Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Hovards un Martins atzīti par aizvadītās nedēļas labākajiem NBA

Hovards un Martins atzīti par aizvadītās nedēļas labākajiem NBA
Dvaits Hovards
Foto: AP

Par aizvadītās nedēļas labākajiem spēlētājiem Nacionālajā Basketbola asociācijā (NBA) atzīti Dvaits Hovards no Orlando „Magic” un Kevins Martins no Hjūstonas „Rockets”.

Dvaits Hovards palīdzēja "Magic" trīs nedēļas spēlēs izcīnīt divas uzvaras, vidēji spēlē gūstot 30,3 punktus, kas bija labākais rezultāts visā NBA. Viņa vidēji spēlē izcīnītās 14 atlēkušās bumbas un 3,3 bloķētie metieni bija labākais rezultāts Austrumu konferencē. 25.februāra spēlē pret Oklahomsitijas "Thunder" Hovards guva 40 punktus, izcīnīja 15 atlēkušās bumbas un bloķēja sešus pretinieku metienus. Viņa rēķinā tagad ir jau 10 spēles pēc kārtas, kurās gūti vismaz 20 punkti un izcīnītas 10 bumbas zem groziem. Šī ir jau piektā reize šajā sezonā, kad Hovards tiek atzīts par labāko nedēļas spēlētāju NBA.

Kevins Martins bija labākais nedēļas punktu guvējs Rietumu konferencē, vidēji spēlē gūstot 27,3 punktus. Aizvadītajā nedēļā viņa pārstāvētā "Rockets" izcīnīja četras uzvaras. Martins komandas panākumus kaldināja lieliski metot no trīspunktu līnijas (10 no 21 metiena jeb 47,6% precizitāte). Vēl spēlētāja rēķinā vidēji spēlē 4,8 atlēkušās bumbas, 2,3 rezultatīvas piespēles un 2 nozagtas bumbas. Martins aizvadīja trīs spēles pēc kārtas, kurās guva vismaz 30 punktu, kas ir labākais "Rockets" spēlētāju rādītājs kopš 2006./2007.gada sezonas.

Citi pretendenti uz nedēļas izcilnieka vārdu bija: Lebrons Džeimss (Maiami "Heat"), Karmelo Entonijs (Ņujorkas "Knicks"), Čenings Fraijs (Fīniksas "Suns") un Manu Džinobili (Sanantonio "Spurs").

Izmantotie resursi:
Where amazing happens. | NBA.COM

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-02-28 22:55, pirms 13 gadiem
Šī ir jau piektā reize šajā sezonā, kad Hovards tiek atzīts par labāko nedēļas spēlētāju NBA.

  +2 [+] [-]

, 2011-02-28 22:56, pirms 13 gadiem
mister_negative_2 rakstīja: kāds zin apmēram,kurš nednēļas mvp hovardam jau šosezon šis ir??
rakstā minēts, ka piektā reize
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja