Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Cirkšņa traumas dēļ ''Bulls'' kādu laiku būs jāiztiek bez Vučeviča palīdzības

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Cirkšņa traumas dēļ ''Bulls'' kādu laiku būs jāiztiek bez Vučeviča palīdzības
Nikola Vučevičs. Foto: Dennis Wierzbicki-USA TODAY Sports/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandai Čikāgas ''Bulls'' kādu laiku būs jāspēlē bez viena no līderiem Nikolas Vučeviča, kurš iedzīvojies cirkšņa traumā. Viņa atlabšanas laiks pagaidām nav zināms.

Čikāgas ''Bulls'' galvenais treneris Bilijs Donovans pēc uzvaras pār Atlantas ''Hawks'' pavēstījis, ka kreisā cirkšņa traumas dēļ nozīmīgu laiku klubam nepalīdzēs viens no līderiem Nikola Vučevičs, nekonkretizējot gan viņa atlabšanas laiku.

Traumā Vučevičs iedzīvojās pagājušās nedēļas izskaņā, kad tika aizvadīts mačs pret Klīvlendas ''Cavaliers''. Viņš sajuta sāpes cirksnī pēc tam, kad pāri viņam triecienu grozā no augšas veica Makss Struss. Jāmin, ka Vučevičs nebija izlaidis NBA spēles kopš 2021./2022. gada sezonas beigām.

''Daudz kas būs atkarīgs, kā viņam veiksies rehabilitācijas laikā,'' par vienu no kluba līderiem teica treneris. Vučevičs šosezon vidēji spēlē gust 16.4 punktus un izcīna 10.4 atlēkušās bumbas. Lai arī viņa prombūtnē plāns ir spēlēt ar mazāku sastāvu, izmantojot Patriku Viljamsu centra pozīcijā, uzvarā pār ''Hawks'' dominantu sniegumu demonstrēja Andrē Dramonds - 24 punkti un 25 atlēkušās bumbas.

Sezonu ''Bulls'' sākusi ar 14 uzvarām 32 spēlēs, kas pagaidām dod desmito vietu Austrumu konferencē.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2023-12-27 17:55, pirms 9 mēnešiem
Beidzot Drummond varēs pierādīt ka joprojām ir top centrs!

     [+] [-]

, 2023-12-27 18:34, pirms 9 mēnešiem
Drumis ir normals vecis