Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

NBA izmeklē Viljamsa izdarības pēc Orlando burbuļa atstāšanas

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

NBA izmeklē Viljamsa izdarības pēc Orlando burbuļa atstāšanas
Lū Viljamss. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas kluba Losandželosas "Clippers" viens no līderiem Lū Viljamss pameta Orlando izveidoto burbuli, lai kārtotu ģimenes lietas. Taču internetā parādījās Viljamsa foto no publiskas vietas, un tagad notiek situācijas izmeklēšana.

Lū Viljamss saņēma atļauju doties prom no Orlando, un kā iemesls viņa aizlidošanai tika minētas ģimenes lietas. Taču ceturtdien reperis Džeks Hārlovs publicēja foto, kurā basketbolists bija redzams kādā Atlantas klubā (gentlemen's club). Vēlāk foto tika izdzēsts, un Hārlovs taisnojoties rakstīja, ka tā bijusi veca bilde un ka viņam pietrūkst Viljamss, tāpēc viņš nolēmis gremdēties atmiņās. Tomēr Viljamss foto redzams ar dzērienu rokās un ar masku, ko NBA spēlētājiem izsniedza tikai pēc ierašanās Orlando.

NBA drošības dienesti sākuši izmeklēšanu par 33 gadus vecā Viljamsa izdarībām ārpus Orlando burbuļa. Basketbolists atzinis, ka patiešām apmeklējis klubu, taču tur pavadījis īsu laiku, turklāt ieradies nevis izklaides nolūkos, bet gan lai ieturētu vakariņas. Vēlāk Viljamss Twitter rakstīja: "Pajautājiet jebkuram no maniem komandas biedriem, kas Atlantā ir mans mīļākais restorāns. Neviens neballējās. Nomierinieties #armasku #iekšāunārā."

NBA noteikumi paredz, ka spēlētājam, kurš pametis Orlando burbuli, katru dienu jānodod Covid-19 analīzes. Atgriežoties paredzēta četru dienu karantīna. Taču iespējamas arī izmaiņas – ja medicīnas eksperti uzskata, ka tas ir nepieciešams, karantīna var tikt pagarināta līdz desmit dienām. Pēdējās nedēļas laikā no Orlando prom devušies trīs "Clippers" spēlētāji – Viljamss, Montrezls Herels un Patriks Beverlijs.

Viljamss trīs reizes ticis atzīts par sezonas labāko rezervistu (2015., 2018. un 2019. gadā), un viņš ir starp balvas galvenajiem pretendentiem arī tagad. Aizsargs šajā sezonā piedalījās 60 mačos, tikai astoņus sākot starta pieciniekā, un Viljamss vidēji guva 18,7 punktus, atdeva 5,7 rezultatīvas piespēles un izcīnīja 3,1 atlēkušo bumbu.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

  +3 [+] [-]

, 2020-07-26 09:51, pirms 4 gadiem
Smieklīgākais,ka Lou cilvēki mēģināja samelot par to,ka šīs bildes ir vecas..Vienīgi aizmirsa faktu,ka Lou virsū vienā bildē ir sejas maska kuru varēja dabūt tikai burbulī

     [+] [-]

, 2020-07-26 10:02, pirms 4 gadiem

     [+] [-]

, 2020-07-26 10:15, pirms 4 gadiem
Pa hujovo! Maska jau neaizsargā no tripera.

     [+] [-]

, 2020-07-26 11:41, pirms 4 gadiem
he he, sagribējās aizšaut pēc spēles vakariņās

     [+] [-]

, 2020-07-26 15:04, pirms 4 gadiem
Ja kādu vēlēšanās izsekot, nekādus slepenos aģentus vaira nevajag, arī nekādu čipošanu vai ko citu - pietiek soctīklos pameklēt, un viss kā uz delnas parādās...

     [+] [-]

, 2020-07-26 16:38, pirms 4 gadiem
Hārlovu izslēgt no džentlmeņu kluba. Džentlmenis tā nebūtu rīkojies.