Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Pols atgriezies ierindā un varēs palīdzēt "Suns" sērijas trešajā spēlē

Pols atgriezies ierindā un varēs palīdzēt "Suns" sērijas trešajā spēlē
Kriss Pols. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas klubs Fīniksas "Suns" paziņojis, ka saspēles vadītājs Kriss Pols pametis Covid-19 protokolu un varēs doties laukumā Rietumu konferences finālsērijas pret Losandželosas "Clippers" trešajā mačā, kas notiks šonakt.

Sērijā starp Fīniksas "Suns" un Losandželosas "Clippers" rezultāts ir 2-0 "Suns" labā. Abus mačus nācās aizvadīt bez Krisa Pola, kurš nonāca drošības un veselības protokolā. Tagad viņš to atstājis un varēs doties laukumā trešajā spēlē, kas notiks šonakt pulksten 4:00 pēc Latvijas laika.

Pirms nonākšanas protokolā 36 gadus vecais Pols palīdzēja "Suns" otrajā kārtā ar 4-0 aizslaucīt Denveras "Nuggets". Pieredzējušais saspēles vadītājs vidēji izcēlās ar 25,5 punktiem, realizējot 62,7% metienu. Kvalitāti saspēles veidošanā viņš pierādīja ar 41 rezultatīvu piespēli un tikai piecām kļūdām.

Savukārt ceļgala traumas dēļ joprojām nevar spēlēt "Clippers" līderis Kavai Lenards.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...


, 2021-06-24 22:21, pirms 3 gadiem
Cerams būs vēl vairāk atpūties un palīdzēs tikt nākamajā kārtā
, 2021-06-24 22:40, pirms 3 gadiem
Suns in fo
Mirklis no Vankūveras "Canucks" un Nešvilas "Predators" spēles. Foto: Bob Frid/USA Today Sports/Scanpix

Vankūverieši un citas komandas cīnīsies par mājas spēļu priekšrocību atgūšanu

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas pirmajā kārtā šonakt Vankūveras "Canucks", Vinipegas "Jets" un Edmontonas "Oilers" izbaukumā spēkosies par atgriešanos sēriju priekšgalā.
Nikola Jokičs un Entonijs Deiviss. Foto. USA Sports Today. Scanpix
5

Jokičam 24+15+9 pret "Lakers", čempione "Nuggets" soļa attālumā no nākamās kārtas

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) trešo sērijas spēli aizvadījušas Denveras "Nuggets" un Losandželosas "Lakers" komandas. Čempione arī izbraukuma pirmajā spēlē tika pie uzvaras (112:105), nonākot viena soļa attālumā no nākamās play-off kārtas.
Žoels Embīds sērijas trešajā spēlē. Foto: AP/Scanpix
17

Embīdam netīra spēle un 50 punkti uzvarā, "Magic" sagrauj "Cavaliers"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) pirmos panākumus izcīnījušas Filadelfijas "76ers" un Orlando "Magic" komandas. "76ers", pateicoties Žoela Embīda 50 gūtajiem punktiem, savā laukumā ar 125:114 pārspēja Ņujorkas "Knicks", savukārt "Magic" ar 121:83 uzvarēja Klīvlendas "Cavaliers". Paulo Bankero uzvaru sekmēja ar 31+14+5.