Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Gejs atgriezīsies pēc Zvaigžņu spēles, Robersonam sezona beigusies

Andrejs Siliņš

Gejs atgriezīsies pēc Zvaigžņu spēles, Robersonam sezona beigusies
Rūdijs Gejs
Foto: USA Today Sports / Scanpix

Dāvja Bertāna pārstāvētā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienībā Sanantonio "Spurs" pēc Visu zvaigžņu spēles pārtraukuma atgriezīsies savainojumu šobrīd ārstējošais Rūdijs Gejs, savukārt Oklahomsitijas "Thunder" uzbrucējam Andrē Robersonam savainojums šosezon liegs atgriezties laukumā.

"San Antonio Express News" vēstī, ka Gejs ierindā būs gatavs atgriezties pēc Visu zvaigžņu spēles pārtraukuma, kas paredzēts februāra trešajā nedēļas nogalē. Gejs izlaidis jau 16 spēles labās kājas savainojuma dēļ un sākotnēji bija paredzēts, ka laukumā varētu atgriezties janvāra beigās. Tagad nolemts dot Gejam vairāk laika, lai pilnībā izārstētos.

Geja prombūtnes laikā lielāka loma izveidojusies Dāvim Bertānam, kurš kļuvis par otro spēka uzbrucēju, laukumā ierasti nākot uz maiņu. Gejs šosezon 34 spēlēs vidēji 22,7 minūtēs guvis 11,5 punktus, izcīnījis 5,2 atlēkušās bumbas un atdevis 1,5 rezultatīvas piespēles.

Bertāns vidēji ticis pie 14,3 minūtēm, gūstot sešus punktus un izcīnot 2,0 bumbas pie groziem. Geja prombūtnē jeb pēdējās 16 spēlēs Dāvim 23,3 minūtēs vidēji 9,6 punkti, izcīnījis 2,9 bumbas pie groziem un atdevis 1,8 piespēles. Komanda šajā laikā izcīnījusi astoņas uzvaras un piedzīvojusi astoņus zaudējumus.

Tikmēr "Thunder" vieglajam uzbrucējam Andrē Robersonam sezona beigusies - spēlē pret "Pistons" Robersons, lecot pakaļ piespēlei groza augstumā, paslīdēja un guva nopietnu kājas savainojumu. Svētdien basketbolists pārcieta operāciju, bet klubs izziņojis, ka spēlētāja, kurš tiek uzskatīts par vienu no labākajiem aizsardzības speciālistiem līgā, sezona beigusies.

26 gadus vecis Robersons šosezon vidēji 26,6 minūtēs guvis 5,0 punktus, izcīnījis 4,7 atlēkušās bumbas un atdevis 1,2 rezultatīvas piespēles.

Basketbolistam ir spēkā līgums ar klubu vēl uz divām nākamajām sezonām par teju 21 miljonu dolāru.

Izmantotie resursi:
News, Sports, Business & Events |...
The official site of the NBA | NBA.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-01-29 13:25, pirms 7 gadiem
OKC liels zaudējums. Tā jau nav diezko labas rezerves. Tagad vēl patukšos. Ja viņi mērķē uz kko augstu play-off tad ieteiktu jauno Fergusonu iemainīt pret nopietnu SG. Pirmais kas nāk prātā ir šamperts kurš Cavs nav vajadzīgs. Varbūt vēl kko var sameklēt tirgū.

     [+] [-]

, 2018-01-29 13:56, pirms 7 gadiem
Rons Veikers rakstīja: OKC liels zaudējums. Tā jau nav diezko labas rezerves. Tagad vēl patukšos. Ja viņi mērķē uz kko augstu play-off tad ieteiktu jauno Fergusonu iemainīt pret nopietnu SG. Pirmais kas nāk prātā ir šamperts kurš Cavs nav vajadzīgs. Varbūt vēl kko var sameklēt tirgū.
Stipri apšaubu vai Cavs šobrīd vajag ko perspektīvu.