Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristiāns Dilāns

Apmaksātākais treneris NBA vēsturē: Kers pagarina līgumu ar ''Warriors''

Apmaksātākais treneris NBA vēsturē: Kers pagarina līgumu ar ''Warriors''
Stīvs Kers un Stefens Karijs. Foto: AFP/Scanpix

ESPN apskatnieks Eidriens Vodžnarovskis ziņo, ka Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienība Goldensteitas ''Warriors'' vienojusies ar tās galveno treneri Stīvu Keru par līguma pagarināšanu. Jaunais līgums būs visu laiku lielākais, pie kāda NBA ticis treneris.

Kā vēstī Vodžnarovskis, ''Warriors'' un Kers vienojušies par līguma pagarināšanu uz nākamajām divām sezonām par kopējo summu 35 miljoni ASV dolāru. Vidēji sezonā Kers saņems 17,5 miljonus dolāru un kļūs par apmaksātāko treneri NBA vēsturē.

58 gadus vecais Kers par ''Warriors'' galveno treneri kļuva 2014. gadā. Viņa vadībā komanda izcīnījusi četrus NBA čempiontitulus.

Šajā sezonā Kera trenētā ''Warriors'' ar 29 uzvarām 55 spēlēs ieņem desmito vietu Rietumu konferencē.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/wojespn/status/...


, 2024-02-24 12:50, pirms 3 mēnešiem
trenera alga arī salary cap skaitās iekšā? baigais kosmoss, komandai, kura norietā ir.
, 2024-02-24 14:07, pirms 3 mēnešiem
Daiņa Riepu Paradīze rakstīja: trenera alga arī salary cap skaitās iekšā? baigais kosmoss, komandai, kura norietā ir.
Neskaitās
, 2024-02-24 14:07, pirms 3 mēnešiem
Nu jau aizgāja treneru algas arī kosmosā. Kurš klubs uzsauks lielāku.
, 2024-02-24 14:14, pirms 3 mēnešiem
knaible rakstīja: Nu jau aizgāja treneru algas arī kosmosā. Kurš klubs uzsauks lielāku.
pašlaik neredzu jēgu nevienam to darīt. šis arī, drošvien, lai tik skatītājus noturētu pilnu arēnu.
, 2024-02-24 14:18, pirms 3 mēnešiem
Prieks , ka arī Andris pielika savu roku, lai radītu šo Warriors dinastiju.
, 2024-02-24 14:20, pirms 3 mēnešiem
petkemek rakstīja: Prieks , ka arī Andris pielika savu roku, lai radītu šo Warriors dinastiju.
Andža teica, ka mācījis Stefam sodiņus mest, pašā sākumā.
, 2024-02-24 14:32, pirms 3 mēnešiem
Daiņa Riepu Paradīze rakstīja: pašlaik neredzu jēgu nevienam to darīt. šis arī, drošvien, lai tik skatītājus noturētu pilnu arēnu.
Ja nu vienīgi palielināt trenera ''svaru'' komandā.
, 2024-02-24 14:33, pirms 3 mēnešiem
Viņa "varējumu" labi redzējām PK .
, 2024-02-24 15:02, pirms 3 mēnešiem
Šeit nav par ko brīnīties.kapēc NBA vērtīgākais klubs nevarētu maksāt trenerim kurš 10 gados atnesis 4 titulus tādu algu ? Tas pats Spolstra saņem 15 sezonā.cik MIA tituli kopš 2014 gada?
, 2024-02-24 15:42, pirms 3 mēnešiem
Chris_Drury rakstīja: Šeit nav par ko brīnīties.kapēc NBA vērtīgākais klubs nevarētu maksāt trenerim kurš 10 gados atnesis 4 titulus tādu algu ? Tas pats Spolstra saņem 15 sezonā.cik MIA tituli kopš 2014 gada?
Baigais titulu nesējs atradies. Titulus nesa Karijs, ne viņš. PK varēja redzēt, kāds no viņa patiesībā treneris, kad pa īstam skils vajadzīgs.
, 2024-02-24 16:44, pirms 3 mēnešiem
Es Black Bullet rakstīja: Baigais titulu nesējs atradies. Titulus nesa Karijs, ne viņš. PK varēja redzēt, kāds no viņa patiesībā treneris, kad pa īstam skils vajadzīgs.
Nu ja pāris nedēļu projekts pasaules kausā ir tas pats kas pa 100 spēlēm desmit sezonas no vietas NBA.🤣🤣🤣Karijs jo projām izcils,tad jau atkal titulu atnesīs👍👍👍
, 2024-02-24 17:15, pirms 3 mēnešiem
Pa lielam gredzenus atnesa igijs, durents tomsons, kuri visi bija savās top sezonās. Protams arī karijs un kers, bet bez labiem pikiem vai ļoti labām maiņām tur gredzenus nereredzēt. Makaka grīns , viginss un kuminga ir pa mīkstu
Kera piķis protams grandiozs, bet ja maku nespiež tad kapēc ne
, 2024-02-24 17:35, pirms 3 mēnešiem
markkomartins rakstīja: Pa lielam gredzenus atnesa igijs, durents tomsons, kuri visi bija savās top sezonās. Protams arī karijs un kers, bet bez labiem pikiem vai ļoti labām maiņām tur gredzenus nereredzēt. Makaka grīns , viginss un kuminga ir pa mīkstu
Kera piķis protams grandiozs, bet ja maku nespiež tad kapēc ne
šosezon var redzēt rezultātu bez Tompsona. čaļim reāli impotence iestājusies.
, 2024-02-24 18:05, pirms 3 mēnešiem
markkomartins rakstīja: Pa lielam gredzenus atnesa igijs, durents tomsons, kuri visi bija savās top sezonās. Protams arī karijs un kers, bet bez labiem pikiem vai ļoti labām maiņām tur gredzenus nereredzēt. Makaka grīns , viginss un kuminga ir pa mīkstu
Kera piķis protams grandiozs, bet ja maku nespiež tad kapēc ne
Pa lielam, ja skatās tā laika Warriors sniegumu, tad spēli saprotošam cilvēkam ne brīdi nerodas šaubas par Kerra nozīmi kā trenerim titulu izcīnīšanā. Un tur nebija izceļams atsevišķi ņemts spēlētājs.Tur bija tīri komandas stila tituli, katrā ziņā, pirmie divi noteikti. Es pats īsti neatbalstīju Durenta gājienu, jo uzskatīju, ka komanda arī bez Durenta spēja sisties un izcīnīt titulu. Līdzīgi, kā Nuggets manās acīs ir augstāk vērtējami titula saņēmēji(vai tāpati Bucks)
Bet ir skaidrs, ka izveidot tādu pašu titula cienīgu kodolu Warriors vairs nav spējuši.
Par Kerra vadīto izlasi jāsaka, ka tāda līmeņa basketbols, kādu piekopa Warriors labākajā posmā tik īsā laikā izveidot, iestudēt un realizēt īsti nav iespējams, attiecīgi nācās paļauties uz spēlētāju individuālo meiatarību, kāds ir rezultāts, šobrīd mēs jau visi labi zinām.
, 2024-02-24 18:08, pirms 3 mēnešiem
Kerss bija Spurs un Popoviča sistēmas audzēknis, to skaidri varēja redzēt laukumā. Šāds basketbols prasa noteikta tipa spēlētājus ar pareizu attieksmi un spēju darboties izteikti komandas labā.
, 2024-02-24 19:18, pirms 3 mēnešiem
knaible rakstīja: Nu jau aizgāja treneru algas arī kosmosā. Kurš klubs uzsauks lielāku.
ja klubam peļņa aiziet kosmosā, tad kkur arī tas viss jātērē. Un Kers nav tas sliktākais, uz ko naudu tērēt
Džons Blērs Bikerstafs. Foto: USA TODAY Sports/Scanpix
3

