Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Pistons" sakārto treneru sastāvu

Andrejs Siliņš

"Pistons" sakārto treneru sastāvu
"Pistons" aizsargs Ričards Hamiltons
Foto: AFP

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) kluba Detroitas "Pistons" jaunajam galvenajam trenerim Maiklam Karijam par palīgiem nākamsezon strādās Herolds Eliss un Derils Volkers.

Jau iepriekš bija zināms, ka Karijam palīdzēs arī Deivs Kouvens un Pets Salivens. Pirmais ar komandu strādājis jau divas sezonas, bet otrais atgriezies klubā pēc trim gadiem kopā ar Ņūdžersijas "Nets". Salivens bija trenera Flipa Sondersa palīgs 2004. gadā, kad "Pistons" izcīnīja NBA čempiontitulu.

47 gadus vecais Volkers pats kā spēlētājs divas sezonas pārstāvējis Detroitas klubu tālajā 1991. gadā. Aizvadītajā sezonā Volkers bija Ņūorleānas "Hornets" trenera asistents, bet savulaik strādājis arī par galveno treneri Vašingtonas "Wizards" un Toronto "Raptors". Kanādas kluba vēsturē Volkers bija otrais komandas galvenais treneris.

Par desmit gadiem jaunākais Eliss pēdējās piecas sezonas pavadījis Atlantas "Hawks", kur darbojies kā skauts. Pēc Atlantas universitātes pabeigšanas (tā spēlēja NCAA otrajā divīzijā) Eliss pavadīja trīs sezonas profesionālajā basketbolā kā spēlētājs - Losandželosas "Clippers" un Denveras "Nuggets" rindās.

Aizvadītās sezonas Sondersa palīgs "Pistons" vadīšanā Igors Kokoškovs nākamsezon kļūs par Fīniksas "Suns" asistentu. Interesanti, ka par "Suns" jauno galveno treneri nesen tika iecelts cits bijušais "Pistons" trenera palīgs Terijs Porters.

Izmantotie resursi:
mlive.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja