Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Filam Džeksonam apnicis aizvadīt spēles Ziemassvētkos

Filam Džeksonam apnicis aizvadīt spēles Ziemassvētkos
Fils Džeksons nevēlas spēles Ziemassvētkos
Foto: AFP/Scanpix

Tās ir Ziemassvētku tradīcijas - uzlikt zvaigzni eglītes galotnē un Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) klubam Losandželosas "Lakers" aizvadīt spēli šajā dienā. "Lakers" galvenajam trenerim un pārējām līgas zvaigznēm ir apnicis tikt liktām egles galotnē Ziemassvētku dienā.

"Es uzskatu, ka nevajadzētu aizvadīt spēles Ziemassvētkos," Džeksons iesāka. "Futbola komandas taču nespēlē šajā laika posmā, viņiem ir pārtraukums, nesaprotu, kāpēc NBA arī nevarētu ieviest pātraukumu. Es pat nezinu vai šādām spēlēm var pienācīgi sagatavoties. No rīta mazie bērni ver vaļā un spēlējas ar savām Ziemassvētku dāvanām, vēl visādas trakas lietas notiek apkārt, un tad ir jāsāk koncentrēties spēlei, kas notiek Ziemmasvētku pēcpusdienā. Šādai spēlei visgrūtākais tieši ir sakoncentrēties." Lai saprastu. cik daudz spēles Ziemassvētkos aizvadījuši Fils Džeksons un "Lakers", tad jāatgādina, ka šogad "Lakers" līderim Kobe Braientam būs 13.spēle Ziemassvētkos pēdējo 15 sezonu laikā. 25.decembrī viņš ir aizvadījis vairāk spēļu nekā jebkurā citā datumā. Un Fils Džeksons aizvadījis vēl vairāk spēļu Ziemassvētkos, vadot Čikāgas "Bulls" komandu.

Pēc Džeksona komentāriem par spēlēšanu Ziemassvētkos, tiem pievienojās arī daudzi spēlētāji, arī Lebrons Džeimss, kura komanda Maiami "Heat" šajos Ziemassvētkos spēli aizvadīs Losandželosā. "Jebkurš NBA spēlētājs šajā dienā labprātāk atrastos mājās kopā ar savu ģimeni, " Džeimss teica. "Manuprāt, arī cilvēki, kas šīs Ziemassvētku spēles rīkoja, labāk būtu mājās ar savu ģimeni. Šīs nav parastas brīvdienas, Ziemassvētki ir tā diena, kad vēlos pamosties no rīta kopā ar saviem bērniem un atvērt dāvanas."

Tāpat kā iepriekšējās sezonās, arī šosezon Ziemassvētku dienā NBA tiks aizvadītas piecas spēles - Čikāgas "Bulls" viesosies Ņujorkā pie "Knicks", "Celtics" mēģinās turpināt savu uzvaru sēriju Orlando pret "Magic", Losandželosas "Lakers" uzņems Lebronu Džeimsu un Maiami "Heat", Denveras "Nuggets" Oklahomsitijā spēlēs pret "Thunder" un Ziemassvētku dienas noslēgumā Portlendas "Trail Blazers" cīnīsies ar Andra Biedriņa pārstāvēto Goldensteitas "Warriors".

Izmantotie resursi
sports.espn.go.com
Home - LA Daily News

 +14 [+] [-]

, 2010-12-23 13:08, pirms 13 gadiem
Ja jau Z-svētkos spēlē, kada mārutka pēc, uz pateicības dienu ir 2brīvas dienas?

  +2 [+] [-]

, 2010-12-23 13:09, pirms 13 gadiem
Biznes paliek biznes! Protams visi labāk grib būt kopā ar savu ģimeni, bet spēlēs tiešam bus interesantas.

 +24 [+] [-]

, 2010-12-23 13:10, pirms 13 gadiem
Kapitaalisms-nevienam neintresee tavi beerni..Dollar,dollar grjaznaja zeljonaja bumazka.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-12-23 13:22, pirms 13 gadiem
diezgan apsveicami ka kāds ir iepīkstējies!!!!
un ja tas ir Fils tad varbūt ar kaut kas mainīsies!!

vai tad stērns nevar par vienu dienu paildzināt nba sezonu lai cilvēki var normāli atpūsties???

  +5 [+] [-]

, 2010-12-23 13:24, pirms 13 gadiem
Nu bet spēles tieši tāpēc ir saliktas tik interesantas , jebkuru no viņam var skatīties it sevišķi ''Celtics'' pret "Magic" vai arī "Lakers""Heat"
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2010-12-23 13:25, pirms 13 gadiem
ES varu Džeksonu aizvietot 25.

