Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Rockets" patur Lendriju

"Rockets" patur Lendriju
Kārls Lendrijs
Foto: AFP

NBA klubs Hjūstonas "Rockets" pagarinājis līgumu ar spēka uzbrucēju Kārlu Lendriju uz trīs sezonām par deviņiem miljoniem ASV dolāru. Lendriju savās rindās vēlējās arī Šārlotes "Bobcats".

Pirms pāris dienām Šārlotes "Bobcats" piedāvāja līgumu Kārlam Lendrijam uz trīs sezonām par deviņiem miljoniem, kam spēlētājs piekrita. Lendrijs bija ierobežoti brīvais aģents, kas nozīmēja to, ka viņa iepriekšējam klubam Hjūstonas "Rockets" bija iespēja piedāvāt tos pašus līguma nosacījumus kā "Bobcats" un paturēt spēlētāju. "Rockets" to izdarīja bez vilcināšanās un Lendrijs spēlēs "Rockets" nākamās trīs sezonas.

"Esam priecīgi par iespēju paturēt viņu. Treniņnometne sākas jau pirmdien, tāpēc tagad gribam, lai viņš nokārto pēc iespējas ātrāk veselības pārbaudi un var jau no pirmdienas trenēties," tā pēc līguma pagarināšanas ar Lendriju izteicās "Rockets" ģenerālmenedžeris Derils Morijs.

206 cm garais Lendrijs pagājušajā sezonā aizvadīja ļoti veiksmīgu debijas gadu NBA. Laukumā viņš devās 42 "Rockets" spēlēs, vidēji gūstot 8,1 punktu un izcīnot 4,9 atlēkušās bumbas. 25 gadus vecais amerikāņu spēka uzbrucējs spēlēja lielu lomu "Rockets" pagājušās sezonas 22 spēļu uzvaru sērijā.

Izmantotie resursi:
rockets.com

  +4 [+] [-]

, 2008-09-26 21:08, pirms 16 gadiem
pareizs lēmums. čalis ir talantīgs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2008-09-26 21:37, pirms 16 gadiem
jes,man patika kā viņš pakāšgad spēlēja un noteikti ir labs spēlētājs kas citā komandā varētu pat spēlēt pamatsastāvā!

  +4 [+] [-]

, 2008-09-26 21:51, pirms 16 gadiem
Tur jau nebija variantu, buutu liels stulbums nepatureet speeleetaaju, kurs reaali jau soseson var ciiniities par vietu pamatsastaavaa. Rokets vinu par kapeikaam dabuuja
Slēpts komentārs: uldeens
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-09-27 14:27, pirms 16 gadiem
uldeens rakstīja: kam vinju vajag!!!
āksts tu esi!