Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

Morants: ''Man nav problēmu ar alkoholu, nekad tādas nav bijušas''

Morants: ''Man nav problēmu ar alkoholu, nekad tādas nav bijušas''
Dža Morants. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Memfisas ''Grizzlies'' viens no vadošajiem spēlētājiem Dža Morants žurnālistiem vairāk skaidroja līdz šim piedzīvoto terapijas kursā, kā arī noliedza, ka viņam būtu bijušas problēmas ar alkoholiskajiem dzērieniem.

Dža Morants iepriekš uz kādu laiku nespēlēja Memfisas ''Grizzlies'' sastāvā, jo izbraukuma Denverā laikā bija manīts kādā naktsklubā, demonstrējot ieroci sociālajos tīklos. Vēlāk pret Morantu krimināllietu nesāka Kolorādo štata policija, bet NBA viņam piesprieda tikai astoņu spēļu diskvalifikācija. Uzvarā pret ''Mavericks'' naktī uz otrdienu spēlētājs jau bija manāms uz ''Grizzlies'' rezervistu soliņa, bet šonakt pret ''Rockets'' viņš jau varētu doties laukumā.

Otrdien Morants atbildēja uz žurnālistu jautājumiem, sakot, ka terapijas process viņam vēl nav beidzies. ''Jā, šajā laikā centos kļūt labāks un atrasties labākā mentālajā stāvoklī. Tas gan vēl ir process, kurš turpināsies. Jā, esmu terapijā pavadījis divas nedēļas, taču tas nenozīmē, ka jau esmu atguvies. Viss turpināsies arī pēc tam, kad atgriezīšos laukumā.''

''Protams, pieļāvu kļūdas, kas izraisīja negatīvu publicitāti ne tikai man, bet arī manai ģimenei, komandai un visai ''Grizzlies'' organizācijai. Par to visiem atvainojos. Mans darbs šobrīd ir būt atbildīgākam, gudrākam un vairs neradīt nekādas līdzvērtīgas problēmas,'' par iepriekš dažādajām problēmām ārpus basketbola laukuma teica Morants, kurš norādīja, ka viņam nav problēmu ar alkoholu.

''Man nav problēmu ar alkoholu, tādas nekad nav bijušas. Uz Floridu devos, lai iemācītos, kā tikt galā ar stresu pozitīvā manierē nevis tajā, kā to darīju līdz šim un kas man izraisīja dažādas problēmas,'' medijiem teica Morants. ''Šobrīd svarīgākais ir turpināt procesu, lai kļūtu labāks. Jūtu, ja turpināšu iesākto, tad tas palīdzēs ne tikai man, bet arī apkārtējiem.''

Dža Morants šajā sezonā laukumā devies 53 spēlēs, kurās guvis 27.1 punktu, atdevis 8.2 rezultatīvās piespēles un izcīnījis sešas atlēkušās bumbas zem groziem.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...


, 2023-03-23 21:27, pirms gada
Kad viņš dzer problēmas ir pārējiem.
, 2023-03-29 06:53, pirms gada
Kādas problēmas? Ja redzu alkoholu, iznīcinu! Iekšīgi!
, 2023-04-01 09:56, pirms gada
melņiem nekad nav problēmu nedz ar alko, nedz narko... viņiem tie ir asinīs
Mirklis no Vankūveras "Canucks" un Nešvilas "Predators" spēles. Foto: Bob Frid/USA Today Sports/Scanpix

Vankūverieši un citas komandas cīnīsies par mājas spēļu priekšrocību atgūšanu

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas pirmajā kārtā šonakt Vankūveras "Canucks", Vinipegas "Jets" un Edmontonas "Oilers" izbaukumā spēkosies par atgriešanos sēriju priekšgalā.
Nikola Jokičs un Entonijs Deiviss. Foto. USA Sports Today. Scanpix
5

Jokičam 24+15+9 pret "Lakers", čempione "Nuggets" soļa attālumā no nākamās kārtas

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) trešo sērijas spēli aizvadījušas Denveras "Nuggets" un Losandželosas "Lakers" komandas. Čempione arī izbraukuma pirmajā spēlē tika pie uzvaras (112:105), nonākot viena soļa attālumā no nākamās play-off kārtas.
Žoels Embīds sērijas trešajā spēlē. Foto: AP/Scanpix
17

Embīdam netīra spēle un 50 punkti uzvarā, "Magic" sagrauj "Cavaliers"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) pirmos panākumus izcīnījušas Filadelfijas "76ers" un Orlando "Magic" komandas. "76ers", pateicoties Žoela Embīda 50 gūtajiem punktiem, savā laukumā ar 125:114 pārspēja Ņujorkas "Knicks", savukārt "Magic" ar 121:83 uzvarēja Klīvlendas "Cavaliers". Paulo Bankero uzvaru sekmēja ar 31+14+5.