Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Deiviss: "NBA sezonā ir kāpumi un kritumi, bet mums nākamā spēle obligāti jāuzvar"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Deiviss: "NBA sezonā ir kāpumi un kritumi, bet mums nākamā spēle obligāti jāuzvar"
Entonijs Deiviss. Foto: AP/Scanpix

Pēc Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kausa izcīnīšanas piecus zaudējumus sešās spēlēs cietusi Losandželosas "Lakers". Viena no komandas zvaigznēm Entonijs Deiviss pauda, ka "Lakers" nevar atļauties vēl vienu zaudējumu.

Losandželosas "Lakers" aizvadītajā naktī ar 111:118 piekāpās Minesotas "Timberwolves" un piedzīvoja ceturto zaudējumu pēc kārtas. Ar bilanci 15 uzvaras un 14 zaudējumi vienība noslīdējusi līdz Rietumu konferences desmitajai vietai, lai gan nule izdevās triumfēt vēsturē pirmajā NBA kausā.

"Tā ir NBA sezona. Vienmēr būs kāpumi un kritumi, un mēs pašlaik krītam. Taču mums jāturpina cīnīties, jāturpina spēlēt kārtīgi. Jāspēlē centīgi, ar enerģiju, un sestdienas spēle mums jāuztver kā obligāti uzvarama," pauda Entonijs Deiviss.

Nākamajā mačā "Lakers" viesosies pie Dāvja Bertāna pārstāvētās Oklahomsitijas "Thunder", kas ņēma virsroku komandu pirmajā savstarpējā duelī un kas ir Rietumu konferences vicelīdere.

"Kļūdas un vairāki šaubīgi metieni," iemeslu zaudējumam pret Minesotu meklēja Deiviss. "Lakers" piecas no 18 kļūdām pielaida noslēdzošajā ceturtdaļā.

"Mums jānoskaņojas un jāatrod veidi, kā izcīnīt uzvaras. Pēc 30 aizvadītām spēlēm ir grūti izdarīt secinājumus, bet mēs zinām, kas varam būt. Mēs esam parādījuši, kas varam būt. Un esam arī parādījuši – ja nedarīsim lietas, kas vajadzīgas, tad turpināsim zaudēt," secināja Deiviss, kurš šosezon vidēji izcēlies ar 24,3 punktiem un 12,4 atlēkušajām bumbām.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2023-12-22 18:57, pirms 10 mēnešiem
pie Daiņa bij Dačux ieskrējis, teica, ka no uzticamiem avotiem dzirdējusi par Dāvja piedalīšanos spēlē. takā ezernieki var necerēt uz uzvaru. klāsim galdus, gaidīsim ciemiņus.

     [+] [-]

, 2023-12-22 19:11, pirms 10 mēnešiem
Jūs jau savu Naģeždas kausu pacēlāt šogad - pietiks šosezon jau ar to