Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

NBA čempions Rondo arestēts par ieroča un narkotiku glabāšanu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

NBA čempions Rondo arestēts par ieroča un narkotiku glabāšanu
Ražons Rondo. Foto: AP/Scanpix

Divas reizes par Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempionu kļuvušais saspēles vadītājs Ražons Rondo nedēļas nogalē arestēts par nelikumīgu ieroča glabāšanu, tāpat viņa automašīnā atrastas narkotikas.

Svētdienas pēcpusdienā Ražons Rondo saistībā ar ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumu tika apturēts Indiānas štatā. Policists saodis marihuānu. Pārmeklējot automašīnu, atrasts ierocis un narkotikas, kam sekoja Rondo nogādāšana policijas iecirknī. Viņš pats iemaksājis drošības naudu un izlaists no apcietinājuma.

2022. gadā pret Rondo tiesā tika lūgta aizsardzība. Basketbolista bērnu māte norādīja, ka Rondo viņai draudējis ar ieroci, ka viņa baidās par savu un bērnu drošību un ka Rondo mēdz izcelties eksplozīvu uzvedību. Lai gan lieta tika izbeigta, abām pusēm panākot izlīgumu, Rondo tika noteikts aizliegums glabāt ieroci, ko viņš tagad pārkāpis.

2021./22. gada sezonā Rondo pārstāvēja Losandželosas "Lakers" un Klīvlendas "Cavaliers". Viņš NBA aizvadīja 16 sezonas, četras reizes piedaloties Zvaigžņu spēlē un divas reizes kļūstot par čempionu – 2008. gadā ar Bostonas "Celtics" un 2020. gadā ar "Lakers".

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2024-01-30 15:27, pirms 8 mēnešiem
Klasika. Vispār kādam arī nav ierocis un zālīte līdzi no ASV basketbolistiem? Ja visus pārbaudītu, liekās būtu ļoti liels procents, kuriem būtu.

     [+] [-]

, 2024-01-30 15:54, pirms 8 mēnešiem
Charly Skymaker rakstīja: Klasika. Vispār kādam arī nav ierocis un zālīte līdzi no ASV basketbolistiem? Ja visus pārbaudītu, liekās būtu ļoti liels procents, kuriem būtu.
Ierocis nemaz nevar būt pēc līgas likumiem komandas telpās vai lidmāsīna.Bonusā katram štatam ir savi ieroču likumi.Atceramies Moranta incidentu kur čalis škērsoja štata robežas ar ieroci utt.
Spēlētājus netestē par zalīti

     [+] [-]

, 2024-01-30 16:25, pirms 8 mēnešiem
Gadus 15 atpaļ viņš bija Ražons. Tad bija posms kur viņu sauca Reižons. Tgd atkal Ražons. Jūs tur savā starpā beidzot vienojaties!

     [+] [-]

, 2024-01-30 17:38, pirms 8 mēnešiem
Flashlight user rakstīja: Gadus 15 atpaļ viņš bija Ražons. Tad bija posms kur viņu sauca Reižons. Tgd atkal Ražons. Jūs tur savā starpā beidzot vienojaties!
Kāda starpība?