Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Skots cer ar "Hornets" būt arī nākamsezon

Skots cer ar "Hornets" būt arī nākamsezon
Bairons Skots. Foto: AP

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Ņūorleānas "Hornets" galvenais treneris Bairons Skots, kas nesen tika atzīts par sezonas labāko treneri, visticamāk nākamo sezonu pavadīs ar "Hornets", tikai ar lielāku atalgojumu.

Barionam Skotam, kam vēl uz sezonu ir līgums ar Ņuorleānas klubu ir iespēja savu līgumu par samēra mazu summu izpirkt, lai tiktu pie jauna, daudz ienesīgāka. Līdz šim aizvadītās sezonas labākais treneris saņēma 3,5 miljonus dolāru sezonā.

"Es plānoju būt šeit (Ņūorleānā – aut.) arī nākamgad", preses konferencē sacīja Skots. Tiesa treneris ar ironiju piebilda: "Ja vien nekas traks nenotiek." Kā zināms šobrīd aktīvi galvenos trenerus meklē Čikāgas "Bulls" un Fīniksas "Suns".

Hornets īpašnieks Džordžs Šīns atzina, ka Skots kluba labā izdarījis nenovērtējamu darbu, tādējādi atzīstot, ka būtu gatavs galvenā trenera atalgojumu palielināt. "Man apnicis mainīt kadrus un atlaist trenerus. Darīšu visu, kas būs manos spēkos, lai viņš (Bairons Skots – aut.) paliktu ar mums."

Kad Bairons Skots pārņēma vadību pie "Hornets stūres" viņš bija jau trešais komandas galvenais treneris 2003/04. gada sezonā. Tiesa pirmo sezonu ar klubu Skots pabeidza ar pavisam bēdīgu bilanci – tikai 16 uzvaras 82 spēlēs. Viss mainījās ar aiznākamo sezonu, kad "Hornets" nodraftēja saspēles vadītāju Krisu Polu – viss sāka iet uz augšu. Sezonā tika gūts par 20 panākumiem vairāk, taču tās vēl nebija beigās. 2006/07. gada sezonā "Hornets" ar Skotu priekšgalā sasniedza komandas rekordu – izcīnīja 56 uzvaras regulārajā čempionātā. Šosezon komanda demonstrēja patiešām labu sniegumu, iekļūstot izslēgšanas spēles, taču septiņu spēļu sērija Rietumu konferences pusfinālā tika atzīts Sanantonio "Spurs" pārākums.

Izmantotie resursi:
espn.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2008-05-23 13:36, pirms 16 gadiem
Protams, ka jāpaliek pie "Hornets" stūres un jāturpina labi iesāktais darbs!

  +1 [+] [-]

, 2008-05-23 16:26, pirms 16 gadiem
protams ka jaapaliek
aizveda komandu tiek taalu