Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

''Heat'' un ''Pelicans'' konflikts: Alvarado un Braientam trīs spēļu diskvalifikācija

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''Heat'' un ''Pelicans'' konflikts: Alvarado un Braientam trīs spēļu diskvalifikācija
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) paziņojusi, ka piespriedusi trīs spēļu diskvalifikācijas Hosē Alvarado un Tomasam Braientam, kā arī vienas spēles diskvalifikāciju Džimijam Batleram, Naži Māršalam un Nikolam Jovičam par konfliktu abu klubu spēlē pagājušās nedēļas beigās.

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) paziņojusi, ka pieci basketbolisti saņēmuši diskvalifikācijas par iesaistīšanos konfliktā mača starp Maiami ''Heat'' un Ņūorleānas ''Pelicans''. Konflikts sākās pēc tam, kad ceturtās ceturtdaļas sākumā Zaions Viljamsons atņēma bumbu Batleram un devās pēc diviem punktiem no apakšas. Uz to reaģēja Kevins Lavs, kurš izdarīja noteikumu pārkāpumu, neļaujot pretiniekam izpildīt metienu.

Konfliktu iesāka Batlers ar Naži Māršalu, bet vēlāk no rezervistu soliņa tajā iesaistījās arī citi basketbolisti kā Hosē Alvarado, Tomass Braients un Nikola Jovičs. NBA lēmusi diskvalificēt uz vienu spēli Batleru un Māršalu par konflikta sākšanu un sekmēšanu, kā arī Nikolu Joviču par rezervistu soliņa pamešanu. Nozīmīgākas diskvalifikācijas saņēmuši Alvarado un Braients - abiem būs jāizlaiž trīs spēles. Visi pieci spēlētāji diskvalifikāciju laikā nesaņems samaksu.

Līdz ar to Batlers zaudēs gandrīz 260 tūkstošus dolāru, Braients nedaudz virs 52 tūkstošiem, Alvarado gandrīz 38 tūkstošus, Jovičs virs 12 tūkstošiem, bet Māršals 11 tūkstošus dolāru. Māršals savu diskvalifikāciju ir jau izcietis, jo naktī uz pirmdienu ''Pelicans'' zaudēja ''Bulls''. Alvarado vēl izlaidīs spēles pret ''Knicks'' un ''Pacers''.

Batlers un Jovičs nespēlēs naktī uz otrdienu pret ''Kings'', bet Braients izlaidīs arī spēles pret ''TrailBlazers'' un ''Nuggets''.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2024-02-26 10:51, pirms 5 mēnešiem
viss skaidrs, bet par ko Batleram? Ja viņu sāk kaut kāds ambālis žņaugt, tad kas tieši viņam cits bija jādara?

     [+] [-]

, 2024-02-26 10:58, pirms 5 mēnešiem
sapnis rakstīja: viss skaidrs, bet par ko Batleram? Ja viņu sāk kaut kāds ambālis žņaugt, tad kas tieši viņam cits bija jādara?
Sāk žņaugt? Viņš pats uzsāka konfliktu grūstoties

     [+] [-]

, 2024-02-26 14:59, pirms 5 mēnešiem
sapnis rakstīja: viss skaidrs, bet par ko Batleram? Ja viņu sāk kaut kāds ambālis žņaugt, tad kas tieši viņam cits bija jādara?
Nav jau bērnudārzs, ka "viņš pirmais" nostrādā. Vainu atbildi un saņem sodu, vai jāsēž biksēs mierīgam!

     [+] [-]

, 2024-02-27 09:56, pirms 5 mēnešiem
Bet Lovs, kura dēļ šis jandāliņš vispār sākās, mierīgi pīpē bambuku.