Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Barbosa: "Meriona aizmainīšana bija kļūda"

Barbosa: "Meriona aizmainīšana bija kļūda"
Leandro Barbosa apstrīd tiesneša
lēmumu. Foto: AP

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) kluba Fīniksas "Suns" brazīliešu aizsargs Leandro Barbosa uzskata, ka galvenais iemesls tam, kāpēc "Suns" izstājās no play-off izcīņas bija Šona Meriona apmaiņa pret Šakilu O'Nīlu.

Atgādināsim, ka šī gada 7. februārī Fīniksas "Suns" un Maiami "Heat" veica maiņas darījumu, kā rezultātā "Suns" uzbrucējs Šons Merions nonāca "Heat" klubā, savukārt pretējā virzienā devās 35 gadus vecais centra spēlētājs Šakils O'Nīls.

"Tieši Meriona aizmainīšana bija galvenais iemesls tam, kāpēc mēs izlidojām no izslēgšanas spēļu turnīra. Līdz ar O'Nīla ierašanos, mēs zaudējām savu ātrumu, kas bija viens no galvenajiem mūsu ieročiem. Mēs nepaspējām pārkārtoties. Protams, O'Nīls nākotnē būs ļoti noderīgs "Suns" komandai, tomēr Fīniksai līdz ar to jāpārkārto spēle, kas prasa zināmu laiku," uzskata Barbosa.

Fīniksas "Suns" izstājās jau play-off izcīņas pirmajā kārtā, jo Rietumu konferences ceturtdaļfinālā sērijā piecās spēlēs ar 1:4 atzina Sanantonio "Spurs" pārākumu. Pēc šīs neveiksmes no "Suns" galvenā trenera amata atkāpās Maiks D'Antoni, kurš jau kļuvis par Ņujorkas "Knicks" jauno vecāko treneri.

Izmantotie resursi:
azcentral.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: McRELE

  +3 [+] [-]

, 2008-05-23 12:04, pirms 16 gadiem
tiki tagad saprata

  +6 [+] [-]

, 2008-05-23 13:52, pirms 16 gadiem
kad Dantoni to saprata,vinsh neko neteica,vnk aizbrauca apciemot Njujorku
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-05-23 14:50, pirms 16 gadiem
Starp citu, uz Barbosu pašu acis met vairākas komandas, to skaitā Ņūdžersijas "Nets" un "Knicks" (Barbosa un Diavs, pēc viņa paša vārdiem, esot bijuši D'Antoni iemīļotākie spēlētāji koamandā, un viņus grib arī jaunajā komandā).

     [+] [-]

, 2008-05-24 03:23, pirms 16 gadiem
Pasi vainigi, nakorssezon Miami bus liels speks.

  +1 [+] [-]

, 2008-05-24 10:43, pirms 16 gadiem
Es piekritu barbosam. visu cienu sakilam O'nilam bet vins jau vec ka pasaule vinam jau pensija driz jaiet tape nevar spelet tik labi ka to dara jaunie. Vina laiks ir beidzies.