 +11 [+] [-]

, 2010-12-23 13:28, pirms 13 gadiem
RajonRondo rakstīja: diezgan apsveicami ka kāds ir iepīkstējies!!!!
un ja tas ir Fils tad varbūt ar kaut kas mainīsies!!

vai tad stērns nevar par vienu dienu paildzināt nba sezonu lai cilvēki var normāli atpūsties???
Neesi aizdomajies kapec maksliniekiem nav JG, ZS svinibu? Jo vini uzstajas visadas korporativajas ballites utt. Ta ari te - shie ir "makslinieki" uz kuriem nak skatities cilveki pie tam maksajot ne to mazako naudu. Var jau saprast ari speletajus un trenerus, bet ir desmitiem profesiju, kam ari jastrada svetkos un vini nekurn. Pareizak - patikami jau nav, bet neko padarit.

  +5 [+] [-]

, 2010-12-23 13:28, pirms 13 gadiem
Amerika ir Amerika. Un Ziemassvētki tur vairāk nekā citur ir tikai viens liels bizness. Džeimsa teiktais jau ir apstiprinājums, ka Ziemassvētkos tur ir tikai dāvanas. Pie tam amerikāņiem pieņemts dāvināt vairākas dāvanas vienam cilvēkam (atbilstoši iepirkšanās kultūrai un brīvā laka pavadīšanai iepirkšanās molos). Kad dāvanas attaisītas ir jāspēlē vai nu xbox vai arī var blenzt televizorā. Liela daļa cilvēku dod priekšroku basketbolam nekā skatīties šovu par suņiem, šovu par daudzbērnu ģimeni, šovu par visām lietām, ko vien var iedomāties.

  +1 [+] [-]

, 2010-12-23 14:01, pirms 13 gadiem
Ja Lebrons negrib speleet Z-svetkos es viņu vareetu aizvietot!

  +4 [+] [-]

, 2010-12-23 14:05, pirms 13 gadiem
man arī jāstrādā rīt, pievienojos Lebronam un Filam

  +3 [+] [-]

, 2010-12-23 14:25, pirms 13 gadiem
Ja lakers menedžeris ar nevēlās strādāt 25. - es viņu ar varētu aizvietot

  +1 [+] [-]

, 2010-12-23 14:30, pirms 13 gadiem
tik daudz aizvietotāju saradies

  +3 [+] [-]

, 2010-12-23 14:35, pirms 13 gadiem
Tad jau viss ir jāslēdz, veikali, viesnīcas, lidostas, slimnīcas ar ko šie cilvēki sliktāki par Filu un Lebronu...visi ir cilvēki un visiem ir svētki, bet kādam arī ir jāstrādā, vēl jo vairāk, kad par to saņem miljonus....Pilnīgi nepeikrītu Filam ir jāspēle, jo es kā fans skatīšos un būšu priecīgs Es arī par to maksāju, tāda ir šī pasaule

     [+] [-]

, 2010-12-23 14:37, pirms 13 gadiem
Es neko neaizvietošu, pavadīšu ar ģimeni un radiem labāk šo vakaru.

  -1 [+] [-]

, 2010-12-23 14:41, pirms 13 gadiem
Rokets rakstīja: Tad jau viss ir jāslēdz, veikali, viesnīcas, lidostas, slimnīcas ar ko šie cilvēki sliktāki par Filu un Lebronu...visi ir cilvēki un visiem ir svētki, bet kādam arī ir jāstrādā, vēl jo vairāk, kad par to saņem miljonus....Pilnīgi nepeikrītu Filam ir jāspēle, jo es kā fans skatīšos un būšu priecīgs Es arī par to maksāju, tāda ir šī pasaule
Veikalu, VIESNĪCAS, LIDOSTAS, SLIMNĪCAS ... bik galvu esi saspiedis. Pavisam citas iestādes tu te iejauc. Slimnīcas, nu vispār pārgudrs esi - dzīvība un nāve, bet basketbols - spēle! Protams, Amerikā tas viss tā sakārtots, lai tik $$$ grozītos vairāk apkārt.

