Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Wizards" pagarina līgumu ar Hačimuru, Vāgners paliek bešā un kļūs par brīvo aģentu

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

"Wizards" pagarina līgumu ar Hačimuru, Vāgners paliek bešā un kļūs par brīvo aģentu
Rui Hačimura. Foto: USA TODAY Sports/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Vašingtonas "Wizards", kuru pārstāv Dāvis Bertāns un Anžejs Pasečņiks, paziņojusi, ka tā izmantos komandas iespēju un pagarinās līgumu uz vienu gadu ar Troju Braunu un Rui Hačimuru. Savukārt "The Athletic" NBA apskatnieks ziņo, ka sezonas beigās par brīvajiem aģentiem kļūs Džeroms Robinsons un Mo Vāgners.

"Wizards" paziņojusi, ka Rui Hačimura, kurš aizvadītajā sezonā debitēja līgā un 2019. gada draftā tika izvēlēts ar kopējo devīto numuru, turpmākās divas sezonas pārstāvēs burvjus. Komanda izmantojusi iespēju, kas bija atrunāta līgumā, un pagarinājusi līgumu vēl uz vienu gadu. Nākamsezona japānis saņems nepilnus piecus miljonus dolāru, bet 2022./23. gada sezonā viņa maciņā ieripos nedaudz vairāk par sešiem miljoniem dolāru.

Hačimura aizvadītajā sezonā vidēji guva 13,5 punktus un savāca 6,1 atlēkušo bumbu. Japānis bija labākais starp debitantiem atlēkušo bumbu rādītājā, bet vidēji gūto punktu rādītājā viņš bija piektais starp pirmgadniekiem.

Savukārt "The Athletic" NBA apskatnieks Freds Katzs ziņo, ka "Wizards" nav pagarinājusi līgumu ar diviem jaunajiem spēlētājiem – Džeromu Robinsonu un Mo Vāgneru. Vāgneru 2018. gadā Losandželosas "Lakers" draftēja ar 25. numuru. Šajā sezonā 23 gadus vecais vācietis aizvadījis vienu spēli, kurā tika pie sešām minūtēm un četriem punktiem. Aizvadītajā sezonā Vāgners nospēlēja 45 spēles, vidēji tiekot pie 18,6 minūtēm un 8,7 punktiem. Pēc sezonas abi spēlētāji kļūs par brīvajiem aģentiem un varēs meklēt darbu citās komandās.

Izmantotie resursi:
https://www.nba.com/wizards/wizards...

     [+] [-]

, 2020-12-29 08:32, pirms 4 gadiem
Nu kā tad tā? Mūsu vietējais GM vorkuta taču teica, ka Vāgners esot tāds monstrs.

  +1 [+] [-]

, 2020-12-29 08:37, pirms 4 gadiem
wizinjsh rakstīja: Nu kā tad tā? Mūsu vietējais GM vorkuta taču teica, ka Vāgners esot tāds monstrs.
Vāgners noteikti nav slikts, WSH nauda visam sāk pietrūkt

     [+] [-]

, 2020-12-29 12:00, pirms 4 gadiem
Ja Vāgners būtu arābu izcelsmes čīlietis ar netradicionālo orientāciju telpā un laikā, tad cita runa...