Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Deivisam 25 000 sods

Deivisam 25 000 sods
Glens Deiviss (centrā)
Foto: AP/Scanpix

Nacionālā Basketbola asociācija (NBA) piespriedusi 25 000 ASV dolāru lielu sodu Bostonas "Celtics" basketbolistam Glenam Deivisam, kurš iepriekšējā spēlē iesaistījās vārdu apmaiņā ar kādu no skatītājiem.

NBA sodu pamatojusi ar Deivisa nepiemēroto un nepiedienīgo uzvedību trešdienas izbraukuma spēlē pret Detroitas "Pistons". Pēc kādas epizodes viens no skatītājiem esot izteicis Deivisam savas piezīmes, nosaucot viņu par "resno" un "apaļīgo". Aizskartais Deiviss nepalika atbildi parādā un skatītājam veltīja pāris rupjas frāzes. 24 gadus vecā basketbolista izteikumi esot bijuši labi saklausāmi TV pārraidē.

Pēc spēles Deiviss nerunāja ar medijiem, bet vēlāk savā Twitter kontā atvainojās par savu uzvedību. "Esmu sīksts cīnītājs un esmu lepns par paveiktu darbu, lai būtu pašreizējā formā. To sakot, jāatzīst, ka man nevajadzēja pateikt to, ko pateicu. Atvainojos saviem faniem un komandas biedriem," sacīja Deiviss, kurš sodīts ar 25 000 dolāriem.

"Celtics" galvenais treneris Doks Riverss neatbalstīja Deivisa rīcību: "Saku spēlētājiem, ka zaudējot, viņiem ir tiesības bļaustīties, teikt ko grib un tev jābūt pietiekami stipram, lai varētu paiet malā no tā. Nedomāju, ka viņam tas ir liels solis atpakaļ, bet tomēr - tas ir solis atpakaļ un Glenam Deivisam ir jāpieaug." Nesen 35 000 dolāru liels sods tika piespriests citam "Celtics" spēlētājam Rašīdam Volesam, kurš bija kritizējis tiesnešus.

Izmantotie resursi:
bostonherald.com

  -3 [+] [-]

, 2010-01-22 11:42, pirms 14 gadiem
nu ir to atleetam jaasamierinaas, vinji ir izklaideetaaji, pakalpojuma sniedzeji. Un kaa jau jebkuram apkalpojosham personalam biezhi uzrodas urodi klienti(lasi skatitaji) kas vnk tupa nolamaas vinjus savaa bezspeeciibaa noraugoties kaa maajas komanda zaudee.
Lai priecajas, ka nav taa kaa citas komandaas majas speles savus speeleetaajus uuujina (booing).

  +4 [+] [-]

, 2010-01-22 18:31, pirms 14 gadiem
Pārāk bieži NBA tie sodi.