     [+] [-]

, 2010-12-23 14:43, pirms 13 gadiem
vnk_fans rakstīja: Ja lakers menedžeris ar nevēlās strādāt 25. - es viņu ar varētu aizvietot
UZreiz Aizmaina Kobiju un Gazolu uz Hjustonu, pretī saņemot Kortniju LĪ

     [+] [-]

, 2010-12-23 14:49, pirms 13 gadiem
ShanonBrown rakstīja: UZreiz Aizmaina Kobiju un Gazolu uz Hjustonu, pretī saņemot Kortniju LĪ
Nu vispār manā plānā bija bainuma/gasola un artesta/fišera aizmainīšana pret biedriņu un elisu

     [+] [-]

, 2010-12-23 14:49, pirms 13 gadiem
Nejau nba vienīgie aizvada spēles ZSvētkos

     [+] [-]

, 2010-12-23 14:58, pirms 13 gadiem
viņi taču ir aktieri teātrī. Tad kad citi cilvēki atpūšas, viņiem tas ir īstais darba laiks. Un uz šīm spēlēm noteikti Sterns labi nopelnīs. Džeki saņem sezonā miljonus un nevar uzspēlēt cilvēkiem zsvētkos. Nabadziņi

  -1 [+] [-]

, 2010-12-23 16:12, pirms 13 gadiem
Straka rakstīja: Amerika ir Amerika. Un Ziemassvētki tur vairāk nekā citur ir tikai viens liels bizness. Džeimsa teiktais jau ir apstiprinājums, ka Ziemassvētkos tur ir tikai dāvanas. Pie tam amerikāņiem pieņemts dāvināt vairākas dāvanas vienam cilvēkam (atbilstoši iepirkšanās kultūrai un brīvā laka pavadīšanai iepirkšanās molos). Kad dāvanas attaisītas ir jāspēlē vai nu xbox vai arī var blenzt televizorā. Liela daļa cilvēku dod priekšroku basketbolam nekā skatīties šovu par suņiem, šovu par daudzbērnu ģimeni, šovu par visām lietām, ko vien var iedomāties.
Kāpēc gan Amerika būtu kkā īpaši šajā ziņā jāizceļ? Paskaties kas notiek citur - Vācijā un citur Reiropā ZS ieprikšanās drudzis sit augstu vilni, pie mums arī lielveikalos cilvēki stundām vazājās (ko es nesaprotu), ēd, pļāpā bez jēgā, tusē. Nesparotu, ar ko ASV ir īpaša šajā ziņā. Tas pats vien ir, vien augstākā pakāpē, jo cilvēku vairāk, kapitālisma tradīcijas dziļākas.

     [+] [-]

, 2010-12-23 16:15, pirms 13 gadiem
karstgalvis rakstīja: labprat uzspelesu Kobes vieta!
Aha, iedomājos, kā tu satraucies, sabijies skraidi pa laukumu un liels melnis tevi uzliek drausmīgu bloku jeb, kā mēdz tautā teikt, "aizsūta pēc piena"
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-12-23 16:37, pirms 13 gadiem
Ulrihs rakstīja: Neesi aizdomajies kapec maksliniekiem nav JG, ZS svinibu? Jo vini uzstajas visadas korporativajas ballites utt. Ta ari te - shie ir "makslinieki" uz kuriem nak skatities cilveki pie tam maksajot ne to mazako naudu. Var jau saprast ari speletajus un trenerus, bet ir desmitiem profesiju, kam ari jastrada svetkos un vini nekurn. Pareizak - patikami jau nav, bet neko padarit.
ak tad tomēr var saprast!!!
tu būtu gatavs pamest ģimeni un vnk braukt uzspēlēt basīti tad kad liela daļa dāvina saviem bērniem dāvanas utt. nemaz nerunājot par tādu lietu kā dāvana uz spēli!!! es apšaubu ka viņi saņem extra par spēli svētkos!! diezgan necilvēcīgi!!!
vainu variants līdz x-mas vnk nenokļūt top komandās un cerēt ka tev neieliks spēli!!!

     [+] [-]

, 2010-12-23 18:27, pirms 13 gadiem
premium rakstīja: man arī jāstrādā rīt, pievienojos Lebronam un Filam
Lakers pret Miami spēlē sestdien, ja nu vienīgi Filam un Lebronam kaut kur citur jāspēlē

     [+] [-]

, 2010-12-23 18:28, pirms 13 gadiem
Salavečiem arī jāšancē tirdzniecības centros!

  -2 [+] [-]

, 2010-12-23 21:50, pirms 13 gadiem
showstopper rakstīja: Lakers pret Miami spēlē sestdien, ja nu vienīgi Filam un Lebronam kaut kur citur jāspēlē
nejaucies, tas ir starp mani un filu.