Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Kalderons tagad vesels, komentē Olimpiādi

Kalderons tagad vesels, komentē Olimpiādi
Hosē Kalderons un Kriss Bošs demonstrē jaunās izbraukuma formas
Foto: AFP

NBA kluba Toronto "Raptors" spāņu saspēles vadītājs Hosē Kalderons izteicies, ka ir gatavs gaidāmajai sezonai, kur viņam būs lielāka slodze un atbildība, jo komandu pametis cits saspēles vadītājs T. Dž. Fords. Tāpat Kalderons komentēja Olimpiskās spēles.

"Pēc Pekinas Olimpiskajām spēlēm devos atpakaļ uz Spāniju, kur pavadīju divas nedēļas. No rītiem trenējos, bet tas bija kā atvaļinājums. Atpūta, būšana kopā ar ģimeni un draugiem - tas bija jauki," tā stāsta "Raptors" saspēles vadītājs Hosē Kalderons. Runājot par izlasēm, tad interesanti, ka 26 gadus vecais Kalderons katru vasaru kopš 14 gadu vecuma spēlējis dažādu vecumu Spānijas izlasēs.

Kopš komandu pameta cits saspēles vadītājs T. Dž. Fords, gaidāms, ka spānim būs lielāka atbildība un arī loma komandā. Turklāt aizvietotāji pagaidām ir sevi nepierādījuši NBA - horvāts Roko Ukičs, kurš būs debitants un Vils Solomons, kurš NBA ir spēlējis, bet pēdējos gadus piedalījies Eirolīgā. Vai cirkšņa savainojums, kas tika gūts Pekinā netraucēs? "Jūtos normāli. Nejūtu nekādas sāpes, kas ir perfekti treniņnometnei.

Cirkšņa savainojums Kalderonam liedza piedalīties Olimpisko spēļu finālā, kur Spānija piekāpās ASV. "Tas bija smagi, bet nebija smagāk par gadu iepriekš piedzīvoto zaudējumu Eiropas čempionāta finālā Krievijai. Toreiz zaudējām un dabūjām sudrabu. Šoreiz jūtam, ka esam izcīnījuši ko - ieguvām sudraba medaļu. Amerikāņi bija neticama komanda un mēs pret viņiem spēlējām diezgan labi. Domāju, ka visi redz atšķirību, bet tā vairs nav tik liela. Jutāmies diezgan labi. Kad uz goda pjedestāla saņēmām medaļas, izbaudījām to mirkli, nedomājot par to, ka zaudējām spēli. Visiem patīk uzvarēt, bet jābūt reālistiem. Viņi spēlēja labi visu turnīru. Viņiem ir ļoti laba komanda un vienkārši nevarējām to pārspēt," tā Kalderons.

Pirms pāris dienām Kalderons ar citu "Raptors" līderi Krisu Bošu bija Toronto, kur demonstrēja komandas jaunās alternatīvās izbraukuma formas, kuras šosezon tiks izmantotas ap desmit reizēm. Treniņnometne Toronto vienībai sākas 30. septembrī Otavā.

Izmantotie resursi:
thestar.com

     [+] [-]

, 2008-09-26 21:57, pirms 16 gadiem
Pirms pāris dienām Kalderons ar citu "Raptors" līderi Krisu Bošu bija Toronto, kur demonstrēja komandas jaunās alternatīvās izbraukuma formas, kuras šosezon tiks izmantotas ap desmit reizēm.

runaajot par formaam nesaprotu kaapeec Raptors vairrs nespeelee ar violetajaam, taas bija 100reiz smukaakas nekaa sarkanaaas,.......bet nu droshvien ka taapeec ka sarkanaa ir kanaadas karoga kraasa......