Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Embīdam pirksta savainojums: gatavojas pārbaudēm, bet nākamo spēli neizlaidīs

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Embīdam pirksta savainojums: gatavojas pārbaudēm, bet nākamo spēli neizlaidīs
Džoels Embīds. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Filadelfijas "76ers" līderis Žoels Embīds iedzīvojies labās rokas īkšķa savainojumā, un tuvākajā laikā viņam varētu tikt veiktas pārbaudes, lai noskaidrotu, vai nav traumētas saites. Par spīti savainojumam Embīds plāno doties laukumā nākamajā spēlē.

Filadelfijas "76ers" pirmās kārtas sērijā pret Toronto "Raptors" ir vadībā ar 3-0, un Žoels Embīds iekrājis 27,7 punktus un 13,0 atlēkušās bumbas. Neskatoties uz īkšķa sagādātajām sāpēm, Embīds piektdien piedalījās treniņā, taču – ar īpašu aizsargu. Centrs ir noskaņojies doties laukumā arī nākamajā mačā.

"Viņam viss ir kārtībā. Paveicām daudz darba. Negribam, lai kāds sistu viņam pa rokām, tas arī viss," par izmantotajām aizsargmetodēm pēc treniņa teica Filadelfijas galvenais treneris Doks Riverss. Embīds pēc sērijas trešās uzvaras uz preses konferenci ieradās divas stundas pēc mača.

"Nezinu, kas notika – sajutu sāpec. Iespējams, pagriezu pirkstu," teica Embīds, kurš jau uzreiz pēc spēles pauda pārliecību, ka viņam nenāksies izlaist nākamo cīņu. "Bez variantiem – es būšu laukumā."

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...