Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Heivordam sezonas turpinājumā īpašs uzdevums "Celtics" komandā

Emils Ozerinskis

Heivordam sezonas turpinājumā īpašs uzdevums "Celtics" komandā
Gordons Heivords Bostonas "Red Sox" spēlē
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas komandas Bostonas "Celtics" starpsezonā iegūtajai zvaigznei Gordonam Heivordam sezona noslēdzās piecu minūšu laikā, bet vienības galvenais treneris Breds Stīvens basketbolistam rehabilitācijas laikā uzticējis visai interesantu uzdevumu.

NBA sezonas atklāšanas spēlē starp Bostonas "Celtics" un Klīvlendas "Cavaliers" prieku par sezonas sākumu sabojāja šausmīga trauma, kurā iedzīvojās viens no Bostonas komandas vadošajiem spēlētājiem Grodons Heivords. Uzbrucējs devās uz grozu, lai saņemtu Alley-oop piespēli un triektu bumbu grozā no augšas, bet pēc sadursmes ar pretspēlētāju ļoti neveiksmīgi piezemējās, laužot kreisās kājas potīti.

Amerikas mediji noskaidrojuši, ka pilnībā bez Heivorda palīdzības Bostonas komanda neiztiks. Komandas galvenais treneris Breds Stīvens traumētajam spēlētājam uzticējis vadīt video projektus. Tas sevī ietver skautinga video veidošanu un komandas uzdevumu uzstādīšanu video sesijās pirms spēlēm. Lai gan Zvaigžņu spēles dalībnieks Heivords oficiāli "Celtics" kreklā aizvadījis vien piecas minūtes, viņš ir labi pazīstams ar trenera Stīvensa filozofiju, jo spēlējis pie šī speciālista Batleras universitātes rindās.

Pērn Jūtas "Jazz" rindās Heivords vidēji guva 21,9 punktus, izcīnīja 5,6 atlēkušās bumbas un izdalīja 3,5 rezultatīvas piespēles komandas biedriem, pirmo reizi nopelnot dalību Zvaigžņu spēlē. Aizvadītās starpsezonas brīvajā aģentu tirgū tieši Heivords bija visiekārojamākais spēlētājs, ap kuru Bostonas "Celtics" veidoja savu jauno komandas modeli.

Sagaidāms, ka šosezon Heivords laukumā vairs nedosies. Arī no Bostonas "Celtics" puses nebūtu prāta darbs spekulēt par potenciālu spēlētāja atgriešanos vēl šajā sezonā, jo tādā gadījumā zaļie varētu zaudēt tiesības uz traumētā spēlētāja kompensāciju, kas "Celtics" ļautu komandas sastāvam pievienot papildus spēlētāju ar viena gada līgumu par 8,4 miljoniem sezonā.

Izmantotie resursi:
https://clutchpoints.com/

     [+] [-]

, 2017-10-28 21:36, pirms 7 gadiem
Uzbrucējs devās uz grozu, lai saņemtu ally-up piespēli un triektu bumbu grozā no augšas, bet pēc sadursmes ar pretspēlētāju ļoti neveiksmīgi piezemējās, laužot kreisās kājas potīti.