Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Knicks" interesējas par Deivisu

Andrejs Siliņš

"Knicks" interesējas par Deivisu
Barons Deiviss
Foto: AP

Par Andra Biedriņa komandas biedru Goldensteitas "Warriors" rindās Baronu Deivisu interesi izrādījusi Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) vienība Ņujorkas "Knicks".

"Knicks", kas nesen tika pie jauna galvenā trenera Maika D'Antoni personā, izrādījuši interesi par Deivisa pakalpojumiem. Pagaidām "Warriors" aizvadīto pāris sezonu stabilākais līderis Deiviss gan vēl ir Krisa Mulina ["Warriors" ģenerālmenedžera] rīcībā, jo pašreizējā līgumā atlicis viens gads par diezgan solīdu summiņu - 17,8 miljoniem dolāru.

Skaidrs, ka zināmas problēmas "Knicks" sagādā arī tas, ka klubam joprojām vēl uz gadu ir līgums ar saspēles vadītāju Stefonu Mārberiju, pie tam par lielāku naudu - 21 miljonu. Ja Ņujorka vēlēsies redzēt savās rindās Deivisu, vispirms būs jātiek vaļā no ņujorkiešu publikas "nemīļuļa" Mārberija.

Deiviss gan visupirms cer pagarināt līgumu tieši ar "Warriors", taču, kā izteikusies zinoša un tuvu stāvoša persona, sarunās ar Mulinu pagaidām kompromisi nav rasti. Loģiski būtu, ka lielākās domstarpības būtu tieši par cipariem līgumā. Mulins par prioritāti nosaucis ilgtermiņa līgumu parakstīšanu ar komandas "rising stars" Monta Elisu un Andri Biedriņu, un saprotams, ka tam būs nepieciešams krietni biezs naudas maks. Līdz ar to ar veterānam Deivisam negribētos maksāt tik daudz, cik pats spēlētājs (viņa aģents) vēlas izspiest.

Interesanti, ka ne tikai Deivisu "Knicks" vadība nolūkojusi, bet arī jau pieminēto Elisu. Tā kā komanda veic pamatīgu pārbūvi, lai izpatiktu D'Antoni vēlmēm, tad tieši Eliss tiek uzskatīts par ideāli piemērotu jaunā galvenā trenera spēles filozofijai, kas, šķiet, liks Ņujorkas līdzjutējiem baudīt krietni dinamiskāku, ātrāku un aizraujošāku spēli.

Lai nu kā, gan Deiviss, gan Eliss paši ļoti labprāt paliktu tieši Oklendā, kā paši izteikušies ne vienu reizi vien aizvadītajās sezonās tieši Rietumkrasta komandā. Redzēsim, vai uz "Madison Square Garden" basketbola arēnas dēļiem jau drīzumā lūkosim bumbojamies kādu no "kareivjiem".

Izmantotie resursi:
nba.com
newsday.com
sfgate.com

  +8 [+] [-]

, 2008-05-23 23:47, pirms 16 gadiem
Komandu palēnītēm sāk būvēt uz Biedriņa un Elisa
Slēpts komentārs: Speciaalists

  +4 [+] [-]

, 2008-05-23 23:59, pirms 16 gadiem
man liekas vienalga tam visam apakšā stavēs visu varenais ISIAHA

  +5 [+] [-]

, 2008-05-24 02:18, pirms 16 gadiem
"nemīļuļa" ir nepareizi rakstīts. pareizi ir "nemīluļa"

  +3 [+] [-]

, 2008-05-24 03:17, pirms 16 gadiem
Warriors bez Barona nebus vairs Warriors.. ! Knicks lai iet ieskrieties, nauda vinjiem ir, bet vis kas tiek vinju komanda ir norakstami, visus galvenos tur vajag nomainit!

  +3 [+] [-]

, 2008-05-24 05:14, pirms 16 gadiem
Knicks īstenībā ar viņu nebūtu tik slikti, moš pat playoffos tiktu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-05-25 16:10, pirms 16 gadiem
labaak lai neiet parakksta ligumu un paliek GSW taapat Ellis jau pa vinnu ir labaaks vismaz sezonas peedeejaas speelees

  +1 [+] [-]

, 2008-05-25 20:32, pirms 16 gadiem
Eliss noteikti nekur neies bet par Baron nevar zināt