Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

''Mavs'' bez Harisa trīs nedēļas

''Mavs'' bez Harisa trīs nedēļas
Devins Hariss
Foto: AP

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) trešās spēcīgākās Rietumu konferences vienības Dallasas ''Mavericks'' aizsargam Devinam Harisam potītes sasituma dēļ nāksies izlaist divas līdz trīs nedēļas.

Hariss savainojumu guva svētdienas mačā pret Denveras ''Nuggets'', kurā ''Mavs'' izcīnīja uzvaru ar 90-85. Aizsargs pēdējās ceturtdaļas sākumā ātrā uzbrukuma laikā neveiksmīgi paklupa un savainoja kāju, kas viņam liedza doties ar komandu uz Memfisu, lai šonakt tiktos ar vietējo ''Grizzlies'' komandu. Pēc mača veiktie rentgenuzņēmumi apstiprināja, ka nekas nopietnāks par sasitumu potītei nav nodarīts.

25 gadus vecais saspēles vadītājs, kuram šī ir pirmā sezona ''Mavs'' rindās kā pamatpiecinieka spēlētājam, šosezon aizvadītajos 39 mačos vidēji guvis 14.4 punktus, izdarījis 5.3 rezultatīvas piespēles, kā arī izcīnījis 2.3 atlēkušās bumbas aizvadītājās 30.4 minūtēs. Arī precizitāte Harisam visnotaļ laba - 48.3% no spēles un 35.7% no trīspunktu līnijas.

Savukārt Dallasas klubs spēcīgajā Rietumu konferencē patlaban atrodas trešajā pozīcijā (30-13), atpaliekot vienīgi no Ņuorleānas ''Hornets'' (31-12) un Fīniksas ''Suns'' (32-13). Šonakt ''Mavs '' 3.00 pēc Latvijas laika mērosies spēkiem ar vienu no līgas pastarītēm ''Grizzlies'' vienību.

Devina Harisa kritiens

Izmantotie resursi:
www.nba.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja