Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Dorels Raits paliks Maiami

Dorels Raits paliks Maiami
Dorels Raits
Foto: AP

Nacionālās Basketbola Asociācijas klubs Maiami "Heat" vienojies ar uzbrucēju Dorelu Raitu par līguma pagarināšanu uz divām sezonām. Paredzams, ka oficiāli tas notiks nedēļas beigās.

Šovasar Raits bija ierobežoti brīvais aģents, bet par spēlētāju bija ļoti maza interese no citiem NBA klubiem, tāpeč basketbolista alga 2008./2009. gada sezonā būs tāda pati kā "kvalifikācijas piedāvājumā" - nepilni trīs miljoni ASV dolāri. Maiami "Heat" izvēle ar 19. numuru 2004. gada NBA draftā Dorels Raits pagājušajā sezonā izbaudīja dažādus pienākumus komandā - sākot ar pamatsastāva spēlētāju godu un beidzot ar būšanu par tālako rezervistu... Pagājušajā sezonā Raits laukumā izgāja 44 spēlēs, vidēji 25 minūtes gūstot 7,9 punktus, izcīnot piecas atlēkušās bumbas un atdodot 1,4 rezultatīvu piespēli.

Gaidāms, ka 22 gadus vecajam uzbrucējam šosezon būs liela konkurence par spēles laiku, jo viņa pozīcijā komandu papildinājis trīspunktu speciālists Džeimss Džounss un aizsardzības speciālists Jakubs Diavarra. Turklāt šiem trīs spēlētājiem vēl priekšā ir Šons Merions, kurš līdz ar Maikla Bīzlija atnākšanu spēlēs par trešo numuru, iepriekšējās ceturtā numura pozīcijas vietā. Kad Raits parakstīs līgumu, "Heat" būs līgumi ar 13 spēlētājiem. Vēlmi atgriezties izteicis Alonzo Mornings, bet Krisam Kvinnam ir tiesības pieņemt "kvalifikācijas piedāvājumu" un tādējādi tikt pie līguma uz nākamo sezonu.

Izmantotie resursi:
sun-sentinel.com