas, vidēji mačā atzīmējoties ar 7,5 punktiem un 1,9 atlēkušajām bumbām.
Aizvadītajā sezonā viņš decembrī personīgu iemeslu dēļu uz laiku pameta komandu, bet pēcāk izkrita no “Hawks” rotācijas.

Šajā starpsezonā Grifins tika aizmainīts uz Hjūstonas “Rockets”, kas, kā jau minēts, pēcāk viņa līgumu izpirka.

Izmantotie resursi:
https://bleacherreport.com/articles...

  +1 [+] [-]

, 10:12, pirms 5 stundām
Zinu daudzi nesapratīs, bet šis ir apsveicams lēmums.

  +3 [+] [-]

, 10:22, pirms 5 stundām
Āmen!

  +2 [+] [-]

, 11:25, pirms 4 stundām
Pieaudzis cilvēks pieņem pieaugušus lēmumus. Un, ne visu mērķis ir mētāt bumbu un pelnīt naudu. Katrs sava ceļa gājējs un savas laimes kalējs. Lai izdodas.

  +1 [+] [-]

, 12:27, pirms 3 stundām
Visu cieņu! Tas tikai vēlreiz apliecina, ka ir svarīgākas lietas un aicinājumi dzīvē par darbu!

  +1 [+] [-]

, 13:02, pirms 2 stundām
Prieks, jo vairāk cilvēki sapratīs ka ir jāseko Jēzum, ka mēs nēesam pasaules nabas, jo vairāk pasaule kļūs gaišāka.

Jāmacas pateikties par katru rītu kad pamosties, par katru edienreizi un par katru skaisto dzīves momentu, tieši tāpat arī dienu beidzot ir japasakās Jēzum par to ka ir devis iespēju šo dienu nodzīvot un japasakās par to ka mīļajiem cilvēkiem viss ir kartība!

  +1 [+] [-]

, 13:15, pirms 2 stundām
Nobrieduša cilvēka lēmums. Visu cieņu. Iespaidīgi!!! Cik nav redzēti slikti piemēri, kad cilvēks bezjēdzīgi ilgi dzenās pēc naudas un slavas un pēc tam pasaka, ka jēgas nebija nekādas, prieka nebija nekāda, jo nedarīja ko liek sirds un dzīves aicinājums. Toties tad 35 gados pēkšņi neredz dzīvei jēgu, sākās depresija, mentālas problēmas, no ģimenes atsvešinājies utt. (Rubio ir pēdējais piemērs). Tālāk jau daži sāk dzīves tukšumu aizpildīt ar visādām vielām. Pazaudē visu savu vareni sapelnīto naudu un nonāk cietumā vai lielākos parādos (nesenais tiesas process, kur bijušie NBA spēlētāji izkrāpa naudu no NBA veselības apdrošināšanas fonda).

     [+] [-]

, 14:54, pirms 25 minūtēm
mūsu slieka varētu ņemt piemēru !