Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

“Lakers” aizsargs Vinsents izšķiras par operāciju, izlaidīs 6-8 nedēļas

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

“Lakers” aizsargs Vinsents izšķiras par operāciju, izlaidīs 6-8 nedēļas
Geibs Vinsents. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Losandželosas “Lakers” aizsargs Geibs Vinsents izlēmis par labu savainotā ceļgala operācijai, savā “X” kontā ziņo “The Athletic” apskatnieks Šems Šaranija.

Vinsents šajā sezonā piedalījies tikai piecās spēlēs - četrās sezonas ievadā un vienā pirms Ziemassvētkiem.

Oktobra izskaņā basketbolists iedzīvojās ceļgala savainojumā, no kura atlaba nepilnus divus mēnešus. Pēc atgriešanās laukumā 21. decembrī traumētais kreisās kājas ceļgals atkal pietūcis un sportists, konsultējoties ar medpersonālu, lēmis par ceļgala artroskopiskās operācijas veikšanu tuvākajā laikā. Pēc tās Vinsents losandželosiešiem nevarēs palīdzēt sešas līdz astoņas nedēļas.

27 gadus vecais Nigērijas izlases aizsargs Geibs Vinsents piecās spēlēs šajā sezonā vidēji laukumā pavadījis 27 minūtes, atzīmējoties ar 5,4 punktiem, vienu atlēkušo bumbu un trīs piespēlēm.

Karjeras laikā viņš spēlējis pārstāvējis Maiami “Heat”, kā arī G-līgas klubus Stoktonas “Kings” un “Sioux Falls Skyforce”.

Izmantotie resursi:

https://x.com/shamscharania/status/...