Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Raptors" uzbrucējs Bārnss atzīts par NBA gada debitantu

Rolands Eliņš

"Raptors" uzbrucējs Bārnss atzīts par NBA gada debitantu
Skotijs Bārnss. Foto: ZUMAPRESS.com/Scanpix

Nacionālā basketbola asociācija paziņojusi, ka par aizvadītās regulārās sezonas labāko debitantu atzīts Toronto "Raptors" uzbrucējs Skotijs Bārnss.

Skotija Bārnsa iegūtais tituls ir ar ļoti nelielu pārsvaru. Viņš mediju balsojumā saņēma 378 punktus (48 pirmās vietas), kamēr "Cavaliers" centrs Evans Moblijs ieguva 363 punktus (43 pirmās vietas balsojumos). Nieka 15 punktu starpība ir mazāka, kāda vien bijusi gada debitanta balvas vēsturē.

Bārnss kļuvis par trešo "Raptors" spēlētāju, kurš ieguvis gada debitanta titulu, pievienojoties Deimonam Stadamairam un Vinsam Kārteram, kuri to paveica attiecīgi 1996. un 1999. gadā.

Bārnss šosezon vidēji spēlē guva 15.3 punktus, savāca 7.5 atlēkušās bumbas un veica 3.4 rezultatīvas piespēles. Viņš bija trešais rezultatīvākais debitants šosezon.

Savukārt Moblijs vidēji spēlē iemeta 15 punktus un savāca 8.3 atlēkušās bumbas, piedaloties 69 "Cavaliers" spēlēs.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...