Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Milzs gaidīs iespēju

Andrejs Siliņš

Milzs gaidīs iespēju
Patriks Milzs (ar bumbu)
Foto: AFP

Austrālijas basketbola valstsvienības saspēles vadītājs Patriks Milzs, kurš Pekinas olimpiskajās spēlēs bija rezultatīvākais komandas spēlētājs, atzīst, ka ir gatavs gaidīt piedāvājumus no Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) klubiem.

Jauno saspēles vadītāju amerikāņu komentētāji ievēroja jau pirms Pekinas spēlēm, kad ASV izlase pārbaudes mačā tikās ar austrāliešiem. Toreiz tieši Milzs sagādāja lielākās problēmas, taču amerikāņiem tik un tā izdevās izcīnīt uzvaru.

Arī Pekinā 20 gadus vecais basketbolists turpināja iesāktajā garā, kļūstot par vienu no visa turnīra labākajiem punktu guvējiem. Tomēr pats Milzs uzskata, ka spēlēšana kādā no ASV koledžām ierobežotu basketbolista iespējas.

"Spēlēšana koledžā ierobežo manas iespējas kontaktēties ar NBA skautiem, aģentiem, treneriem un menedžeriem, tāpēc neapsveru tādu iespēju," sacīja pats Milzs. "Ikvienā NBA komandā spēlēt būtu lieliski, bet, ja varētu izvēlēties, es ietu uz Čikāgas "Bulls"."

Izmantotie resursi:
abc.net.au

  +1 [+] [-]

, 2008-08-29 10:13, pirms 16 gadiem
Ja netiks NBA paljubomu speelees Eiropaa..

  +1 [+] [-]

, 2008-08-29 10:33, pirms 16 gadiem
Tiks NBA!

     [+] [-]

, 2008-08-29 12:47, pirms 16 gadiem
blin ar tādu ātrumu, atspērienu metienu nu jāaāā

NBA tev ir īstās mājas