Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Itāļi bez Galinari?

Andrejs Siliņš

Itāļi bez Galinari?
Danilo Galinari.
Foto: Reuters

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) kluba Ņujorkas "Knicks" apsver iespēju savu šogad draftā izvēlēto itāli Danilo Galinari nelaist uz Itālijas izlases treniņnometni, kad tā sāks gatavoties Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra spēlēm.

Itāļi gatavošanos uzsāks pēc divām nedēļām, taču, lai arī iepriekš varēja šķist, ka Galinari nebūs problēmu palīdzēt valstsvienībai, šobrīd situācija ir mainījusies. Pie vainas Galinari savainojums, ko spēlētājs guva vasaras līgā Lasvegasā. "Knicks" apsver iespēju 19 gadus veco Galinari atpūtināt atlikušo vasaras daļu, lai nenomocītu un negūtu kādus jaunus savainojumus.

"Tas, kas man Danilo sniegumā ļoti patika, ir tas, ka viņš palīdz saviem komandas biedriem spēlēt labāk," par Galinari ierobežoto sniegumu vasaras līgā iespaidos dalījās "Knicks" prezidents. "Es labprāt būtu vēlējies viņu redzēt biežāk, ilgāk un vairāk spēlējam, bet vienalga redzēju pietiekami, lai sajustu, ka viss būs kārtībā."

Izmantotie resursi:
nypost.com

  +2 [+] [-]

, 2008-07-22 08:57, pirms 16 gadiem
vai ta itāļiem trūkst daudz labu spēlētāju? šaubos, gan jau iztiks bez Galinari!

  -1 [+] [-]

, 2008-07-22 09:29, pirms 16 gadiem
Iespējams, ka itāļiem draud lielākas problēmas kā Galinari nespēlēšana, jo ir runas par to, ka itāļu basketbolisti varētu pieteikt streiku Itālijas basketbola savienībai, līdz ar to itāļi var palikt bez nopietnas izlases uz kādu laiku.

  +1 [+] [-]

, 2008-07-22 12:14, pirms 16 gadiem
Nopietni? Kad tad atkal, vari uzrakstiit siikaak..?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja