Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Džeksons: "Atspēlēties nebija viegli"

Džeksons: "Atspēlēties nebija viegli"
Ronijs Turiafs ar Filu Džeksonu treniņā
Foto: AP

Pēc trešdien aizvadītas NBA Rietumu konferences fināla pirmās spēles starp Losandželosas "Lakers" un Sanantonio "Spurs" (89:85), savās pārdomās par spēli dalījās abu komandu līderi un treneri.

"Lakers" aizsargs Kobe Braients, kurš otrajā puslaikā guva 25 no saviem 27 punktiem, minēja, ka bijis gatavs uzņemties iniciatīvu: "Pirmajās divās ceturtdaļās gribēju novērtēt spēles gaitu un kontrolēt spēles ritējumu. Spēle uzbrukumā man var aiziet jebkurā laikā, un otrajā puslaikā to izdarīju. Zinu, ka varu izdarīt izrāvienu un tiklīdz to izdevās panākt, varējām pietuvoties un cerēt uz panākumu."

Savukārt "Lakers" treneris Fils Džeksons pastāstīja, ka izdevās sekmīgi atspēlēties: "Gandrīz pazaudējām mājas spēļu priekšrocības sērijā, kurā "Spurs" parādīja labu sniegumu. Tā bija liela atspēlēšanās. Bijām lielā caurumā - mīnus 20 trešās ceturtdaļas vidū. Atspēlēties nebija viegli."

Sanantonio "Spurs" līderis Tims Dankans, kurš guva 30 punktus un izcīnīja 18 atlēkušās bumbas, pēc spēles atzina, ka "Lakers" uzvarēja pateicoties labāk aizvadītai ceturtajai ceturtdaļai: "Viņi ļoti labi spēlē ceturtajās ceturtdaļās, īpaši ar Kobi ierindā. Viņi iemeta metienus, bet mēs to neizdarījām, kopumā skatoties, viņi bija labāki ceturtajā ceturtdaļā. Izdarījām daudz ko pareizi, bet bija arī daudz kļūdas. Ierobežojām viņu punktu gūšanu, bet vajadzēs noslēgt ceturtdaļas un spēles nedaudz labāk, nekā mēs to izdarījām šajā spēlē. Bijām vadībā ar 20 punktiem, cerējām paņemt šo spēli, bet nesanāca. Tagad jāatgūstas un jāmēģina uzvarēt nākamajā spēlē."

"Spurs" treneris Gregs Popovičs pēc spēles bija ļoti sarūgtinats: "Protams, šis ir sarežģīts zaudējums, mums bija lieliska iespēja, kuru neizmantojām. Tas sāpina. Pieļāvām sliktus lēmumus. Bumba pārstāja kustēties, metieni tika izdarīti uzbrukuma laika pēdējās sekundēs, nebija caurgājieni. Viņi par atspēlēšanos ir pelnījuši uzslavas."

Izmantotie resursi:
nba.com
The Associated Press

  +3 [+] [-]

, 2008-05-22 15:22, pirms 16 gadiem
njaa spurs visu speli bija vadiba bet pedejas minutes vismainijas PS. tas tape ka Kobe atdzivoja

  +2 [+] [-]

, 2008-05-22 16:15, pirms 16 gadiem
no -20 3. cet. vidū nekad nav viegli atspēlēties

  +1 [+] [-]

, 2008-05-22 16:18, pirms 16 gadiem
LAL vnk ideāli beigas nospēlēja , SAS vnk spēle pajuka, un Kobijam spēle aizgāja pat Bowens neko nespēja izdarīt , Tinothy sākumā bija labs , bet beigās ,kad vjd , tad nebija manāms .... LAL labi nosedza soda laukuma no ārējiem spēlētājiem, Manu un Tony neko nespēja izdarīt zem groza.... gaidu 2 spēli , jācer uz LAL panākumu... šonakt jāfano pa BOS... cerams,ka beidzot Reyam aizies metiens un spēle

  +2 [+] [-]

, 2008-05-22 23:19, pirms 16 gadiem
parapapapaaaaa I'm LOVIN IT!prieks ka Fils un KObe plinti kruumos nemeta!