Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Bertāna komandā vēl viena trauma, Kriss vienojas ar "Warriors"

Bertāna komandā vēl viena trauma, Kriss vienojas ar "Warriors"
Markīzs Kriss. Foto: AFP/Scanpix

Dāvja Bertāna jaunā NBA komanda Vašingtonas „Wizards” saņēmusi ziņas par vēl viena spēlētāja traumu – apmēram mēnesi nāksies izlaist uzbrucējam Trojam Braunam. Savukārt „Yahoo” vēsta, ka 2016. gada astotais drafta numurs Markīzs Kriss vienojies par gada līgumu ar Goldensteitas „Warriors”, taču šis līgums nav garantēts un attiecīgi Krisa palikšana "Warriors" būs atkarīga no viņa snieguma treniņnometnē.

„Wizards” uzbrucējs Trojs Brauns guva traumu komandas treniņā, sastiepjot augšstilba muskuli. Tiek paredzēts, ka viņam būs jāizlaiž apmēram mēnesis, attiecīgi viss pirmssezonas pārbaudes spēļu cikls, kā arī, iespējams, sezonas sākums. „Wizards” sezonas pirmo spēli aizvadīs Dalasā pret „Mavericks” tieši pēc mēneša.

Brauns spēlē trešā un ceturtā numura pozīcijā un gatavojas savai otrajai NBA sezonai. Debijas sezonā Brauns piedalījās 52 spēlēs, vidēji guva 4.8 punktus un savāca 2.8 atlēkušās bumbas.

„Wizards” līdz ar to sezonas sākumā sagaidāmas problēmas uzbrucēju līnijā, jo vasarā operācija tika veikta Sīdžejam Mailzam, kura atgriešanās laukumā pagaidām neskaidra, taču iespējama sezonas sākumā. Taču pavisam skaidrs, ka ilgu laiku būs jāiztiek bez komandas zvaigznes Džona Vola, kā arī otra saspēles vadītāja Aizejas Tomasa.

Savukārt uzbrucējs Markīzs Kriss vienojies ar NBA finālisti Goldensteitas „Warriors” par viena gada līgumu, vēsta „Yahoo”. Līgums neesot garantēts, līdz ar to pirms trim gadiem ar augsto astoto numuru draftētajam Krisam būs treniņnometnē jāpacīnās par vietu sastāvā.

22 gadus vecais Kriss šovasar bija brīvā aģenta statusā, jo viņu draftējusī komanda „Suns” nolēma atzīt neveiksmi šīs izvēles sakarā jau pagājušajā vasarā, aizmainot viņu uz „Rockets”. Kriss pēc tam tika aizmainīts uz Klīvlendu, taču nespēja parādīt labu sniegumu ne Hjūstonā, ne Klīvlendā. Savā trešajā NBA sezonā Kriss vidēji spēlē guva 4.2 punktus un trāpīja tikai 37% metienu no spēles. Viņa rezultativitāte bija divreiz mazāka nekā debijas sezonā 19 gadu vecumā, kad viņš tika iekļauts NBA sezonas otrajā simboliskajā debitantu izlasē.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...
https://twitter.com/ChrisBHaynes/st...


, 2019-09-25 10:14, pirms 5 gadiem
Kriss ir laikam viens no visstulbākajiem spēlētājiem NBA. Tie viņa pieņemtie lēmumi un regulāra saķeršanās ar citiem spēlētājiem ir debīla. Un tas nav tikai incidents ar KP6...
Gaiļa cienīgi gājieni viņam.
, 2019-09-25 10:39, pirms 5 gadiem
rezgalis007 rakstīja: Kriss ir laikam viens no visstulbākajiem spēlētājiem NBA. Tie viņa pieņemtie lēmumi un regulāra saķeršanās ar citiem spēlētājiem ir debīla. Un tas nav tikai incidents ar KP6...
Gaiļa cienīgi gājieni viņam.
Grūti iedomāties stulbāku par viņu.Suns gan savus loterijas pickus ir lietojusi izcili
Dante Eksums Foto: Mavs.com

"Mavericks" vēl pirms sezonas sākuma uz ilgāku laiku pazaudē Eksumu

ESPN apskatnieks Šams Šaranja savā "X" kontā pavēstījis, ka austrāliešu aizsargs Dante Eksums treniņometnē gūtā savainojuma dēļ šajā kalendārajā gadā, visticamāk, laukumā nedosies.
Zakarī Rizašers. Foto: AP/Scanpix
1

Drafta pirmajam numuram 18 punkti uzvarā, Buzelis pirmajā pārbaudē iemet 12

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubi turpina gatavoties jaunajai sezonai. ''Bulls'' apspēlēja ''Cavaliers'', bet ''Hawks'' tika galā ar ''Pacers'' pretestību. Uzvaras arī ''Hornets'', ''Suns'' un ''Clippers'' komandām.
Ārdžejs Berets ar bumbu. Foto: AFP/Scanpix

''Raptors'' aizsargs Berets pleca traumas dēļ izlaidīs atlikušo pirmssezonas daļu

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Toronto ''Raptors'' aizsargs Ārdžejs Berets pleca traumas dēļ izlaidīs atlikušo pirmssezonas daļu, vēstī ''The Athletic''.