Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Video: Karijs sasniedz NBA tālmetienu rekordu un triumfē nedēļas topā

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis
Nacionālā basketbola asociācija (NBA) apkopojusi sezonas devītās nedēļas labākās epizodes. Pirmo vietu izpelnījies Goldensteitas "Warriors" amerikāņu aizsargs Stefens Karijs, kurš tajā epizodē sasniedza līgas rekordu realizētajos tālmetienos (2974). Video: NBA
Vērtējums:

     [+] [-]

, 2021-12-23 02:54, pirms 2 gadiem
Tas nekad nemainīs faktu,ka visu laiku labākais tālmetienu speciālists ir un būs Redžijs...Alens to jau sagremoja! 21 gadsimta tiktokeru paaudzei laiks salīdzināt mūsdienu NBA aizsardzības atšķirības ar Maikla 80's un 90's gadiem!

     [+] [-]

, 2021-12-23 08:40, pirms 2 gadiem
ingars31 rakstīja: Tas nekad nemainīs faktu,ka visu laiku labākais tālmetienu speciālists ir un būs Redžijs...Alens to jau sagremoja! 21 gadsimta tiktokeru paaudzei laiks salīdzināt mūsdienu NBA aizsardzības atšķirības ar Maikla 80's un 90's gadiem!
Tas ka fano par Redžiju nenozīmē, ka tev taisnība.

Viņa laikos uzbrukums atpalika tikai nedaudz no mūsdienu uzbrukuma. Tā kā pilnīgi garām.
';

     [+] [-]

, 2021-12-23 09:37, pirms 2 gadiem
Heiteris parastais rakstīja: Tas ka fano par Redžiju nenozīmē, ka tev taisnība.

Viņa laikos uzbrukums atpalika tikai nedaudz no mūsdienu uzbrukuma. Tā kā pilnīgi garām.
Pietiek ar to,ka pēdējā desmitgadē NBA mismaču laikā pēc sviča aizsargs vairs nedrīkst fiziski kontaktēt ar uzbrucēju,automātā fouls,līdz ar to Vestbruk un Karijveidīgie tālmetienus(ar step back) var izmest daudz vieglāk,tāpēc ka nomainītais garais pretspēlētājs ir soli atkāpies aizsargājoties no caurgājiena,tāpēc tava box score tabula neatspoguļo patieso situāciju...elementāri Vatson!