Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Bijušais "Knicks" spēlētājs Ouklijs: "Rendls ir labāks par Zaionu"

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

Bijušais "Knicks" spēlētājs Ouklijs: "Rendls ir labāks par Zaionu"
Zaions Viljamsons un Džūliuss Rendls. Foto: USA Sports Today/Scanpix

Bijušais Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlētājs Čārlzs Ouklijs NBA radio "SiriusXM" atzina, ka, viņaprāt, Ņujorkas "Knicks" līderis Džūliuss Rendls ir labāks spēlētājs par Ņūorleānas "Pelicans" spēlētāju Zaionu Viljamsonu, kurš 2019. gadā tika draftēts ar kopējo pirmo numuru.

"Es uzskatu, ka Džūliuss [Rendls] ir Zaiona [Viljamsona] labāka versija," atklāts bija Ouklijs. "Es tā domāju tāpēc, ka Džūliuss var izdarīt vairāk. Zaions ir radījis ap sevi ažiotāžu, bet izslēgšanas turnīrā viņš būs tāds pats kā Jannis Adetokunbo – pretiniekiem būs paņēmieni, kā viņu apturēt. Zaionam gan vispirms būtu jātiek izslēgšanas turnīrā."

Rendlu 2014. gada NBA draftā ar kopējo septīto numuru izvēlējās Losandželosas "Lakers". Rendls "Lakers" rindās nospēlēja līdz 2018. gadam, tad gadu nospēlēja Ņūorleānas "Pelicans", bet kopš 2019. gada ir ""Knicks" spēlētājs. Rendls aizvada septīto sezonu līgā un ir 26 gadus vecs. Šosezon Rendls vidēji gūst 24,1 punktu, izcīna 10,4 atlēkušās bumbas un atdod 5,9 rezultatīvas piespēles.

Viljamsonu 2019. gada draftā "Pelicans" izvēlējās ar kopējo pirmo numuru. 20 gadus vecais Viljamsons aizvada otro sezonu NBA un vidēji spēlē gūst 26,8 punktus, izcīna 7,1 atlēkušo bumbu, kā arī atdod vidēji 3,6 rezultatīvas piespēles. Gan Rendls, gan Viljamsons šosezon pirmo reizi piedalījās NBA Zvaigžņu spēlē.

Izmantotie resursi:
https://nba.nbcsports.com/2021/04/2...

     [+] [-]

, 2021-04-30 18:03, pirms 3 gadiem
Kāda jēga salīdzināt 20 gadīgo otrgadnieku ar Rendlu, kurš hvz kuro sezonu jau spēlē NBA un nu jau pamazām tuvojas tridcāram?

     [+] [-]

, 2021-04-30 21:00, pirms 3 gadiem
kino rakstīja: Kāda jēga salīdzināt 20 gadīgo otrgadnieku ar Rendlu, kurš hvz kuro sezonu jau spēlē NBA un nu jau pamazām tuvojas tridcāram?
tur jau tā lieta ,tas ir kompliments viņam !