Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Par Merionu izrāda lielu interesi

Juris Miņins
Juris Miņins

Par Merionu izrāda lielu interesi
Šons Merions (pa labi)
Foto: AP

Par Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) komandas Maiami "Heat" uzbrucēju Šonu Merionu pastiprinātu interesi izrāda vairāki citi NBA klubi.

Maiami "Heat" ir saņēmusi vairāku klubu piedāvājumus par iespējamo Šona Meriona, kurš nesen atteicās izmantot līguma "opciju", kas paredzēja līguma pagarināšanu uz vēl vienu sezonu, maiņu.

Par Merionu, kura līgums paredzēja Maiami aizvadīt vēl vienu gadu un saņemt $17.8 miljonus dolāru, interesējas tādas komandas kā Toronto "Raptors", Indianas "Pacers" un Losandželosas "Clippers". Taču pašlaik, kad "Pacers" un "Raptors" risina sarunas par iespējamo Džermeina O'Nīla maiņu, iespējam, šo klubu interese ir mazinājusies.

Atgādināsim, ka Šons Merions "Heat" vienībā nokļuva aizvadītajā sezonā, kad tika iesaistīts maiņā, kuras rezultātā Fīniksas "Suns" ieguva Šakilu O'Nīlu.

Jāpiebilst, ka galvenais iemesls kāpēc Merions negrib palikt Maiami ir tas, ka viņš vēlas noslēgt ilgtermiņa līgumu, kādu savukārt nevēlas slēgt Maiami "Heat" vienība.

Izmantotie resursi:
sportingnews.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-06-26 13:11, pirms 16 gadiem
Ja Miami tiek pie Rouza, tad Merionam jāpaliek, ja tiek iegūts Bīzlijs, tad, manuprāt, izdevīgāk būtu neparakstīt jaunu līgumu ar Merionu un censties iegūt kādu garo, piem. Brendu

     [+] [-]

, 2008-06-26 13:45, pirms 16 gadiem
lloti patiik mariona speele,gandriiz katru speeli double-double un skaisti speelee

  +1 [+] [-]

, 2008-06-26 15:32, pirms 16 gadiem
Tādu atlētisku spēlētāju kā Šonu Merionu būtu grēks palaist uz kādu citu NBA klubu, jo viņš laukumā vienmēr ir viens no aktīvākajiem spēlētājiem, spēlē rezultatīvi, ir bīstams pie groziem, un vēl jo vairāk - ja komandai pievienotos Deriks Rouzs vai Maikls Bīslijs, tad Miami Heat atkal būtu spēks kā agrāk, kad komandas spēku veidoja Dveins Veids un Šakils O'Nīls.

  +1 [+] [-]

, 2008-06-26 22:21, pirms 16 gadiem
ja Heat draftā iegūst Bīzliju tad Merionu varētu iemainīt pret Sf vai PG

     [+] [-]

, 2008-06-27 14:00, pirms 16 gadiem
autins, 2008-06-26 22:21, pirms 16 stundām, citēt
ja Heat draftā iegūst Bīzliju tad Merionu varētu iemainīt pret Sf vai PG

Merions SF pozīcijai ir vairāk piemērots nekā PF....
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja