Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

Dončičs: ''Adetokunbo ir šobrīd labākais spēlētājs NBA''

Dončičs: ''Adetokunbo ir šobrīd labākais spēlētājs NBA''
Jannis Adetokunbo. Foto: AP/Scanpix

Pēc zaudējuma Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) pret Milvoki ''Bucks'' tās līderi Janni Adetokunbo cildināja Dalasas ''Mavericks'' vadošais basketbolists Luka Dončičs, apgalvojot, ka grieķis ir pašreiz labākais spēlētājs visā līgā.

Naktī uz pirmdienu ceturto zaudējumu pēc kārtas Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) piedzīvoja Dalasas ''Mavericks'', kas ar 115:124 piekāpās Milvoki ''Bucks''.

Pretinieku rindās Jannis Adetokunbo iemeta 30 punktus un sakrāja 11 atlēkušās bumbas. Tieši viņu pēc spēles cildināja ''Mavericks'' vadošais basketbolists Luka Dončičs. ''Ir grūti spēlēt pret tādu spēlētāju kā viņu. Jannis ir labākais basketbolists NBA. Viņu ir praktiski neiespējami apstādināt. Ir patīkami skatīties, kā viņš spēlē, taču nav tik patīkami spēlēt pret viņu.''

''Viņš progresē katru dienu. Var redzēt, cik smagi viņš ikdienā strādā. Jannis strādā ar savu metienu un ir kļuvis labāks daudzos spēles aspektos,'' Adetokunbo turpināja slavēt Dončičs, kurš zaudējumā pret ''Bucks'' guva 27 punktus un atdeva 12 rezultatīvās piespēles.

''Ir patīkama sajūta, kad citi tevi novērtē. Man vienmēr paticis spēlēt pret līgas labākajiem spēlētājiem. Luka ir vienreizējs basketbolists, iespējams, viens no talantīgākajiem, kādu esmu redzējis. Ir neticami, ko viņš spēj paveikt basketbola laukumā un savas komandas labā,'' ar komplimentiem neskopojās arī Adetokunbo.

''Bucks'' ar 14 uzvarām 19 spēlēs ieņem otro vietu Austrumu konferencē, kamēr Dalasa ar deviņiem panākumiem 19 mačos ir 11. vietā Rietumos.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...


, 2022-11-28 15:16, pirms gada
Jap pončo.. un tu nekad tuvu pat nebūsi
Nikola Jokičs un Entonijs Deiviss. Foto. USA Sports Today. Scanpix

Jokičam 24+15+9 pret "Lakers", čempione "Nuggets" soļa attālumā no nākamās kārtas

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) trešo sērijas spēli aizvadījušas Denveras "Nuggets" un Losandželosas "Lakers" komandas. Čempione arī izbraukuma pirmajā spēlē tika pie uzvaras (112:105), nonākot viena soļa attālumā no nākamās play-off kārtas.
Žoels Embīds sērijas trešajā spēlē. Foto: AP/Scanpix
7

Embīdam netīra spēle un 50 punkti uzvarā, "Magic" sagrauj "Cavaliers"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) pirmos panākumus izcīnījušas Filadelfijas "76ers" un Orlando "Magic" komandas. "76ers", pateicoties Džoela Embīda 50 gūtajiem punktiem, savā laukumā ar 125:114 pārspēja Ņujorkas "Knicks", savukārt "Magic" ar 121:83 uzvarēja Klīvlendas "Cavaliers". Paulo Bankero uzvaru sekmēja ar 31+14+5.
Kristaps Porziņģis. Foto: EPA/Scanpix
8

Bostona pēc negaidītā zaudējuma izceļ Maiami aizsargu fizisko spēli pret Porziņģi

Nacionālās basketbola asociācijas regulārās sezonas uzvarētāja Bostonas "Celtics" pirmās kārtas pirmajā spēlē pret Maiami "Heat" dominēja, būdama vadībā arī ar 34 punktiem un uzvarēdama ar 114:94, tomēr otrajā mačā negaidīti piekāpās ar 101:110 un zaudēja mājas priekšrocību.