Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Ariza paliek "Lakers"

Andrejs Siliņš

Ariza paliek "Lakers"
Trevors Ariza

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) kluba Losandželosas "Lakers" basketbolists Trevors Ariza izmantojis iespēju pagarināt savu līgumu ar klubu, līdz ar to uzbrucējs arī nākamsezon spēlēs "Lakers" vienībā.

Ariza nonāca "Lakers" rindās Novembrī, kad Losandželosas klubs veica darījumu ar vienu no Austrumu konferences TOP komandām Orlando "Magic". Viņš aizvadīja 24 spēles "Lakers" rindās un tad 20. janvārī salauza labo kāju, kā rezultātā regulārā sezona uzbrucējam bija beigusies.

Ariza nepiedalījās arī pirmajās 11 "Lakers" izslēgšanas spēlēs, bet tad atgriezās ierindā Rietumu konferences finālsērijas otrajā mačā pret Sanantonio "Spurs". Regulārajā sezonā Arzia laukumā pavadīja vidēji 18 minūtes, kuru laikā guva 6,5 punktus, izcīnīja 3,5 atlēkušās bumbas, kā arī izdarīja 1,5 rezultatīvas piespēles un nedaudz vairāk nekā vienu reizi katru spēli pārtvēra kādu bumbu.

Atgriezies ierindā uz izšķirošajām izslēgšanas spēlēm, Ariza arvien uzlaboja sniegumu un finālsērijas ceturtajā spēlē Losandželosā guva jau sešus punktus (karjeras rekords izslēgšanas spēlēs) un izcīnīja piecas atlēkušās bumbas.

Izmantotie resursi:
Associated Press

  +1 [+] [-]

, 2008-06-21 11:38, pirms 16 gadiem
šitas nākotnē būs labs kobes aizstājējs ka es jums saku , jo pedējā laikā viņa sniegums bija vājš dēļ traumas

  +1 [+] [-]

, 2008-06-21 13:59, pirms 16 gadiem
Nekads Kobes aizstajejs,te nesanaks bet starta 5niekā ielauzties viņaim vaidzetu!!!