Pēc izstāšanās no NBA ''play-off'' ''Cavaliers'' atlaiž galveno treneri

ESPN ziņo, ka Klīvlendas ''Cavaliers'' pēc zaudējuma Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Austrumu konferences otrās kārtas sērijā pret Bostonas ''Celtics'' ir lēmusi atbrīvot no amata galveno treneri Džonu Blēru Bikerstafu. Viņš ar klubu strādāja kopš 2020. gada.
Džeisons Teitums. Foto: AFP/Scanpix
9

NBA simboliskie piecinieki: pirmajā iekļauj Teitumu, trešajā - Saboni

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) paziņojusi sezonas simboliskos pieciniekus. Pirmajā iekļauts Kristapa Porziņģa komandas biedrs Džeisons Teitums, Šejs Gildžess-Aleksandrs, kā arī trīs eiropieši - Jannis Adetokunbo, Luka Dončičs un Nikola Jokičs. Trešajā simboliskajā pieciniekā atrodams lietuvieša Domanta Saboņa vārds.
Luka Dončičs. Foto. AP. Scanpix
37

Dončičam un Ērvingam 63 punkti, "Mavs" sēriju pet "Timberwolves" sāk ar uzvaru

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas turnīra trešo kārtu jeb konferences finālu ar uzvaru sākusi Dalasas "Mavericks", kas viesos ar 108:105 pārspēja Minesotas "Timberwolves". Luka Dončičs uzvaru sekmēja ar 33 punktiem un astoņām rezultatīvajām piespēlēm, bet Kairijs Ērvings Minesotas grozā iemeta 30 punktus.