Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Pacers" līderis Oladipo vēlas pamest komandu, viņa pēdās varētu sekot arī Tērners

Agris Suveizda

"Pacers" līderis Oladipo vēlas pamest komandu, viņa pēdās varētu sekot arī Tērners
Viktors Oladipo un Mailzs Tērners. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas komandas Indianas "Pacers" līderis Viktors Oladipo varētu gaidāmajā starpsezonā mudināt organizācijas vadību viņu aizmainīt pirms līguma beigām, liecina The Athletic rīcībā esošā informācija.

Oladipo 85 miljonus vērtajā un četrus gadus ilgajā līgumā vēl ir palikusi viena sezona – garantēta, nevis ar spēlētāja vai komandas iespēju sadarbību pagarināt vai pārtraukt. Tādējādi visi trumpji pašlaik atrodas "Pacers" rokās, tomēr Indianas komandas vadība varētu mēģināt aizmainīt savu līderi, ja viņš to aktīvi prasīs un liks manīt, ka pēc gada pilnīgi noteikti neslēgs jaunu līgumu ar "Pacers".

The Athletic raksta, ka bez Oladipo vēlmi pamest Indianas vienību varētu izteikt arī centrs Mailzs Tērners, kuram nākamais būs tikai otrais gads četru sezonu līgumā par 80 miljoniem dolāru. Savukārt kā viens no iespējamajiem spēlētājiem, kuru "Pacers" varētu vēlēties iegūt, tika minēts pašreizējais Bostonas "Celtics" vieglais uzbrucējs Gordons Heivords, kurš gan visdrīzāk izvēlēsies izmantot spēlētāja iespēju paņemt 34,2 miljonus dolāru iespaidīgā četru gadu līguma (kopējā summa 127,8 miljoni) pēdējā sezonā. Ja vien Heivordam uzreiz netiks piedāvāts ilgtermiņa līgums, kas ar viņa savainojumu vēsturi 30 gadu vecumā nevieš lielas cerības.

28 gadus vecais Oladipo savainojuma dēļ šajā regulārajā sezonā aizvadīja tikai 19 spēles un vidēji 27,8 minūtēs sakrāja 14,5 punktus, 3,9 atlēkušās bumbas un 2,9 rezultatīvas piespēles. 24 gadus vecais Tērners 62 spēlēs un vidēji 29,5 minūtēs atzīmējās ar 12,1 punktu, 6,6 atlēkušajām bumbām un 2,1 bloķētu metienu, bet Heivords 52 cīņās nopelnīja vidēji 33,5 minūtes, 17,5 punktus, 6,7 atlēkušās bumbas, 4,1 rezultatīvu piespēli un 1,8 kļūdas.

Izmantotie resursi:
https://theathletic.com/2094389/202...

  +1 [+] [-]

, 2020-09-29 16:11, pirms 4 gadiem
Nekādu pārsteigumu no abiem..
Visa līga ies abiem pakaļ ja baumām ir taisnība.
Ar Oladipo gan daudz jautājuma zīmju.Kā viņš izskatīsies jaunajā sezonā,un vai spēs atgūt All star līmeņa spēli,jo pagaidām reāli viena normāla tāda tik ir bijusi.

  +1 [+] [-]

, 2020-09-29 16:28, pirms 4 gadiem
Baumo,ka Mavs veelās viņu redzeet kopā ar kp un luku

  +1 [+] [-]

, 2020-09-29 18:22, pirms 4 gadiem
Ja es esmu Bostona, es zvanu Pacers un piedavaju Gordon Hayward + visas 3 shii gada pirmaas drafta izveeles pret Turner un McDermot vai Lamb. Vienalga, kuru Pacers ir gatava dot.
Dalasai ar saviem nabadziigajiem, nevienam nevajadziigajiem lomu speeleetaajiem, ja atskaita S.Curry, tad reaali nevienam vinju speeleetaji par taadiem cipariem nav vajadziigi, bet drafta izveelju vinjiem iisti nav.

     [+] [-]

, 2020-09-29 18:46, pirms 4 gadiem
hantele rakstīja: Ja es esmu Bostona, es zvanu Pacers un piedavaju Gordon Hayward + visas 3 shii gada pirmaas drafta izveeles pret Turner un McDermot vai Lamb. Vienalga, kuru Pacers ir gatava dot.
Dalasai ar saviem nabadziigajiem, nevienam nevajadziigajiem lomu speeleetaajiem, ja atskaita S.Curry, tad reaali nevienam vinju speeleetaji par taadiem cipariem nav vajadziigi, bet drafta izveelju vinjiem iisti nav.
Es domāju daudzām komandām noderētu Klebers,DPS,Karijs un Brunsons..Piks viņiem arī ir šogad 18 laikam,bet treidot varēs tikai drafta dienā..
Tur visi trīs jādod Turners,Lambs un Mcdermots,lai pielīdzinātu Gordija algu.Lai gan nezinam ko iegūtu par Oladipo Indiana.Pagaidām viņiem ir algu griesti uz next sezonu ar abiem.

  +1 [+] [-]

, 2020-09-29 18:48, pirms 4 gadiem
Nacionālās basketbola asociācijas komandas Indianas "Pacers" līderis Viktors Oladipo....

Līderis? Līderis viņš bija vienu sezonu. Šogad līderi bija Malkoms un Sabonis (abi gan čakarējās ar traumām utt.) Būtībā visa IND čakarējās ar traumām. Bet par baigo līderi es viņu nesauktu.

Kas attiecas uz darījumiem - IND jau sen grib sadalīt savu garo pāri. Ticamākais, ka Tērneram jāaiziet, un viņu gribēs daudzas komandas. Tas ir vairāk kā skaidrs. C ar blokiem un 3pt metienu. Sweet candy.

     [+] [-]

, 2020-09-29 18:59, pirms 4 gadiem
Es domāju Knicks vajag vēlvienu centru.

     [+] [-]

, 2020-09-30 07:57, pirms 4 gadiem
Terners ir vertigs speletajs- to vajadzrtu daudziem, bet ko tieši Oladipo ir iedomājies, prasot maiņu? Nav pieradijis,ka var atgriezties vecaja formā un arī 'vecā forma' bija pārāk īsu laiku,lai viņš būtu baigā vērtība..
DAL noteikti viņu nevajag