Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Nešs: "Spurs" bija pieredzējušāki

Nešs: "Spurs" bija pieredzējušāki
Foto: AP

Pēc šonakt notikušās spēles starp Sanantonio "Spurs" un Fīniksas "Suns", kurā ar 92:87 uzvarēja mājinieki "Spurs", tādējādi arī iekļūdami nākamajā kārtā un izslēgdami "Suns", pārdomās dalījās abu komandu spēlētāji un treneri.

"Nenospēlējām labi, neveicām kombinācijas tā, kā esam pieraduši izpildīt. Mazliet par daudz arī improvizējām, vajadzēja nedaudz nomierināties - par to uzņemos atbildību. Zinu, ka pieļāvu dažas kļūdas, kas bija izšķirošas. Nebijām pelnījuši uzvarēt," tā par aizvadīto spēli izteicās "Suns" saspēles vadītājs Stīvs Nešs. "Tāpēc viņi ir čempioni. Tur arī ir tā atšķirība starp divām komandām. Uz papīra, manuprāt, mums ir vairāk talanta, bet viņi ir pieredzējušāki. Spēja spēlēt saskaņotāk un izdarīt sīkumus abās laukuma pusēs - tāpēc viņi ir uzvarējuši tik daudz čempiontitulus."

Nešs arī minēja, ka daudz kas izšķīries jau pirmajā spēlē, kurā "Suns" spēlēja labāk, bet nespēja nosargāt vadību un otrajā pagarinājumā zaudēja... "Lai arī brīžiem rādījām pārākumu, kad pienāca izšķirošie brīži, izpaudās viņu saspēlētība un sīkstums - visas uzvarētāju īpašības. Mums patiešām vajag jaunas idejas."

Fīniksas galvenais treneris Maiks D'Antonī, kuram šī, iespējams, bija pēdējā spēle kā "Suns" galvenajam trenerim, pēc spēles slavēja Sanantonio: "Jāuzteic "Spurs". Katru reizi, kad bija iespēja noslēgt veiksmīgi spēli vai puslaiku, viņi to nepieļāva. Kopumā skatoties, maniem puišiem šis bija lielisks gads. Vajadzēja nedaudz pamainīt spēles stilu un viņi darīja visu, ko liku un spēlēja cik vien smagi varēja, bet nesanāca panākt gribēto."

Savukārt "Spurs" galvenais treneris Gregs Popovičs pēc uzvaras sērijā neaizmirsa veltīt labus vārdus saviem sāncenšiem: "Cepuri nost Fīniksai, viņi bija neticiami. Domāju, mums pamatīgi paveicās pirmajā spēlē, kas mūs uzlādēja un deva labu situāciju, ko arī izmantojām. Lai pārspētu šo komandu, mums bija jābūt veiksmīgiem. Neticu, ka šis duelis notika jau pirmajā kārtā. Esmu priecīgs, ka tas ir galā."

"Play-off" otrajā kārtā "Spurs" tiksies ar Ņūorleānas "Hornets", kas arī ar 4:1 uzvarēja Dalasas "Mavericks". Sanantonio saspēles vadītājs Tonijs Pārkers sagaida grūtu cīņu: "Tas būs lielisks duelis. Viņiem ir lieliska komanda, kas ir arī jauna. Viņiem ir divi "All-Star" spēlētāji - Kriss Pols un Deivids Vests -, tāpēc būs laba sērija. Savstarpējās spēlēs ir neizšķirts 2:2, tāpēc būs smagi jāpastrādā, jo būs grūtas sērija."

Izmantotie resursi:
nba.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2008-04-30 13:36, pirms 16 gadiem
Autoram:
Klūda pēdējā rindkopā...otrajāa kārtā nevis suns bet spurs...

Runājot par nākamo kārtu ceru ka NOH uzvilks Spurs...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-04-30 13:45, pirms 16 gadiem
cereja ka palidzes..vins to ari izdarija..bet nu ne tik loti ka visi iedomajushies bija

bet neba jau nu ar o nila dabushanu PHO domaju ka visus uzvilks
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2008-04-30 14:54, pirms 16 gadiem
NOH aprausies uz SPURS un tad Kobe drāāāzīs viņus pirms tam izrēķinājies ar otru labāko SG Treisiju

     [+] [-]

, 2008-04-30 18:26, pirms 16 gadiem
Visu cieņu Spurs, lai arī kā man viņi riebtos, tas Duncana trulis un Ginobili pustālais izšķīra sēriju

Domāju, ka finālā dabūs trūkties no Lakeriem, jo neticās, ka Hornets varētu paņemt vairāk par 2 uzvarām ....

  -1 [+] [-]

, 2008-05-01 02:03, pirms 16 gadiem
Bļ*.... SPURS