Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Hornets" papildina sastāvu

"Hornets" papildina sastāvu
Džareds Džordans

NBA klubs Ņūorleānas "Hornets" parakstījis līgumus ar diviem spēlētājiem - saspēles vadītāju Džaredu Džordanu un centru Kortniju Simsu. Pašreiz "Hornets" ir līgumi ar 16 spēlētājiem.

Džareds Džordans pagājušo sezonu pavadīja Lietuvas klubā Viļņas "Lietuvos Rytas", kur viņš saspēles vadītāja pozīcijā aizvietoja Holisu Praisu. Eirolīgas mačos Džordanam vidēji astoņās minūtēs viens punkts un 0,8 rezultatīvas piespēles. Džordanu ar 45. numuru 2007. gada NBA draftā izvēlējās Losandželosas "Clippers", kura sastāvā 23 gadus vecais basketbolists piedalījās NBA Vasaras līgas spēlēs. Tomēr pagājušā gada septembra mēneša beigās Džordanu aizmainīja uz Ņujorkas "Knicks". Šī kluba sastāvā Džordans piedalījās dažās pirmssezonas pārbaudes spēlēs, bet pirms regulārās sezonas tika atlaists un decembrī pievienojās "Rytas". Pirms tam, spēlējot koledžā pēdējā sezonā Meristas universitātē Džordanam vidēji spēlē 17,2 punkti, 8,7 rezultatīvas piespēles un 5,9 atlēkušās bumbas.

Otrs papildinājums "Hornets" ir 24 gadus vecais centrs Kortnijs Simss, kurš pagājušajā sezonā trīs spēlēs piedalījās Indiānas "Pacers" sastāva, bet lielākoties spēlēja NBA Attīstības līgā. Tur Aiovas "Energy" sastāvā spēlētājam 15,5 punkti un 6,5 atlēkušās bumbas vidēji spēlē.

Līdz ar šiem diviem jauninājumiem sastāvā "Hornets" ir līgumi ar 16 spēlētājiem, bet NBA noteikumi uz regulāro sezonu komandām atļauj paturēt 15 spēlētājus. Parasti NBA komandas noslēdz negarantētos līgumus ar vairākiem spēlētājiem, lai uz treniņnometni būtu lielāka konkurence, ko paveikuši arī "Hornets". Pirms regulārās sezonas sākuma parasti šie spēlētāji ar negarantētajiem līgumiem tiek atlaisti, ja vien viņi nav izcīnījuši vietu sastāvā, kas notiek reti. Jau tagad skaidrs, ka "Hornets" nāksies atlaist vismaz vienu spēlētāju un visticamāk tas būs Simss vai Džordans.

Izmantotie resursi:
hornets.com

  -1 [+] [-]

, 2008-09-26 22:21, pirms 16 gadiem
Jā,nu redzēs kā būs!
Stati iespaidīgi!