Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Larijs Brauns trenēs "Bobcats"

Larijs Brauns trenēs "Bobcats"
Foto: NBA.com

NBA klubs Šārlotes "Bobcats" šodien publiski paziņoja, ka turpmāk vienības galvenais treneris būs 67 gadus vecais Lerijs Brauns, kuram šī būs devītā vienībā NBA trenera karjerā, bet pirmā pēdējo divu gadu laikā.

Šārlotes "Bobcats" otrdien informēja sabiedrību, ka trešais treneris kluba pastāvēšanas vēsturē būs leģendārais Lerijs Brauns. Jaunais kluba treneris NBA nostrādājis 23 gadus, ir uzņemts basketbola Slavas zālē, kā arī palīdzējis Detroitas "Pistons" kļūt par NBA čempioniem 2004. gadā. 2005. gadā Braunam izdevās Detroitu vēlreiz aizvest uz fināliem, taču nekļūt par čempioniem nozīmēja neveiksmi, un Brauns par to tika atlaists.

Brauns ir piektais uzvarām bagātākais treneris NBA vēsturē. Viņš ir pazīstams kā labs ilgtermiņa jauno spēlētāju attīstītājs.

Šārlotes "Bobcats" atrodas Ziemeļkarolīnas štatā, par ko Braunam bija savs komentārs: "Esmu spēlējis un trenējis Ziemeļkarolīnā, tāpēc saprotu šī štata bagātīgās basketbola tradīcijas. Esmu noskaņots izmantot iespēju tālāk attīstīt "Bobcats" tradīcijas."

Tiesa, iepriekšējā Brauna darba vieta, ko viņš varēja raksturot kā "savējo pilsētu" - Ņujorka - izrādījās neveiksmīga izvēle. Tur ar "Knicks" Brauns uzvarēja 23 spēlēs, zaudēja 59 un uzreiz pēc pirmās sezonas beigām (no 40 miljonu līgumā piecām paredzētajām) tika atlaists. Bez tam Braunam bija radies konflikts ar kluba vadību, kas nebija apmierināti par Brauna pārāk atklāto runāšanu ar presi.

Sestdien Šārlotes "Bobcats" atlaida galveno treneri Semu Vinsentu, kas bija negaidīts gājiens no kluba puses, rakstīja vietējais laikraksts "Charlotte Observer". 2007./2008. gada sezonā "Bobcats" izcīnīja 32 uzvaras un piedzīvoja 50 zaudējumus, kas nebija pietiekami, lai iekļūtu to astoņu Austrumu konferences komandu skaitā, kas piedalās "play-off" spēlēs.

Izmantotie resursi:
nba.com: THE OFFICIAL SITE OF CHARLOTTE BOBCATS

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2008-04-29 21:42, pirms 16 gadiem
Lielisks variants !

  +2 [+] [-]

, 2008-04-29 22:16, pirms 16 gadiem
Okafors, Richardsons, Feltons, Wallace super. Tieshaam zheel ka tik neveiksmiiga sezona iznaakusi. Cerams ka paarmainjas ar jauno treneri raadiis lielaakas iespeejas tikt playy ooff. Mosh veel kaads no drafta labs pagadiisies un cerams snaipers Morrisons atgrieziisies ierindaa.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2008-04-29 22:41, pirms 16 gadiem
GSW fanu forumos Brauns biezhi tika mineets ar ceriibaam par Nellija aizvietotaaju.. diezgan droshi, ka tagad shis variants atkriit.. droshi vien Nellijs veel 1 vai max 2 sezon novadiis un taapeec der padomaat par perspektiivu peec vinja aizieshanas..

  +1 [+] [-]

, 2008-04-29 22:58, pirms 16 gadiem
Jā, šī tiešām bija laba izvēle, jo Brauns patiešām ir labs treneris.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-04-30 11:59, pirms 16 gadiem
Demar rakstīja: Nu ko...Feltons,Volless,Okafors+Brauns=PO??

aizmirsi J Rich
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-04-30 16:19, pirms 16 gadiem
Demar rakstīja: Nu ko...Feltons,Volless,Okafors+Brauns=PO??

vel jau arii richardson!