Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Dragičs: "Esmu laimīgs būt Fīniksā"

Andrejs Siliņš

Dragičs: "Esmu laimīgs būt Fīniksā"
Gorans Dragičs
Foto: AP

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) kluba Fīniksas "Suns" slovēņu saspēles vadītājs Gorans Dragičs dalījies pirmajos iespaidos par nokļūšanu NBA, atzīstot, ka būšana "Suns" komandā ir spēlētāja sapnis.

"Esmu Tonija Pārkera mazā versija," jokodams atzina basketbolists. "Bet man jāstrādā ļoti smagi, lai kļūtu tik labs, cik viņš. Man patīk iet caurgājienos un spēlēt ātru basketbolu. Esmu labs aizsargs, tāpēc patīk spēle arī aizsardzībā." Dragiču ar 45. kārtas numuru izvēlējās Sanantonio "Spurs", bet drīz vien aizmainīja uz "Suns".

Tieši Fīniksas klubā aizsargs arī vēlējies nokļūt: "Es negaidīju, ka tas notiks tik ātri. Es lūdzos, lai tiktu uz Fīniksu un visbeidzot darījums notika. Esmu ļoti laimīgs šeit būt. Esmu priecīgs, ka varu būt daļa no šīs ģimenes. Zinu, ka šis ir pirmais gads un man būs smagi jāstrādā, jāklausa treneris un tad arī viss notiks."

Uz Dragiča izteikumiem reaģējis arī Pārkera bijušais treneris Terijs Porters: "Es ceru, ka viņš kļūs tikpat labs kā Tonijs. Šobrīd viņš ir nedaudz spēcīgāks nekā Tonijs savulaik šajā karjeras punktā. Viņš ir redzējis daudzus eiropiešu saspēles vadītājus NBA, viņš no tiem ir mācījies un ņēmis piemēru."

Izmantotie resursi:
Associated Press

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-09-24 16:18, pirms 16 gadiem
Barbosa jau pārsvarā pa 2o pozīciju iet...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja