Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Bobcats" atlaiž galveno treneri

"Bobcats" atlaiž galveno treneri
Sems Vinsents un Reimonds Feltons (#20)
Foto: AP

Nacionālās Basketbola asociācijas klubs Šārlotes "Bobcats" pēc sezonas, kurā netika iekļūts "play-off" spēlēs, atlaidis galveno treneri Semu Vinsentu.

Sestdien Šārlotes "Bobcats" atlaida galveno treneri Semu Vinsentu, kas esot negaidīts gājiens no kluba puses, raksta vietējais laikraksts "Charlotte Observer". 2007./2008. gada sezonā "Bobcats" izcīnīja 32 uzvaras un piedzīvoja 50 zaudējumus, kas nebija pietiekami, lai iekļūtu to astoņu Austrumu konferences komandu skaitā, kas piedalās "play-off" spēlēs.

"Bobcats" tuvu stāvošas personas min, ka iemesls Vinsenta atlaišanai ir dažu spēlētāju sliktais vērtējums par treneri, kas tika izteikts pēcsezonas noslēguma sarunās ar kluba vadību. Maikls Džordans, kas ieņem augstu amatu "Bobcats" organizācijā, lēmumu sīkāk skaidros sestdien paredzētajā preses konferencē. Kā iespējamais Vinsenta aizvietotājs tiek minēts leģendārais treneris Lerijs Brauns, kurš it kā esot ieinteresēts vadīt šo komandu.

Izmantotie resursi:
charlotte.com

  +1 [+] [-]

, 2008-04-26 19:18, pirms 16 gadiem
parezi, lai soļo tālāk.
ar šādu sastvāvu vajadzēja East konfrencē tik play-off vismaz kā astotajiem.
tā kā viss pareizi.

     [+] [-]

, 2008-04-26 21:01, pirms 16 gadiem
Jāatceras arī, ka pagājušajā vasarā ar ceļgalu problēmām (je nameldos) sākumā uz sezonu no sastāva izkrita Šons Mejs (06-07 sezonā 11.9 pti, 6.7 atlēkušās), bet pēc tam arī viens no labākajiem tā gada jauniņajiem Adams Morisons (11.8 pti, 2.9 atlēkušās, 2.1 piespēle pirmajā sezonā). Uz nākamo sezonu viņi abi būs atpakaļ un tad, domājams, Play-Offos iekļūt būs vēl daudz reālāk.
Protams, tas viss ar piebildi, ja komandā paturēt izdosies nu jau brīvo aģentu Emeku Okaforu, kurš uzskata, ka viņam piedāvātie 12 miljoni sezonā esot par maz.

  -1 [+] [-]

, 2008-04-26 22:29, pirms 16 gadiem
es mīlu Maiklu Džordanu