Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Lenards joprojām nespēlēs, neskaidra arī Morisa dalība otrajā sērijas mačā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Lenards joprojām nespēlēs, neskaidra arī Morisa dalība otrajā sērijas mačā
Kavai Lenards. Foto: AFP/Scanpix

Naktī uz trešdienu tiks aizvadīta otrā Rietumu konferences fināla spēle starp Fīniksas ''Suns'' un Losandželosas ''Clippers''. Ceļgala savainojuma dēļ joprojām ''Clippers'' nevarēs palīdzēt līderis Kavai Lenards, kā arī uz jautājuma zīmes ir Markusa Morisa spēlēšana.

Losandželosas ''Clippers'' bez sava līdera Kavai Lenarda pēdējās divās spēlēs pārspēja Jūtas ''Jazz'', pirmo reizi franšīzes vēsturē iekļūstot Rietumu konferences finālā. Tajā pirmajā spēlē ''Clippers'' piekāpās Fīniksas ''Suns'', kura regulāro sezonu noslēdza kā otra spēcīgākā Rietumu komanda.

Lenards pēdējās spēlēs nav piedalījies krustenisko saišu savainojuma dēļ, kura konkrētība un nopietnība netiek izpausta. Noskaidrojies, ka sērijas otrajā mačā, kas notiks šonakt, Lenards joprojām ''Clippers'' nepalīdzēs.

Toties spēlētājs attālināti iesaistās komandas sapulcēs. ''Viņš ļoti grib iesaistīties un vēlas zināt uzlabojumus, kurus plānojam veikt. Kavai grib zināt spēles plānu, lai, skatoties spēli, saprastu, kāpēc mēs tā spēlējam un, ja redz kādus uzlabojumus, dot par tiem ziņu treneru korpusam,'' atzina ''Clippers'' galvenais treneris Tairons Lū, sakot, ka viņam nepatīk ''FaceTime'' lietotne, tāpēc lūdzot Lenardu sūtīt viņam teksta ziņas.

Uz jautājuma zīmes ir arī Markusa Morisa dalība otrajā mačā, kurš savainojis kāju. ''Viņam joprojām kāja ir jūtīga, taču Moriss saņem ārstu palīdzību. Vēl neesmu pārliecināts par viņa dalību otrajā spēlē, taču viņš dara visu iespējamo, lai piedalītos mačā,'' par sava padotā gatavību sērijas otrajai cīņai atzina treneris.

Visticamāk, Fīniksai joprojām nāksies spēlēt bez Krisa Pola, kurš aizvadītajā nedēļā nokļuva līgas Covid-19 protokolā. ''Nav nekādu uzlabojumu. Nekas nav mainījies,'' tā pirms spēles Pola statusu vērtēja ''Suns'' galvenais treneris Montijs Viljamss.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

  -2 [+] [-]

, 2021-06-22 21:15, pirms 3 gadiem
Par Clippers būs ok.

  -1 [+] [-]

, 2021-06-23 01:04, pirms 3 gadiem
Blondais6 rakstīja: Par Clippers būs ok.
Varu tikai ierēkt, kā strādā Kawhi taupīšanas režīms.

Ar visām savām sūda prasībām par atpūtu nevar savesties kārtībā uz īstajiem mačiem. Lai viņš kaut ar 10 komandām izcīna titulus, bet tāds mēsls vien ir.

     [+] [-]

, 2021-06-23 02:37, pirms 3 gadiem
Suns paarbrauks paari LAC.